Zwolle zingt mee met Puur Hollands

Zwolle – Een gezellig meezingfeest in Zwolle. Dat was het Nederlandstalige muziekfestival Puur Hollands in de IJsselhallen. Duizenden liefhebbers van het Nederlandse lied konden vrijdagnacht uit hun dak gaan!

wolterkroes_4.jpg

Veel topartiesten van Hollandse bodem waren in Zwolle aanwezig. Een volle IJsselhal zong mee met nationale sterren als Jan Smit, Jannes, Wolter Kroes, De Sjonnies (Ronnie Ruysdael), Bonnie st Claire, Helemaal Hollands, Rogier & CO en vele anderen! De presentatie van dit muziekfeest was in handen van Rogier van Oosterhout, bekend van de hit ‘Schatje mag ik je foto’. Tussen de vele optredens zorgde DJ Coenio van de Oranje camping voor de muzikale intermezzo’s.

wolterkroes2.jpg
wolterkroes.jpg
jannes.jpg

dj_coenio.jpg

rogier_van_oosterhout.jpg

bonny.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. De Sjonnies zijn geweldig. Verder uh… Dag genre. Maar ieder zijn/haar ding. Mooi dat het zo vol was en de mensen zo uitzinnig lijken. :D:D:D

  Hou ook van het NL-lied maar dan van IOS, Lichterlaaie, Van Dikhout, Blof, De Dijk. Hazes & Drukwerk natuurlijk nog wel, Boudewijn de Groot, Borsato heeft uitstekende teksten, Frank Boeyen ook, Ramses. Dat spul…grappig dat dat ook.

  Als je maar lol hebt mensen en dat is zeer waarschijnlijk wel gelukt 😉


  Maak melding

 2. het was erg gezellig, op het aso gedrag van wat jeugd na dan…..

  ik zou graag in contact komen met Rob Jager die deze foto’s heeft gemaakt…..Rob kan je contact met mij opnemen aub ? p.nomden2chello.nl


  Maak melding

 3. Nou ja ben oud maar voel me jong 🙂 Ik stond bij een basbox aan de kant van het “vip” podium.

  Ik heb alleen nog een oudere man gezien die door het publiek liep en een op het podium.

  Maar had veel foto’s maar hier niet 🙂

  Gr  Maak melding

Reageer