Algemeen Log 75

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 76 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 364
 1. Bericht door Zwolse, op 21 januari 2010 om 12:46
  @ Plantje.

  Dit is een platform waar iedereen zijn of haar mening kan en mag neer zetten.

  Zeker!

  Niet iedereen is gezegend met een afgeronde studie Nederlandse taal.

  Dat ben ik ook niet. En dat is ook helemaal niet nodig. Ik denk dat je dan het punt mist als je het idee hebt dat ik perfect Nederlands verwacht aan te treffen.

  Ik vind het persoonlijk ook stuitend dat je te pas en te onpas medeforum gasten op zijn/haar taal/schrijf fouten wijst.

  Dat je iets stuitend vind wil en kan ik niets aan veranderen. Iedereen moet vinden wat hij/zij wil.
  Wel moet ik erbij zeggen, dat ik persoonlijk vind dat het nogal meevalt met medeforum gasten op zijn/haar taal- en schrijffouten wijzen.
  Schrijffouten zou ik enkel met (hopelijk) merkbare humor op wijzen. Sommige dingen zijn nu eenmaal grappig.
  Taalfouten…hier heb ik het bijvoorbeeld al eens met WFvN over gehad. De eindconclusie was: de een weet het wel te waarderen als ie op spelfouten gewezen wordt; de ander niet. Ik ben inmiddels kwijt wie wel en wie niet en ik heb me dan ook (al een tijd geleden) voorgenomen mensen er hier niet op te wijzen. Enkel die gevallen waarin een stuk simpelweg niet te lezen is vind ik de moeite waard.
  Bovendien vond ik de stukken die Willem Lucht schreef wat vreemd voor iemand die een politieke functie wil uitoefenen. Hij heeft uitgelegd dat hij zijn officiële stukken door juridische mensen laat controleren voordat hij ze de deur uit doet. (Wat ik erg duur vind voor een spellingscontrole ;))

  A. Vindt het nogal zeer kleinerend tegenover mensen die misschien de leeftijd al bereikt hebben om je grootouders te kunnen zijn.

  Zo is dat natuurlijk ook niet bedoeld. Nogmaals: als je dat vindt kan ik er niets aan doen. Als je meent dat het mijn intentie is mensen te kleineren sla je de plank mis.

  Mijn mening is zolang een mening/idee of standpunt van iemand te begrijpen is,het niet netjes is om mensen op zijn /haar schrijf/taal fouten te wijzen.

  Ok. Dan nogmaals: waar ik met name over val is:
  -Stukken die dermate slecht zijn dat een mening/idee of standpunt ook niet meer duidelijk zijn
  -Stukken waarin je duidelijk ziet dat de moeite niet eens genomen is (en ja, dat is af en toe gewoon te zien!)

  Voor perfect Nederlands moet je op ander foums zijn.

  Ik val in herhaling, maar: perfect Nederlands verwacht ik zeker niet.

  Ik ben wel benieuwd wanneer je me voor het laatst medeforummers hebt zien wijzen op taalfouten.


  Maak melding

 2. Tssss… Plantje toch. Toch wel een beetje moeilijk h?, de Nederlandse taal voor een Limburger.
  Maar hopelijk begrijp je wel het verschil tussen gratis en voor niks?

  Ik vind het ook wel prettig als het in ieder geval met nog wat humor kan gaan. (Smileys zijn weggevallen in copy paste actie, maar goed.)

  Ik vind het ook een beetje onzin om te verkondigen dat ik het allemaal perfect doe en dat niemand fouten mag maken.

  A. Vindt het nogal zeer kleinerend tegenover mensen die misschien de leeftijd al bereikt hebben om je grootouders te kunnen zijn.

  Met leeftijd heeft het volgens mij trouwens weinig te maken. De onverschilligheid speelt juist meer bij mensen die jonger zijn.

  Maar laten we het niet groter maken dan het is. Wijs me gerust met een smiley erbij op fouten die ik maak. (Dat kan zelfs zonder dat je zelf op fouten gewezen wil worden.) 🙂


  Maak melding

 3. Met leeftijd heeft het volgens mij trouwens weinig te maken. De onverschilligheid speelt juist meer bij mensen die jonger zijn.

  Er is een onvoorstelbaar grote groep ouderen die nauwelijks meer onderwijs heeft genoten dan de lagere school en al op zeer jonge leeftijd aan het werk moest.

  En de jongere generaties worden/zijn ongewenst slachtoffer van het zich steeds verder verslechterende onderwijsniveau in Nederland.
  Vooral als je weet dat het lerarenkorps zelfs niet eens meer mag wijzen op taal- en spellingsfouten in proefwerken e.d., tenzij het het vak Nederlands betreft.

  Maar weet je nou het verschil tussen gratis en voor niks?


  Maak melding

 4. Ik heb er toch echt geen moeite mee als iemand mij op een schrijf-, spel- of taalfout wijs. Immers van fouten maken leert men. Of zoals het gezegde luidt:
  Degenene die niet in staat is om fouten te maken, is tot NIETS in staat.  Maak melding

 5. En de jongere generaties worden/zijn ongewenst slachtoffer van het zich steeds verder verslechterende onderwijsniveau in Nederland.
  Vooral als je weet dat het lerarenkorps zelfs niet eens meer mag wijzen op taal- en spellingsfouten in proefwerken e.d., tenzij het het vak Nederlands betreft.

  Is dat echt zo?!? Dat is nieuw voor me! Vind ik wel erg sneu! Volgens mij wordt niemand daar beter van. (Daar kunnen we het neem ik aan wel over eens zijn!)

  Er is een onvoorstelbaar grote groep ouderen die nauwelijks meer onderwijs heeft genoten dan de lagere school en al op zeer jonge leeftijd aan het werk moest.

  Eens! Maar die mensen maken ook geen fouten uit onverschilligheid. Net als dyslectici geen fouten maken uit onwil.

  Maar weet je nou het verschil tussen gratis en voor niks?

  Ik neem aan, dat je doelt op: “gratis” = niet tegen (financiële) vergoeding en “voor niks” = niet zinvol/zonder resultaat.
  (En ik geef toe, dat bovenstaande ook wat krom omschreven is.)


