Het weer: dooi!

Zwolle – Zondagochtend begint bewolkt en regenachtig, maar later wordt het vanuit het westen droog. Zondagmiddag zijn er vanuit het westen opklaringen en laat de zon zich regelmatig zien. Later in de middag is er kans op een druppel regen. Het wordt 2 tot 6 graden bij een matige westenwind.

16-01-2010_weerfoto__buitenkant_.jpg
Buitenkant

Maandag is het overwegend droog en wisselend bewolkt. De meeste bewolking is in het oosten van het land aanwezig, in het westen kan de zon er nog even doorkomen. Temperaturen liggen opieuw rond  graad in Groningen en 7 graden aan de westkust. De wind draait in de loop van de dag van west naar zuid en is meest zwak tot matig van kracht. Na maandag draait de stroming weer even naar het oosten en voer iets koudere lucht uit het oosten aan. Temperaturen dalen wel iets, maar blijven op de meeste plaatsen boven het vriespunt. Ook op langere termijn lijkt het erop dat we te maken houden met winters kwakkelweer.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Het valt me op dat het weerbericht altijd landelijk is.
  Is het niet mogelijk om het lokaler (Zwolser) te brengen?
  Het landelijke weerbericht wordt ik elk uur wel mee om de oren geslagen en is mijn inziens te vaak op de Randstad gericht.

  ==============

  Afgelopen najaar heeft Weblog Zwolle een poging gedaan de Zwolse weerman Ton ten Hove te benaderen. RTV Oost meende daar in te moeten grijpen. We kijken verder.


  Maak melding

Reageer