WVF eerste met voetbalplaatjesboek

Zwolle – Lianne Zunnebeld (speelster van F8) heeft vrijdag 15 januari het eerste voetbalplaatjesboek van WVF met de eerste plaatjes overhandigd gekregen. Dat gebeurde in de C1000 aan het Petuniaplein in Westenholte.

voetbalplaatjes.jpg 

Voetbalvereniging WVF en C1000 Wim Schokker uit Westenholte hebben de handen ineen geslagen voor de uitgave van een voetbalplaatjesboek.  Vanaf 25 januari kunnen belangstellenden plaatjes sparen bij de boodschappen om het boek vol te krijgen. Het boek is voor leden van WVF die op de foto zijn gezet gratis. Zij krijgen het via de leider van hun team uitgereikt. Klanten kunnen het boek vanaf 25 januari aanschaffen in de C1000 te Westenholte voor 4,95 euro. Bij elke 10 euro aan boodschappen, kan men voor 0,25 eurocent een pakje plaatjes kopen.


Voor degene die het boek als eerste vol heeft en dit laat zien in de C1000, lonkt een aantrekkelijke prijs. Hij of zij mag gratis naar de laatste oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal (inclusief vervoer) voordat het team naar het WK in Zuid-Afrika gaat. Dat is de wedstrijd tegen Hongarije op 5 juni in de Amsterdam Arena.   10-jarig bestaan Aanleiding voor de uitgave van het boek is het 10-jarig bestaan van C1000. Voor het boek zijn de afgelopen maanden alle voetballende leden van WVF op de foto gegaan. Voor zover we kunnen nagaan, is WVF de eerste club in Zwolle met een dergelijk voetbalplaatjesboek. In het boek, naast de plaatjes, ook iets meer over de historie van de club, enkele weetjes en achtergrondinformatie. De plaatjes zijn tot mei te koop bij C1000. Enkele cijfers518 WVF-spelers op de foto gezet 49 teams 487.200 plaatjes

97.440 zakjes met plaatjes

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Zag het staan. Is dat de dochter van Raymond.

  Van de week dit al gepost op het Algemene Log:
  * Ging over boodschappen doen in Stadshagen

  Bericht door dick, op 12 januari 2010 om 22:38

  Je kunt ook naar het gezellige Westenholte voor de boodschappen:

  Voetbalvereniging WVF en C1000 Wim Schokker hebben de handen ineen geslagen voor de uitgave van een voetbalplaatjesboek. Vanaf 23 januari kun je sparen bij je boodschappen om het boek vol te krijgen.

  Het boek is voor leden van WVF die op de foto zijn gezet gratis. Zij krijgen het via de leider van hun team uitgereikt. Klanten kunnen het boek vanaf 25 januari aanschaffen in de C1000 Wim Schokker aan het Petuniaplein in Westenholte voor 4,95 euro. Bij elke 10 euro aan boodschappen, kun je voor 0,25 eurocent een pakje plaatjes kopen. Heb je plaatjes dubbel, dan kun je deze natuurlijk ruilen met een ander.

  Als eerste boek vol?

  Voor degene die het boek als eerste vol heeft en dit laat zien in de C1000 Wim Schokker, lonkt een aantrekkelijke prijs. Hij of zij mag gratis naar de laatste oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal voordat het team naar het WK in Zuid-Afrika gaat. Dat is de wedstrijd tegen Hongarije op 5 juni in de Amsterdam Arena.

  Aanleiding voor de uitgave van het boek is het 10-jarige bestaan van C1000 Wim Schokker. Voor het boek zijn de afgelopen maanden alle voetballende leden van WVF op de foto gegaan. Voor zover we kunnen nagaan, is WVF de eerste club in Zwolle met een dergelijk voetbalplaatjesboek. In het boek, naast de plaatjes, ook iets meer over de historie van de club, enkele weetjes en achtergrondinformatie.

  Geen unieke actie want hr Marco J. (ook WVF-er) deed het ook al bij C1000 in IJsselmuiden (voor IJVV).  Maak melding

 2. Wat een kansloze actie zeg!
  Eerst 10 euri uitgeven en ze dan mogen kopen voor 0.25 p pakje.
  Wat is er gebeurt met gratis bij besteding van 10 euro of gewoon te koop voor 0.25.
  Die kids krijgen die boeken op die manier natuurlijk nooit vol.


  Maak melding

 3. Dick het is de dochter van Richard volgens mij en Zwolleeder voor degene die op de foto staan is het boek gratis dus niet zo negatief want dit wordt net als in Ijsselmuiden ook een klapper.Maar ja dergelijke dingen kun je vaak alleen bij een vereniging organiseren die de meeste leden dichtbij hebben wonen.


  Maak melding

 4. Bedankt wichert, hoefde het gister al niet meer aan Pidde en vrouw Boterman te vragen want hoorde dat ze 2 zonen hebben. Wist nog niet van wie zij wel was….nu wel.

  Leeder: ruilde jij vroeger nooit plaatjes? Sommigen vinden het denk ik ook al wel leuk als ze alleen hun eigen team hebben. Let maar op; dit is voor zover ik weet de 2e voetbalplaat-actie-met enkel mensen die je regelmatig tegenkomt er volgen er meer…..

  De eerste begon in het dorp van IJVV…..waar Dennis R. per volgend seizoen A1 gaat trainen :D:D:D


  Maak melding

Reageer