  Maak melding

 6. Kom net bij de Shell weg maar het gaat nog niet zo goed met die mannelijke pompbediende die met kerstavond aan het werk was…:(

  Met de vrouw gaat het weer redelijk…

  Terwijl je daar dan zo met die man staat te praten begint de woede gewoon weer van voor af aan he! Bah>:( Hij zegt we dachten redelijk veilig te zijn hier zo tussen al die huizen….:'( Er is 1 meisje die weekenddiensten draait die dus niet meer wil werken wat natuurlijk zo heel erg begrijpbaar is….>:(


  Maak melding

 7. Degenene die niet in staat is om fouten te maken, is tot NIETS in staat.

  Eens! Daarom vind ik het zelfs leuk als mensen mij op fouten wijzen 🙂

  Ik heb er toch echt geen moeite mee als iemand mij op een schrijf-, spel- of taalfout wijs.

  Nu hebben we het erover, maar anders had ik het niet genoemd. Dit lijkt me namelijk typisch gevalletje van gewone tikfout. Die laatste t heb je wellicht gewoon niet hard genoeg ingedrukt of zo.
  Als mensen elkaar op overduidelijke tikfouten gaan wijzen wordt er volgens mij ook niemand beter van.  Maak melding

 8. Bericht door Natascha, op 21 januari 2010 om 13:56
  Kom net bij de Shell weg maar het gaat nog niet zo goed met die mannelijke pompbediende die met kerstavond aan het werk was…

  Met de vrouw gaat het weer redelijk…

  Terwijl je daar dan zo met die man staat te praten begint de woede gewoon weer van voor af aan he! Bah Hij zegt we dachten redelijk veilig te zijn hier zo tussen al die huizen…. Er is 1 meisje die weekenddiensten draait die dus niet meer wil werken wat natuurlijk zo heel erg begrijpbaar is….

  Denk dat het ook nog wel even kan duren voordat hij er overheen is.
  En ik kan me ook goed voorstellen dat bij die vrouw de klap nog moet komen.


  Maak melding

 9. Ik neem aan, dat je doelt op: “gratis” = niet tegen (financiële) vergoeding en “voor niks” = niet zinvol/zonder resultaat.

  Juist, ik ben gratis naar school geweest en jij … 8):D


  Maak melding

 10. Er word al genoeg op elkaar gelet dus wat zal het mij boeien als er een taalfout is. Als ze maar berijpen wat iemand bedoeld.

  elkaar waarderen en met respect behandelen gaat boven of iets nu met d t of dt moet lijkt mij 😉


  Maak melding

 11. Juist, ik ben gratis naar school geweest en jij…

  In de rechtspraak noemen ze dat toch suggestieve vraagstelling? 😉
  Maar als je op dat soort dingen gaat letten heb je het denk ik wel over zout op alle slakken leggen.

  Bericht door Koko Hattem, op 21 januari 2010 om 14:09
  Er word al genoeg op elkaar gelet dus wat zal het mij boeien als er een taalfout is. Als ze maar berijpen wat iemand bedoeld.

  elkaar waarderen en met respect behandelen gaat boven of iets nu met d t of dt moet lijkt mij

  Dat laatste is inderdaad wel belangrijk.

  Nogmaals: niet groter maken dan het is. Volgens mij valt het de laatste tijd best wel mee. Ik zal er vast nog wel eens op terugkomen als er weer eens iemand een stuk neerlegt wat simpelweg niet te begrijpen is! De laatste keer dat ik d/t/dt fouten heb aangestipt is volgens mij al heel lang geleden!

  Laten we het vooral gezellig houden. En zeg het me gewoon als je vindt dat ik te ver ga. Liever dat dan dat ik van niets weet en je je er over op zit te vreten. (En met “je” spreek ik niemand in het bijzonder aan.)


  Maak melding

 12. @plantje:)
  Ik zit me zeker niet op te vreten, dan moet ik nog ff.

  Je gaat me niet te ver hoor alleen ik zelf let totaal niet op type fouten. Komt misschien doordat ik zelf ook geen ster in de nederlandse taal ben.

  Als een verhaal onduidelijk is tja dan mag daar zeker wel een opmerking over geplaatst worden.

  Even wat anders.
  Gisteren heb ik een invalideparkeerplaats voor onze deur gekregen met kenteken. Nou wat dat in een buurt kan veroorzaken zeg.
  Alsof ik daar op zit te wachten, over respect gesproken.


  Maak melding

 13. Langs deze onympatieke weg, wil ik Willem danken voor het nieuws van zijn draadje:

  Beste mensen, de lwl heeft meegedaan aan de loting op het stadhuis inzake de lijstnummers 8 t/m 11 die nog verdeeld moesten worden onder 4 partijen, de uitslag is:
  nummer 8 voor de LWL, LEV-06 op nummer 9, solidara op 10 waarna groenlinks de groenen de rij sluit met lijst 11.
  groeten en geef het door, de lwl op 8 zwolle houd de wacht!  Maak melding

 14. Aardig linkje Derk. Maar wat een volgorde:
  -AD
  -BNR
  -Sensator
  -FD
  -Stijllozen
  -Metro (bestaat die nog?)
  -ND
  -NOS….niet op 1?
  -NRC
  -NU
  -Spits
  -TeletroepToeTerT (niet laatste?)
  -Trouw (niet hoger?)
  -Volkskrant (niet hoger?)
  -VN ((niet hoger?)

  En de IJsselmuidenercourant bij de ouwe meuk?  Maak melding

 15. Haïti: vluchten mag niet meer
  Amerikaanse marine grendelt Haïti af … willen voorkomen dat slachtoffers vluchten … gewonden mogen niet in VS geholpen worden … gevangenis ontruimd om gevluchte Haïtianen op te sluiten
  De VS vrezen dat er de komende weken een vluchtenlingenstroom op gang komt en hebben de kustwacht en marine in paraatheid gebracht om te voorkomen dat Haïtianen het door rampspoed getroffen eiland ontvluchten. Het machtsvertoon is de bittere keerzijde van de internationale hulpacties.

