Ontdek internet in Leefwinkel Icare

Zwolle – Senioren en anderen die wat aarzelingen hebben om mee te gaan in het digitale tijdperk van computers en internet, kunnen op woensdag 3 februari terecht bij de Leefwinkel van Icare in Zwolle. In het kader van de Icare Gemakweken is hier van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur een workshop van een computer die iedereen begrijpt: de SimPC. Deze volwaardige computer is eenvoudig te bedienen en maakt de digitale snelweg voor iedereen toegankelijk.

Vooral voor senioren is de drempel om een computer aan te schaffen hoog. Verhalen over virussen en internetcriminaliteit, maken die drempel er niet lager op. Terwijl een computer juist ook voor deze doelgroep zoveel te bieden heeft. Daarom is de SimPC zo ontwikkeld dat heel eenvoudig gebruik gemaakt kan worden van internet, email en alle moderne multimediatoepassingen. De workshop van de SimPC is onderdeel van de Icare Gemakweken. In de winkel zijn tal van interessante aanbiedingen rondom gemak zoals een sta-op stoel, hometrainer, of bloeddrukmeter.

Verder biedt de Icare winkel alles op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Denk aan verzorgingsproducten, babyartikelen en rollators, maar ook voor leuke cadeautjes is de winkel het juiste adres. De deskundige medewerkers van de winkel geven graag advies, ook over regelgeving en zorgdiensten. Leden van Icare Ledenvereniging krijgen 10% korting op alle artikelen, met uitzondering van de aanbiedingen. Mensen die zich willen aanmelden kunnen bellen met de Leefwinkel van Icare, via telefoonnummer (038) 452 44 66. Meer weten? Kijk op www.icare.nl of kom langs in de Icare Leefwinkel, Diezerkade 15b in Zwolle. De Icare Leefwinkel is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Artikel delen:

Reageer