Naaktloper op herhaling in Zwolle

Zwolle – Op woensdagmorgen 20 januari werd aan de Burg. Drijbersingel een 31-jarige man uit Tynaarlo aangehouden voor openbare schennis der eerbaarheid. Een dag ervoor werd dezelfde man voor naaklopen aangehouden op het Rodetorenplein.

Bij de politie was een melding binnengekomen dat er een naakte man bij het gebouw van het Openbaar Ministerie zou lopen. Toen agenten ter plaatse arriveerden, wilde de man zich net aankleden. Hij is overgebracht naar het bureau en er is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. @ Verdieping; wanneer gingen wij ook alweer voor de gezamelijke Zwolse politiek op werkbezoek naar Tynaarlo 8) Dat was toch om ze met “PEC en veren de stad uit te laten sturen”?


  Maak melding

 2. Zit je in de sollitatiecommissie/jury Edwin? Ben jij dan die dikke met dat grote hoofd en die té dure zonnebril op…..binnen? Hoe laat en waar komt de sollitatiecommissie/jury bijeen 😮


  Maak melding

 3. Een naaktloper in de omgeving van Zwolle blijkt hardleers. Woensdag moest de politie opnieuw een 31-jarige man in adamskostuum uit Tynaarlo op de bon slingeren.

  Dit keer liep de man poedelnaakt langs de Zwolseweg in ‘s- Heerenbroek. Vorige week werd de man om dezelfde reden al twee keer aangehouden in Zwolle. “Als politie kun je hier niet veel aan doen. We hebben de hulpverleningsinstanties ingeseind, maar als iemand geen hulp wil wordt het heel lastig”, aldus een politiewoordvoerder in De Stentor.
  “Langer vastzetten kan ook niet, hij doet niemand kwaad. Als iemand mensen lastig valt is het een ander verhaal, maar nu kunnen we hier heel weinig mee.”


  Maak melding

Reageer