  Door redactie Joop

  Zo worden er dagelijks vluchten uitgevoerd boven HaÏti met een speciaal toestel, een EC-130J Commando Solo, met aan boord een radiostation dat permanent waarschuwingen uitzendt naar de Haïtiaanse bevolking om niet te vluchten. De waarschuwing is ingesproken door de Haïtiaanse ambassadeur in de Verenigde Staten en luidt:

  “Luister, ren niet naar je boot om het land te verlaten. Ik zal eerlijk zijn: als je denkt dat je de VS kunt bereiken en alle deuren voor je open gaan dan is dat helemaal niet geval. Ze zullen je op zee onderscheppen en je terugsturen naar waar je vandaan kwam.”

  Volgens de Amerikanen is de boodschap bedoeld om de ‘veiligheid van de Haïtianen te bevorderen’. Om te zorgen dat de boodschap overkomt worden er 50.000 radio’s onder de bevolking verspeid, meldt CNN.

  Volgens de nieuwszender CBS is er sprake van een ongekend groot pakket voorzorgsmaatregelen met de naam Operation Vigilant Sentry (Operatie Waakzame Wachtpost) waarbij schepen en vliegtuigen van de kustwacht speuren naar eventuele vluchtelingen. De vliegtuigen maken luchtopnamen om te zien of er Haïtianen op de stranden zijn die aanstalten maken per boot te vluchten. Zo ja, dan worden ze meteen onderschept.

  Amerikaanse passagiersvliegtuigen die reddingswerkers en hulpgoederen afleveren in Haïti zijn gedwongen het land leeg te verlaten omdat ze geen Haïtianen mee mogen nemen. De officiële reden is dat passagiers door gebrek aan apparatuur niet gescreend kunnen worden op terroristische antecedenten.

  Uit voorzorg is in een Amerikaanse detentiecentrum voor illegalen ruimte gemaakt om eventuele Haïtiaanse vluchtelingen die er in slagen de VS te bereiken meteen op te kunnen sluiten. Gewonden Haïtianen mogen niet naar de VS worden overgebracht voor noodzakelijke medische behandelingen. Volgens hulpverleners is er sprake van een ‘krankzinnige situatie’. Ook het buurland de Dominicaanse republiek heeft militairen in paraatheid gebracht om te voorkomen dat Haïtianen de ellende kunnen ontvluchten.

  Vooralsnog is er geen sprake van een vluchtelingenstroom, vermoedelijk omdat de getroffenen door gebrek aan water en voedsel nog te verzwakt zijn.

  In de jaren negentig ontvluchtten tienduizenden Haïtianen het eiland nadat de eerste democratische gekozen president, de linkse ex-priester Aristide, werd afgezet middels een door de Amerikanen gesteunde militaire staatsgreep.
  ———–
  Bron BBC-Worldservice (via Joop)


  Maak melding

 16. Bericht door dick, op 21 januari 2010 om 10:11
  Nee, mag je gerust schrijven “fans” veel plezier smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
  dick
  Bericht door dick, op 21 januari 2010 om 10:19
  Petje af Tim:

  [quoteTim – Sjakel
  1 – 0

  ——

  Knoop, waarom ga jij niet met een trap en lijm aan de plak? Waarom afschuiven op iemand anders?
  ]

  waarvoor dank 😉 (twee keer :D)


  Maak melding

 17. Die lui zeggen dat Willem NIET hier mag kijken maar ze citeren mijn halve priveleven daar op dat forum.

  Nou ja ze doen maar, ze moeten mijn nieuwe preek maar lezen.


  Maak melding

 18. excuus voor die vorige ^ (lol 😀 van mij mag-ie blijven, ziet iedereen dat ook ík fouten kan maken 😀 en deze is voor derk: 😀 )
  @Admin, even gemaild wegens een bug.


  Maak melding

 19. 15.20….stief Zwols kwartiertje eerder Koko. Maar mocht het je interesseren….het was heerlijk in de buurt van Blankenham. Laat mij maar “polderen”. Straf windje erover nog sneeuw op de teen van de dijkjes/kades. Verradelijke sloten: dikke laag sneeuw…..daaronder slechts water.

  Water van levensbelang, zo je weet 😉


  Maak melding

 20. Tuurlijk Hans: tegengestelde belangen. Vind Van Dam erg sterk!
  -Weg met JSF
  -Helaas die Marinesloep weer gerenoveerd
  -Weg uit Afganistan…als zal dat vast niet allemaal tegelijk gaan. Wel uit Uruzgan.


  Maak melding

 21. ZWOLLE: Amateurbeleggingsclub Zwolle schenkt 10 procent van de totale jaaropbrengst aan Haïti.

  ZWOLLE: Driesterrenchef Jonnie Boer van de Librije in Zwolle verkoopt donderdag erwtensoep op het station in Zwolle. Voor een vrijwillige bijdrage kunnen mensen de soep kopen op het plaatselijk station.

  Lees in de televaag, De particuliere acties voor Haïti


  Maak melding

 22. Hans, van de week mijn post gezien over bijbelteksten op wapens? :o:o:o Het moet toch ook niet gekker worden! Die Middelkoop van de Christen-Unie valt mij ook dik tegen. Maar goed, da’s mijn mening.


  Maak melding

 23. Wartisila (laatste nieuws):

  DEN HAAG – Staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken bekijkt of China heeft gehandeld tegen de regels van de Wereldhandelsorganisatie (WTO).
  © ANP

  China zou hebben geëist dat de Finse producent van scheepsmotoren W?rtsil? een deel van zijn productie overhevelt naar dat land.Door deze reorganisatie vervallen er in Nederland 570 banen.
  Dat heeft een woordvoerder van het ministerie donderdag gezegd. W?rtsil? kondigde de ontslagronde dinsdag aan. Het Finse bedrijf zou gehandeld hebben onder druk van China.
  Volgens Heemskerk zou er in dat geval sprake zijn van protectionisme en zou dat in strijd zijn met het handelsrecht. Hij gaat de kwestie bij de WTO aankaarten.


  Maak melding

 24. Tim is een balletje gaan halen. Of zou die nu een maand geen gakballen meer eten en dat geld opsparen voor Haïti ? Lijkt me nu echt een aktie voor koko en Tim


  Maak melding

 25. Dick, mafkees, ik vroeg om

  Hans, van de week mijn post gezien over bijbelteksten op wapens?

