Zwollenaar bekent reeks inbraken

Zwolle – De politie heeft donderdagmorgen 14 januari een 22-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van diefstal en heling. Het vermoeden bestond al dat de man in aanmerking kwam voor inbraken in Zwolle en dat is bevestigd tijdens de eerste verhoren. De Zwollenaar heeft al een flinke reeks inbraken in woningen en auto’s bekend. Het onderzoek is nog niet afgerond dus de politie sluit niet uit dat er nog meer inbraken worden opgelost.

De man kwam in beeld bij de politie nadat één van de slachtoffers zag dat zijn spullen werden aangeboden via internet. Na onderzoek bleek de 22-jarige man de aanbieder te zijn van de spullen. Donderdagmorgen heeft de politie de man aangehouden met toestemming van het Openbaar Ministerie. Tijdens de huiszoeking troffen agenten heel veel spullen aan. Ondertussen heeft de man al tientallen inbraken in woningen en auto’s bekend. Aangezien de verdachte nog steeds wordt verhoord sluit de politie niet uit dat er nog meer inbraken worden opgelost. Zodra het onderzoek is afgerond volgt specifieke informatie over het aantal inbraken en de wijk(en) waar dit plaatsvond.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. gelukkig maar, het werd hier een hele plaag. Ook bij ons zelf twee keer de tuinpoort geforceerd. Twee auto’s en vier huizen in 1 straat, in 2 weken… en dat in het keurige Stadshagen …. tssss…… :'(


    ⚠️ Meld

Reageer