Maar zij zijn groot…

De Lijst Willem Lucht doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Daarvoor moest de partij voor de kleine man 30 steunverklaringen verzamelen. Door voor het Stadskantoor te werven is dat gelukt! Vele kleintjes maken één grote…?

lwl.jpg

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Er staat vele kleine partijen maken een grote .Dit gaat niet altijd op want er zijn vele kleine partijen die niet met elkaar samen willen werken vanwege hun verschillende kijk op zaken.Dus weer een partij erbij die weinig in te brengen heeft wat moeten we er toch mee.


  Maak melding

 2. @ Admin: Het stoeltje van PBZ is dan ook leeg, zo te zien…

  Verder is het een wel erg optimistisch plaatje, want met pijn en moeite 30 steunverklaringen halen is heel wat anders dan de kiesdrempel halen.


  Maak melding

 3. Calimero gaat straks toch niet heel luizig op dat pluche zitten voor LWL. 😮 De coupe van het jaar….vrees wel dat Willem dat niet zou pikken:'(:(
  —-
  Verstandig man: Raadslid De Boer


  Maak melding

 4. Als Willem L. de kans al krijgt om op het pluche plaats te nemen, dan zal het hem nog jaren kosten voordat hij de kennis en ervaring van een Albert de Boer kan evenaren.
  Dat lukt hem vast voor zn AOW niet meer.


  Maak melding

 5. Jochem, ik zie het als grappig dat Bertje in zijn bijzonder geslaagde prent Willem schijnbaar als “Calimero” neerzet. Terwijl de échte Calimero(‘s) de grootste rat(ten) op zijn eigen forum zijn.


  Maak melding

 6. @ Observer, op Willem’s forum
  lopen diverse anoniemen Willem al zo’n jaar te stangen. kleinganssei is de ergste, wel lachwekkend trouwens. Maar de laatste tijd gaat het erom hoe lang de wePmaster de berichten laat staan. Laatst ging het gerucht dat kleinganssei de wePmaster zelve was 🙂 Nu grootganssei en diverse personen van hier zich daar ook regelmatig roeren lijkt de klucht kompleet. Ware het niet dat ik van iemand heb gehoord (van wie ik zeker weet dat ie daar post) dat er meerdere mensen onder de naam kleinganssei posten 😮 Ironisch genoeg kreeg kleinganssei, ook vanwege zijn en/of haar (of meerdere zijnen of haren8)) domme teksten reeds in juli de bijnaam…..Calimero.

  Het l*llige lijkt wel dat Willem geen grip (meer) op het uit de klauw gelopen forum lijkt te hebben[/url]
  Behoudens één zéér sterke actie….hij heeft de (te banale) moppentrommel als topic op zijn draadje verwijderd.


  Maak melding

 7. Willem, ik weet niet of ik je nog wel verbaal moet blijven steunen met dit soort posts van je eigen hand >:(

  20-01-10 08:23
  ——————————————————————————–
  Jongens maak je niet druk!! geert gaat toch wel winnen en diegene die hem dwars willen zitten zijn van die zielepoten
  die spartelen als een vis op het droge door hun eigen wanbeleid!! Geert Wilders wordt de nieuwe premier van nederland!!  Maak melding

Reageer