Themabijeenkomst CIZ voor allochtonen

Zwolle – Speciaal voor allochtonen organiseren Steunpunt Informele Zorg, Travers Welzijn en SWOZ op donderdag 11 februari een themabijeenkomst over Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Bij het CIZ kunt u terecht voor begeleiding of hulp bij (langdurige) ziekte, handicap en ouderdom.

Hebt u zorg nodig? Dan kunt u een beroep doen op zorg die wordt betaald uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Het CIZ onderzoekt of u AWBZ-zorg kunt krijgen. Zo ja: hoeveel en hoelang? Ineke van Dalen en Hulya Kasapoglu werken bij het CIZ. Zij vertellen over de inhoud van deze wet en de veranderingen in deze wet. Zij beantwoorden ook de vragen van de aanwezigen. De bijeenkomst is gericht op allochtonen. De ervaring leert namelijk dat allochtonen het moeilijk vinden om in het bijzijn van autochtonen aan te geven dat zij niet precies weten hoe bepaalde zaken in Nederland zijn geregeld.

Themabijeenkomst CIZ voor allochtonen

Datum: 11 februari 2010

Tijd: 13.00 tot 15.00 uur

Locatie: Dienstencentrum de Terp, Radewijnstraat 1, 8022 BG Zwolle

Aanmelden: vóór woensdag 10 februari 2010 bij Steunpunt Informele Zorg, Güler Cumert, 038 – 422 52 00

Artikel delen:
Reactie 1
  1. onzin organisatie, verzamelen alleen de documenten die specialisten samenstellen. Dure tussenschakel voor de zorg die alleen maar tijd in beslag neemt voordat de zorg kan starten.    Maak melding

Reageer