Zwolse hoogheden in actie voor Haïti

Zwolle – Diverse Sassendonkse hoogheden gaan deze dagen met de collectebus rond in Zwolle met als doel geld in te zamelen voor het door de aardbeving getroffen Haïti.

17-01-2010_gezamelijke_prinsen_zamelen_geld_in_voor_haiti_1.jpg

Op het prominentenbal van C.V. D’Oelewappers is de actie door Prinses Dineke begonnen. Elke hoogheid houdt een collecte om zoveel mogelijk geld voor Giro 555 in te zamelen. Prins Karre is vrijdagavond de volgende in het rijtje, waarna Prins Han het stokje weer overneemt.

17-01-2010_gezamelijke_prinsen_zamelen_geld_in_voor_haiti_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Mij niet gezien. ik distantieer mij van iedere vorm van bedelarij langs de deur. Men kan gewoon doneren op giro 555, net als ikzelf heb gedaan. weet je gelijk dat het goed aankomt.


  Maak melding

 2. Mij niet gezien. ik distantieer mij van iedere vorm van bedelarij langs de deur. Men kan gewoon doneren op giro 555, net als ikzelf heb gedaan. weet je gelijk dat het goed aankomt.

  Prins Carnaval van de …………….. Wat een nare uitspraak.
  Of vertrouw je de andere Prinsen niet:o


  Maak melding

 3. @ joos, ja…achtergrond is beter. Er zijn altijd al genoeg mensen die dringen om op de voorgrond te treden 😉 Wat is Verdieping’s rol nou in dat Carnavals-spectakel? Of heeft ie gewoon een avator gegoogled 😮


  Maak melding

 4. Afgelopen vrijdag bij de receptie van de Aanmakkers is dit idee ontstaan. Onze stadprins had geen gezamenlijk goed doel. Dit omdat iedere vereniging zijn eigen goede doel steunt en hij niet iedereen het door ‘de strot’ wilde drukken. Toen gebeurde het drama in Haïti en borrelde het idee op om te gaan collecteren bij de recepties van de hoogheden. Het wordt dus een estafette. na de Oelewappers komen de Tonnezotters, de Eileuvers, de Pompestompers en de Hunnen. De eerste avond heeft al een leuk bedrag opgeleverd en dat zal vrijdag bij de Tonnezotters bekend gemaakt en zo gaan we door t/m de carnaval.

  Ik zie het niet als bedelen. Tijdens de carnaval wordt er door veel mensen veel geld uitgegeven. Al zou ieder persoon 1 consumptie muntje doneren tijdens de collectes dan kunnen we echt een héél mooi bedrag storten op giro 555.

  Ik hoop dat het overgrote merendeel wél positief achter dit idee staat en zijn/haar steentje bij wil dragen. En over de mensen die hier niet achter staan: Jammer maar ook dan even goede vrienden.

  Prins Maerckus
  Prins der Wezenlozen.


  Maak melding

 5. hoi dick
  even op je vraag terug komen

  Wat is Verdieping’s rol nou in dat Carnavals-spectakel? Of heeft ie gewoon een avator gegoogled

  antwoord: ik ken deze persoon niet dus kan er niet over oordelen.:P


  Maak melding

Reageer