  Ik was even geen balletje prikken maar een lekkere boerenkool met worst.


  Maak melding

 26. @Derk,
  Ik heb vanmiddag al een balletje opgegooid wat betreft gezamenlijk wat te doen voor Haiti.
  Tot op heden geen reacties op gehad maar ik wil wel het geld de komende 4 weken wat ik anders besteed aan gakballen overmaken aan Haiti.

  Nogmaals zijn er weblogbezoekers die er ook wat voor voelen om gezamenlijk een gebaar naar Haiti te doen??


  Maak melding

 27. @ Koko, nee een boer had schade geclaimd voor 20 meter rotzooi op zijn perceel. Zéér langgerekt langs een kade. We hebben het ff met z’n tweeen nagemeten….nou wij hebben de kost wel weer verdiend voor van de week 8) Een boer is net een Nederlander…met zijn handelsgeest. Maar hij kan wel vegen met zijn berekening 😉


  Maak melding

 28. Bericht door Plantje, op 21 januari 2010 om 18:34
  Ik vind eerlijk gezegd, dat jullie wel veel doneren. Dingen als 150 euro vind ik echt wel veel!

  Deels, 150 is veel. Maar het ligt er ook aan hoeveel hij te besteden heeft.

  Veel mensen bij mij op school hebben geen baantje en ook geen miljoenen euro zakgeld maar maken toch even een tientje over. Dat vind ik een veel groter gift dan iemand die een miljoen bezit en 150 euro geeft. (overdreven weergave).

  Maar gezegd, Nu even een kopje percolaatfiltraat drinken


  Maak melding

 29. @ Koko, dit klopt natuurlijk absoluut: Natascha, op 21 januari 2010 om 18:18. Meer dan terecht ook net als “Het glazen huis”. Vrees dat ik wederom de eerste bekeuring van 2010 binnenkrijg omdat ik net geflitst ben en weer voor de laagste etappe, die natuurlijk is verhoogd. Oorzaak? Wilde thuis zoveel mogelijk van mijn jeugdhelden Stenders & v. Inkel meekrijgen……..die het voor Haïti doen…..dus die bekeuring in de staatspot gaat ook voor een deel naar Haïti >:(

  Daarom doe ik (nog maar) 30 in de pot. Benieuwd of het bedrijfsleven nu ook online is en niet te vergeten…..de politiek, voor wie dit podium wel handig te gebruiken is…..maar gaat het andersom ook op?


  Maak melding

 30. Tim, normaal begrijp ik je goed. Nu begrijp ik je helaas niet:
  – bijbelteksten op wapens
  – Ja man machtig mooi he dick …

  Nou ja, schiet mij maar lek 😮


  Maak melding

 31. Bericht door Plantje, op 21 januari 2010 om 18:34
  Ik vind eerlijk gezegd, dat jullie wel veel doneren. Dingen als 150 euro vind ik echt wel veel!

  Plantje als ik een schip verkoop pak ik 6-8% gemiddeld, een binnenvaartschip (nieuwbouw) kost al snel 3-5 miljoen. Oke handel ligt plat maar ik heb nog wat opdrachten lopen dus……..

  Tijden zijn hier vroeger ook wel eens anders geweest hoor ( lees 90 euro om met een gezin van 3 mensen per week rond te komen) Het gaat mij goed dus deel ik dat graag met dit soort akties


  Maak melding

 32. Fam koko heeft ook al geld overgemaakt maar bij deze doet de Fam koko, vader / moeder / zoon / dochter en woef nog eens ?? 5,- pp = ?? 25,-

  Voor diegene die mee wil doen, mail ff naar kokohattem@live.nl voor verdere afhandeling. Graag volledige naam adres en telnr vermelden.

  WIJ KUNNEN MISSEN WAT ZIJ KUNNEN GEBRUIKEN


  Maak melding

 33. Hoop en verwacht dat Beter Bed ook nog een extra bijdrage boven de zeer frequent herhaalde reclame-bijdrage doneert. Dat bed dat we er pas kochten was nl niet goedkoop. >:(
  10% van het aankoopbedrag vind ik mooi mensen; thanks.


  Maak melding

 34. Klaas-Jan Huntelaar zou best wel eens naar Duitsland kunnen verhuizen deze winter. De topclub Hamburger SV wil de 26-jarige Nederlandse spits graag vastleggen voor de rest van het seizoen.

  HSV zou de aanvaller willen huren van zijn huidige club AC Milan, zo meldt Sportweek.  Maak melding

 35. Moet je eens kijken hoe groot kleine bedragen kunnen worden.

  Gevangenen van penitentiaire inrichting Rijnmond locatie Krimpen aan den IJssel hebben de portemonnee getrokken voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Het geld wordt gestort op giro 555.

  De gedetineerden stopten hun dagverdiensten in de Haïti-pot. Ze krijgen voor hun gevangeniswerkzaamheden 0,68 cent per uur en haalden op die manier 875 euro op voor de slachtoffers.


  Maak melding

 36. Koko ook ik heb je een mailtje gestuurd. Zie maar even.

  dick
  Bericht door dick, op 21 januari 2010 om 19:24
  Oh Tim, de laatste begrijp ik nu: R.E.M. als start bij Stenders & v. Inkel—-beiden su
  pergaaf idd (de popgroep en S&vI).

  Yep, rock ’n roll, ik kan soms zoooo niet samenhangend vertellen >_


  Maak melding

 37. Mijn bijdrage staat erbij, als er om 23.00 uur minstens 10 toezeggingen bij zijn geschreven verdubbel ik….Dus 13 toezeggingen 23:00 als dat niet kan :o:(:'(


  Maak melding

 38. Oeps Koko, onze mails 19:57 en 19:58 kruisten elkaar. Misschien kun je hier nog ff duidelijk maken dat je absoluut te vertrouwen bent met het overmaken op 555??? Zou een belemmering voor sommigen kunnen zijn?


