Zwolse hoogheden in actie voor Haïti

|   Laatste wijziging

Zwolle – Diverse Sassendonkse hoogheden gaan deze dagen met de collectebus rond in Zwolle met als doel geld in te zamelen voor het door de aardbeving getroffen Haïti.

17-01-2010_gezamelijke_prinsen_zamelen_geld_in_voor_haiti_1.jpg

Op het prominentenbal van C.V. D’Oelewappers is de actie door Prinses Dineke begonnen. Elke hoogheid houdt een collecte om zoveel mogelijk geld voor Giro 555 in te zamelen. Prins Karre is vrijdagavond de volgende in het rijtje, waarna Prins Han het stokje weer overneemt.

17-01-2010_gezamelijke_prinsen_zamelen_geld_in_voor_haiti_2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Zwolse hoogheden in actie voor Haïti”

  1. Daarom is Verdieping zeker ook niet online: met de collectebus rond. Je loopt toch wel in Stadshagen, Verdieping? Daar is het meest te halen, schijnt het.

  2. Mij niet gezien. ik distantieer mij van iedere vorm van bedelarij langs de deur. Men kan gewoon doneren op giro 555, net als ikzelf heb gedaan. weet je gelijk dat het goed aankomt.

  3. Mij niet gezien. ik distantieer mij van iedere vorm van bedelarij langs de deur. Men kan gewoon doneren op giro 555, net als ikzelf heb gedaan. weet je gelijk dat het goed aankomt.

    Prins Carnaval van de …………….. Wat een nare uitspraak.
    Of vertrouw je de andere Prinsen niet:o

  4. @ joos, ja…achtergrond is beter. Er zijn altijd al genoeg mensen die dringen om op de voorgrond te treden 😉 Wat is Verdieping’s rol nou in dat Carnavals-spectakel? Of heeft ie gewoon een avator gegoogled 😮

  5. Afgelopen vrijdag bij de receptie van de Aanmakkers is dit idee ontstaan. Onze stadprins had geen gezamenlijk goed doel. Dit omdat iedere vereniging zijn eigen goede doel steunt en hij niet iedereen het door ‘de strot’ wilde drukken. Toen gebeurde het drama in Haïti en borrelde het idee op om te gaan collecteren bij de recepties van de hoogheden. Het wordt dus een estafette. na de Oelewappers komen de Tonnezotters, de Eileuvers, de Pompestompers en de Hunnen. De eerste avond heeft al een leuk bedrag opgeleverd en dat zal vrijdag bij de Tonnezotters bekend gemaakt en zo gaan we door t/m de carnaval.

    Ik zie het niet als bedelen. Tijdens de carnaval wordt er door veel mensen veel geld uitgegeven. Al zou ieder persoon 1 consumptie muntje doneren tijdens de collectes dan kunnen we echt een héél mooi bedrag storten op giro 555.

    Ik hoop dat het overgrote merendeel wél positief achter dit idee staat en zijn/haar steentje bij wil dragen. En over de mensen die hier niet achter staan: Jammer maar ook dan even goede vrienden.

    Prins Maerckus
    Prins der Wezenlozen.

  6. hoi dick
    even op je vraag terug komen

    Wat is Verdieping’s rol nou in dat Carnavals-spectakel? Of heeft ie gewoon een avator gegoogled

    antwoord: ik ken deze persoon niet dus kan er niet over oordelen.:P

Reacties zijn gesloten.