Vakantiemarkt voor mensen met een beperking

Zwolle – MEE IJsseloevers organiseert traditiegetrouw vakantiemarkten voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Maandag is de vakantiemarkt weer van start gegaan op de locatie van MEE aan de Dr. Van Deenweg.

18-01--2010_op_vakantie_met_mee_3.jpg

MEE opende in Zwolle één van de vakantiemarkten in Overijssel. Ook in andere regio’s vinden er aangepaste vakantiemarkten plaats. Vakantiegangers zijn tot en met vrijdag 22 januari a.s. tussen 9.00 uur en 17.00 uur welkom om de markt te bezoeken. Zaterdag 23 januari is de vakantiemarkt open tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Er is informatie te vinden over aangepaste accommodaties, individuele en groepsreizen, gezinsvakanties, actieve en sportieve vakanties, strandvakanties, enz. De markt is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische ziekte. De medewerkers van MEE willen u graag adviseren over de diverse vakantiemogelijkheden. Onder het genot van een kopje koffie kunt u ook de vakantiefolders inzien.

18-01--2010_op_vakantie_met_mee_1.jpg 

18-01--2010_op_vakantie_met_mee_4.jpg

18-01--2010_op_vakantie_met_mee_2.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Vandaag even een kijkje nemen op de vakantiemarkt. Aangezien dat fam Koko graag weer op vakantie naar het buitenland wil gaan we ff zien wat in ons geval de mogelijkheden zijn.

    Met Koko de jungle in;)

    Misschien dat ik toch iets van Kokotours moet beginnen;)


    Maak melding

Reageer