  Maak melding

 39. HAHAHAHAHAHA ik wordt nu beschuldigd op LWL door een paranoia type GHAHAHAHAHAHAHA *hijg* HAHAHAHAHAHA
  (zijn naam is sjakel :D:D)

  beste LWL-ers van het 1e uur: het wordt tijd om eens bij elkaar te komen voor de oprichting van een soort beveiligingsgroep. De ongure elementen die nu op willem,s pad komen nu hij in het politieke spectrum zit dienen uitgeschakeld/ge-elimineerd te worden voordat ze gevaar opleveren. Dit kan niet alleen door Joop Hosmar worden gedaan

  Muwahahahahahah.

  —-

  O ja en ik werd met de dood bedreigd.

  De ongure elementen die nu op willem,s pad komen nu hij in het politieke spectrum zit dienen uitgeschakeld/ge-elimineerd te worden voordat ze gevaar opleveren.  Maak melding

 40. Man met zulke berichten scoren o.a. de gillende en Peterrrrrrrrr in de media….mailtje naar de TroepToeTerT? CC-tje naar Politie IJsselland misschien.

  Wat een gepruts daar zeg!!
  Een beveiligingsgroep….laat ik hun potentiële kleding maar niet trachten te beschrijven.


  Maak melding

 41. Dit bedoel ik oa met kleding:

  21-01-10 19:58
  ——————————————————————————–
  ik wil ook graag in de beveiliging van Willem mogen we dan ook een band om de arm met de tekst ordedienst lwl ?  Maak melding

 42. Bericht door dick, op 21 januari 2010 om 20:12
  Vrees dat Sjakel enkel de aandacht wil afleiden van de 555-actie. Vast ook een Linkse LHobby.
  8)


  Maak melding

 43. Bericht door Derk, op 21 januari 2010 om 20:07
  Maak even screen shotjes Tim voordat het weg is

  Goed idee, gelijk even gedaan.

  Eens zien wat er nog meer uit komt, anders mail ik wel even naar de politie ijsselland.


  Maak melding

 44. @Dick,

  Ik kan een ieder een kopie van mijn afschrift sturen maar wil het ook via Weblog doen dat ik het geld naar hen overmaak en zij het verder overmaken en misschien tevens kunnen verdubbelen.

  Hoe kan ik een ieder overtuigen dat dit goed terecht komt.

  Ik stond er niet eens bij stil dat het een belemmering zou kunnen zijn.

  Het is de bedoeling dat ik zelf vanavond nog het geld overmaak naar 555 zodat het nog verdubbeld kan worden.

  ook ik moet vertrouwen hebben dat ik het geld krijg overgemaakt.

  Als mensen met mij mailen krijgen ze ook mijn volledige gegevens.

  Het gaat hier om noodzakelijk hulp waar veel mensen mee geholpen worden.

  Ik kan zoals ik al zei een ieder een overzicht geven van de bedragen en een kopie van het betreffende bankafschrift en misschien kan het overzicht geplaatst worden op weblog.


  Maak melding

 45. Denk dat deze verklaring meer dan genoeg is Koko Hattem, op 21 januari 2010 om 20:18 !;) Bedoel, ik twijfel geen seconde aan je integriteit. Maar zoals je net weer hebt kunnen zien lopen er nogal wat vreemde complotdenkende en Sjakelige wezens rond op deze planeet.


  Maak melding

 46. @tim: ik heb net idd even het forum bekeken. Er zijn wat reacties verwijderd waardoor het beeld niet goed overkomt. Het verwijderen van reacties gebeurt niet zomaar… de webmaster staat dus aan de kant van sjakel (of ís sjakel) begrijp ik?


  Maak melding

 47. Tim laat het er niet bij zitten kerel.

  Dit zegt meer over sjakel dan over jou jongen.

  Al mijn haren gaan al overeind staan (als ik ze had tenminste)

  even zonder dollen. ik snap dat het niet prettig voelt maar kop op


  Maak melding

 48. @dick: je bedoelt die snuiter die de eerste 15 seconden wachtte op het starten van de muziekband? Het is een typisch persoon (zoals hij zich op tv toont).


  Maak melding

 49. Het is trouwens wel vreemd…
  Een tijd geleden toen ik onder mijn nickname “marieke” een keer ’n berichtje plaatste, kreeg ik van een ander die dezelfde naam gebruikte een “sneer” dat zij/hij die naam wilde gebruiken. Sindsdien gebruik ik de toevoeging “de tweede” en heb nooit meer een berichtje gezien van mevrouw de eerste.


  Maak melding

 50. Gezellig he Tim, samen uithuilen op WLZ. Echte jankerd ben je. Doe vooral aangifte en zeg erbij dat er ook steeds een Zwollenaar achter je aan zit. Hij was al op je Grefo schooltje en komt steeds dichter bij……

  Nou gezellig hoor.

  Grefo schooltje en komt steeds dichter bij……

  Iemand een beter alternatief dan het contactformulier op ijsselland-web?


  Maak melding

 51. Zouden ze een profiel van me bij houden? Zouden ze van een communistische verzetsbeweging zijn? We wachten met spanning af. 😀

  O ja en het verzoek om even bij jullie uit te huilen is bij deze ook ingewilligd: :'(


  Maak melding

 52. over de dobbe. wie kan mij vertellen als ik van de parkeerplaats met slagboom op de dobbe naardezwarte water allee naar de reinlaan richting hogenkapsweg moet.kan dit wel volgens mij niet.  Maak melding

 53. Dat heb jij wel goed, eerst 7 meloenen voor t rode kruis en nu AL 19 meloenen voor 555!! ( waar natuurlijk ook nog wat geld op staat nav de tsunami)


  Maak melding

 54. Tim even tussen de aktie door. Het forum van LWL is een hotfrogforum (lees gratis forum) Als je daar een klacht met de screenshots naar toe zend is dat forum snel uit de lucht 😉


  Maak melding

 55. Tsja Tim hij wou een forum dan had die maar een betere webmaster moeten aanstellen. Ips van posters aldaar zijn gewoon op te vragen hoor. (bij de eigenaar van hotforum) Die ips zijn nl ook te bekijken via het tellertje wat er op staat met data en tijdstip erbij als je de weg kent. Mocht je hulp willen dan moet je het even aangeven Ben er aardig mee bekend

