Eerste New Business Fair in Zwolle

Zwolle – Vrijdagmorgen vond bij garage Oolbekkink op bedrijventerrein Rechterland de eerste New Business Fair DeLuxe plaats. Een nieuw en innovatief concept en een verrassende combinatie van New Business, Informatie en entertainment. Wethouder M. Knol opende de Fair.

bussiness-46-edit.jpg

Behalve het zakelijk netwerken, stond ook beleving en entertainment centraal. Tijdens de New Business Fair Deluxe werd een afwisselend programma geboden met entertainment en visionaire sprekers uit het bedrijfsleven. Tevens vond er een een bijzondere wijn- en kaasproeverij plaats en zal er een live-cooking concept worden neergezet. Een primeur op de New Business Fair Deluxe was bovendien de ‘New Business Manager’. Die hielp bij het koppelen van zakelijke spelers op de Zwolse markt, die voor elkaar interessant kunnen zijn. Bijzonder was het programma onderdeel ‘Business Class Flight’. Een helicoptervlucht van 6 minuten boven Zwolle.

bussiness-18-edit.jpg

bussiness-78-edit.jpg

bussiness-128-edit.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Als het maar faire business is. Er zit heel wat kaf onder het koren en die gladde “vertegenwoordigers-babbel” kennen we wel.

    Succes voor de “goeien”.


    ⚠️ Meld

  2. Wichert, ’t heeft even geduurd, maar na ijverig speuren in mijn database: die inspecteur is de gevreesde Willem de Wentelwiek; komt regelmatig plotseling uit de lucht vallen.


    ⚠️ Meld

Reageer