  En Koko wat is de tussenstand? Hoeveel toezeggingen heb je al binnen? Ik hoop 13 want dan moet dick zijn knip weer trekken 😛


  Maak melding

 56. Derk ik vind het aanbod van je wel aantrekkelijk, zit veel in dat gedeelte, ben alleen niet erg bekend met forums. Stuur je me even een email via contact op mijn profiel hier op WLZ, (met je mail adres erin), dan mail ik je wel even 🙂


  Maak melding

 57. Koko hoeveel toezeggingen zijn er nu? Hou dat ook even bij want als we de 13 naderen ga ik nog even toezeggen
  @tim mail verzonden ( moest me dr potverdorie voor registreren)


  Maak melding

 58. Klopt Tim maar je kunt het beter maar niet om gaan rekenen want als je dat doet dan neem je nooit een gakbal weer. Maar dat is ook met een hoop andere dingen die je koopt. Als de euro niet was ingevoerd en ze hadden het inkomen bijna gehalveerd dan was er een revolutie uitgebroken.:D:D


  Maak melding

 59. 🙂 Tim & Derk, mag toch wel hopen en verwachten dat die 13 (unieke, vanzelfsprekend Tim en voor mij part zit er 1 van een duppie bij) toezeggingen om 22.00 (uur eerder) al wel binnen zijn 😮  Maak melding

 60. SHO & Rekenkamer maken duidelijk waar het 555-geld heen gaat! Om helderheid voor de gevers te bieden. Dat lijkt me uniek :D:D:D:D

  Heb je het telefoonpanel gezien op tv 😮 😀 8) 😛 (likkerbarend)


  Maak melding

 61. Trijntje is 1 van de weinige artiesten (mwoooo weinige) waar mijn directrice én ik veel bewondering voor hebben. Broer speelt toch ook nog in een band? En pa Huub is een topper, heeft oa de Kerstboodschap van de Koningin nog geschreven.


  Maak melding

 62. #widm!!! = exit draadje?

  Zo zou je het wel kunnen zeggen…. Sorry dick, maar ik vind het aso om bij mijn leeftijdsgenoten TV te komen kijken maar dan met een laptop op schoot.. Daarna probeer ik nog wel even te spammen hier hoor 😉 mits internet het toelaat… (een brakke tijdklok)…


  Maak melding

 63. Hoor ik Gabriel Rios – Broad Daylight al voor de 10000000 keer vandaag voorbij komen. Eitje op de gitaar. Geen uitdaging om te luisteren, om mee te zingen vies (“burn your sperm”) en op de gitaar saai.


  Maak melding

 64. Bericht door marieke de tweede, op 21 januari 2010 om 21:45
  Dhr. Wilders himself: “sommige mensen zijn verbaasd dat ze mij aan de lijn krijgen”…

  En sommige mensen teleurgesteld


  Maak melding

 65. NOU MENSEN KOM OP WIE BIED ER OP DE GAKBALLEN VAN KOKO

  ———————————————-

  Zie bericht Weblog Zwolle bezoekers steunen actie Haïti


  Maak melding

 66. Ja echt heel super. Als je ziet dat we dat in één avondje voor mekaar gebokst hebben, Op het station: Er is 4214 Euro, twee knoopcellen, een dollar en wat vreemde munten ingezameld. (ns verhoogt naar 10000)


  Maak melding

 67. Jullie hebben de boel goed in leven gehouden hier! 😀
  Ik heb even één en ander doorgespit!

  Bericht door Derk, op 21 januari 2010 om 18:52
  Bericht door Plantje, op 21 januari 2010 om 18:34
  Ik vind eerlijk gezegd, dat jullie wel veel doneren. Dingen als 150 euro vind ik echt wel veel!

  Plantje als ik een schip verkoop pak ik 6-8% gemiddeld, een binnenvaartschip (nieuwbouw) kost al snel 3-5 miljoen. Oke handel ligt plat maar ik heb nog wat opdrachten lopen dus……..

  Tijden zijn hier vroeger ook wel eens anders geweest hoor ( lees 90 euro om met een gezin van 3 mensen per week rond te komen) Het gaat mij goed dus deel ik dat graag met dit soort akties

  Goeie gedachte Derk! Ik denk dat de wereld een stuk beter zou zijn als meer mensen zo denken!

  Bericht door marieke de tweede, op 21 januari 2010 om 20:34
  Het is trouwens wel vreemd…
  Een tijd geleden toen ik onder mijn nickname “marieke” een keer ’n berichtje plaatste, kreeg ik van een ander die dezelfde naam gebruikte een “sneer” dat zij/hij die naam wilde gebruiken. Sindsdien gebruik ik de toevoeging “de tweede” en heb nooit meer een berichtje gezien van mevrouw de eerste.

  Ik zou gewoon overgaan op Marieke dan. Beetje jammer om je zo naar de tweede plaats te laten bonjouren. Ik meen me die discussie nog te herinneren. Net zoals er een discussie is geweest over ASSENDORPER en Assendorper. 🙂

  Bericht door h de lange, op 21 januari 2010 om 20:43
  over de dobbe. wie kan mij vertellen als ik van de parkeerplaats met slagboom op de dobbe naardezwarte water allee naar de reinlaan richting hogenkapsweg moet.kan dit wel volgens mij niet.

  Vraag je je af of je van de parkeerplaats bij de Dobbe linksaf mag slaan? Nee, dat mag niet (kan volgens mij ook niet…of je moet niet zuinig op je auto zijn en wel een vluchtheuvel willen pakken :)). Je zult rechtsaf moeten slaan en dan even de rotonde helemaal rond.

  @Zwolse: in het licht van de discussie die we eerder voerden: Is toch niet vreemd als ik bovenstaande vraag wat moeilijk te lezen vind of wel? Dat was dus een beetje wat ik bedoelde. (Ik neem aan, dat ik dat nog wel kan vermelden zonder de discussie helemaal op te rakelen of mensen voor het hoofd te stoten.)

  Bericht door Hans van Eijsden, op 21 januari 2010 om 20:43
  Harculo schijnt in de brand te staan! Helaas lig ik grieperig op bed, maar ik hoor hier in Zuid nu ook allemaal sirenes…

  Kom net van de repetitie in Wijhe en op de parkeerplaats naast de N337 was een auto uitgebrand. Ik weet er het fijne niet van.

  Bericht door Tim, op 21 januari 2010 om 21:13
  Dit is dus waarom ik voorstander ben van de chat:
  meer dan 160 reacties op één middagje…

  Avondje gerepeteerd: 145 E-mails…and counting 😀

  Bericht door Tim, op 21 januari 2010 om 21:38
  HE PLANTMANS te weinig water gehad ofzo?
  Is dit vet of is dit vet: http://misadigital.com/index.html

  Ik was dus zelf ook gitaar aan het spelen (en bl??ren… :)) Hij is inderdaad vet! Maar ik denk dat dat ook nog wel wat oefening vergt!


  Maak melding

 68. Beste Algemene loggers,

  In uw enthousiasme komt het nog weleens voor, dat er een groot aantal smilies achter elkaar geplaatst worden. De layout van Weblog Zwolle is hier niet blij mee. De redactie zou dan ook graag zien dat uw uw enthousiasme qua smilies een beetje in toom zou willen houden en in het vervolg maximaal drie smilies zou willen plaatsen.
  Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

  Redactie Weblog Zwolle


  Maak melding

 69. Toch hou ik het voorlopig nog even bij de “gewone” gitaar 😀

  Ik ga binnenkort mijn tweede gitaar een beetje verbouwen. Nieuwe elementen erin. Zodat ik hem als waardige gitaar kan beschouwen.


  Maak melding

 70. Bericht door Hans J.C. Smit, op 21 januari 2010 om 23:32
  Beste Algemene loggers,

  In uw enthousiasme komt het nog weleens voor, dat er een groot aantal smilies achter elkaar geplaatst worden. De layout van Weblog Zwolle is hier niet blij mee. De redactie zou dan ook graag zien dat uw uw enthousiasme qua smilies een beetje in toom zou willen houden en in het vervolg maximaal drie smilies zou willen plaatsen.
  Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

  Redactie Weblog Zwolle

  Is dat wellicht specifiek met bepaalde browsers? Als ik zo naar boven scroll zie ik er namelijk geen negatief effect van. Of is het iets waar jullie wel last van hebben, maar wat voor ons op het eerste gezicht niet zichtbaar is?

  Maximaal 3 moet wel lukken lijkt me zo!


  Maak melding

 71. @Plantje
  Volgens mij heeft het niets met een browser te maken. Ik heb net een groot aantal verwijderd, vandaar!

  @Tim
  Dank je Tim!


  Maak melding

 72. Er zitten nu twee single coils en één humbucker in. Daarvoor in de plaats komen twee humbuckers van GFS (en dan de meest metal gerichte humbuckers).
  Dat houdt in, dat ik er ook een nieuwe volume- en toonregeling in moet zetten. En een nieuwe slagplaat zal ook nodig zijn. Dat wordt dan een zwarte, zodat de hele gitaar zwart wordt.

  Dan heb ik één Fender Stratocaster waar ik heel veel stijlen mee aankan. (Die zal ik ook nooit verbouwen.) En dan dus een Squier Stratocaster waar ik het vettere werk mee kan doen.


  Maak melding

 73. Mwoa…. ik heb nog niet zoveel zin om te gaan werken. Zal toch maar eens de douche in springen 🙂

  Die Jackson is wel vet Tim! Maar dan moet je wel echt metal spelen! Bij ons zou zo’n ding misstaan.
  Ik vind dit zo’n ontzettend mooie gitaar! (Sowieso respect voor Tremonti! :D)


  Maak melding

 74. Die tremonti is ook wel mooi ja :)…. Alleen denk ik niet dat je zo’n blik in je ogen er gratis bij krijgt.

  Maar die jackson is zeker mooi. Hij speelt er wel redelijk ruig werk mee ja, beetje metalen.


  Maak melding

 75. Boh…bij Alter Bridge zag ik de vriendin van Tremonti voorbij komen! Daar zou ik ook wel zo’n blik van in mijn ogen krijgen! 😛
  Mijn vriendin lachte zich suf! De band speelde de sterren van de hemel en zij zag een stuk of wat kerels met open mond die griet na staren 🙂
  Nou, Dick…over mooie vrouwen gesproken! 😀


  Maak melding

 76. Hahaha pantje.

  Je bent goed bezig, om je voornemens in te luiden. Ik heb geen tijd om het op te zoeken, maar het was iets als ‘minder tijd met werk bezig’. Daarentegen ben je ook wel weer je eigen voornemens aan het breken, maar dat begrijpen we wel: ‘minder hier zijn’…


  Maak melding

 77. Bericht door Tim, op 22 januari 2010 om 07:03
  Goedemorgen! Het was gisteren allemaal wel erg inspannend zo te zien, iedereen nog op één oor?

  Helaas niet, ik begin om 6:45 uur met werken in Apeldoorn.  Maak melding

 78. Goh mijn impulsiviteit kent weer geen grenzen. Bewerk ik mijn eigen foto met een kabouter ploppie erin (even frustratie in humor omzetten) sla ik het gewoon over het echte bestand heen op… Dus weg foto. Ja ik heb em nog wel.. Maar dan met ploppie erop.


  Maak melding

 79. Goedemorgen!!!

  Zow vanmiddag nog even 3 uurtjes en dan lekker weekend:D

  @Edwin, dat valt me nog mee joh ik dacht dat je altijd veeel eerder begon….


  Maak melding

 80. Dick, Ik wil toch nog even terug komen op Wie is de mol?

  De familie de Mol heeft er he-le-maal niks mee te maken is 1 en 2 het is niet op een commerciele zender, dus wat is het dat je het absoluut niet wilt kennen?  Maak melding

 81. @ Tim, helaas kende mijn impulsiviteit gisteravond wel grenzen.

  Bericht door Tim, op 21 januari 2010 om 21:13
  Dit is dus waarom ik voorstander ben van de chat:
  meer dan 160 reacties op één middagje…

  Denk wel, dat ik gisteravond aan een deftig record had kunnen bijdragen. Maar ik vloog eruit thuis….22.15 of zo?

  Teveel, te snel achter elkaar. Jammer voor het record; maar ook wel grappig. >:(:o8):D


  Maak melding

 82. Bericht door Natascha, op 22 januari 2010 om 08:42
  Goedemorgen!!!

  Zow vanmiddag nog even 3 uurtjes en dan lekker weekend

  @Edwin, dat valt me nog mee joh ik dacht dat je altijd veeel eerder begon….

  Ben ook pas om 17:00 uur klaar.
  😀


  Maak melding

 83. Bericht door Edwin, op 22 januari 2010 om 08:20
  Nu is het tijd voor koffie.

  Bijna 11:00 uur, tijd voor het tweede bakje koffie. Nog 6 uur te gaan voor het weekend.
  :D:D:D


  Maak melding

 84. Vandaag niet, aangezien plantje het volgende had te melden

  Bericht door Plantje, op 22 januari 2010 om 07:11
  Mwoa…. ik heb nog niet zoveel zin om te gaan werken. Zal toch maar eens de douche in springen

  :D;):D


  Maak melding

 85. Ahaaa…ik vat ‘m!

  Vandaag zal ik ook wel weer even door moeten gaan. Is weer weekend werk en overwerken aangekondigd voor de komende periode.

  Toch maar eens zien of ik mijn 14e maand bij elkaar kan sprokkelen 😀


  Maak melding

 86. Zeer interessant stuk op Sargasso

  Pijnpunt politieke participatie
  21-01-2010 om 11:00 door Steeph

  Eerst een plaatje, dan een praatje:

  Ooit las ik ergens dat met het huidige ledental van politieke partijen alle actieve leden ook gelijk alle vaste politieke rollen vervulden. Hierbij is het uitgangspunt dat van iedere organisatie met vrijwilligers ongeveer 10% actief is. En bij de politieke rollen moet u denken aan alle bestuursleden lokaal, regionaal en landelijk en alle raadsleden, parlementsleden, regeringsleden etc??.

  Ik kon de bron niet meer achterhalen en was inmiddels zelf nieuwsgierig geworden naar de opbouw van dit punt en de bijkomende pijn, waarover straks meer. Dus heb ik het maar even uitgezocht (spreadsheet in ODS formaat). En daar deze week de meest actuele cijfers van de ledentallen van de politieke partijen uitkwamen, zijn die meegenomen. Onze infographics man Ad van der Stok heeft ze gelijk in het bovenstaande overzicht gevat.

  U ziet daar rechtsonder dat ongeveer tweederde van de actieve leden nodig zijn om alle vaste plaatsen te vervullen. Dus niet helemaal zoals ik oorspronkelijk het punt mee kreeg, maar toch een heel eind in de buurt.
  Waarom is dit problematisch? Om twee redenen.

  Ten eerste is er op deze wijze weinig ruimte voor selectie op kwaliteit en vaardigheden. Wie actief wil zijn, zal ook snel meespelen in het spel. Een andere mogelijkheid is er niet. Dat is niet goed voor het bestuur van de partijen en niet goed voor het bestuur van dit land (op alle niveaus).

  En ten tweede is bij een verder dalende graad van politieke participatie (waar nu overigens een stabilisatie in lijkt op te treden) het een reëel gevaar dat er straks ?berhaupt niet meer genoeg beschikbare mensen zijn om alle noodzakelijke plaatsen in te nemen.
  In dit licht bezien is de opkomst van bewegingen zonder leden dan ook interessant. Is dit een oplossing of verhult dat slechts het probleem?
  Een factor die ook meespeelt de laatste vijftien jaar is het fuseren van gemeenten. Het aantal gemeenten in Nederland is nu ongeveer 25% lager dan toen. En dan heb je navenant minder raadsleden en bestuursleden nodig. Of deze trend nog verder door zet betwijfel ik.

  Aanvullingen en correcties op mijn tellingen (op basis van de mij beschikbare informatie) altijd welkom. Met name op het punt van bestuursleden per gemeente per partij heb ik wat aannames moeten doen.

  Helaas kan ik de statistieken + reacties niet meekopiëren. Linken wil alleen als mijn mailadres zichtbaar wordt >:(>:(>:(


  Maak melding

 87. De presentatie “Oude foto’s van een nieuwe wijk” wordt (op DVD)vertoond in het informatiecentrum Stadshagen ter gelegenheid van 12,5 jaar Stadshagen.

  Ze zoeken nu naar een datum en dit is in tegenstelling tot eerdere berichten……bij/in de electronicaboer S&F
  😉


  Maak melding

 88. Strak plan:

  Staatssecretaris: consument moet ‘ondubbelzinnig’ weten dat hij zich heeft opgegeven voor een abonnement op een sms-dienst en wat kosten zijn
  Staatssecretaris Frank Heemskerk kondigt nieuwe wetgeving aan voor sms-diensten. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer. Daarnaast roept hij de sector op om de nu geldende sms-gedragscode aan te scherpen. Dat moet voor 1 maart gebeurd zijn. Dit schrijft onder andere het FD vrijdag.  Maak melding

 89. Voetbal; nr.5 & nr.6 hoofdklasse, spelen 2 beslissingswedstrijden om promotie naar de Topklasse. Maar wat als ze weigeren te promoveren? Dan krijgen de verliezers de kans en zo door?
  Zou wel allemachtig kort dag zijn dan om je begroting etc. aan te passen aan de topklasse :o:o


  Maak melding

 90. Bericht door Zwolse, op 22 januari 2010 om 13:14
  Op zijn website Plantje. Van boze Wilders fans.

  Was even zoeken, maar ik heb het gevonden.

  Wat geinig dat ie naam, toenaam en E-mail adres er gewoon bij zet 😀 (Hadden mensen maar beter moeten nadenken voordat ze dat soort dingen mailden!)


  Maak melding

 91. Zéker! De schoonzus van mijn broetje is journaliste en heeft bij hem in de klas gezeten: prima kerel zegt de dame aan wie ik behoorlijk wat mensenkennis toedicht.


  Maak melding

 92. Wat geinig dat ie naam, toenaam en E-mail adres er gewoon bij zet (Hadden mensen maar beter moeten nadenken voordat ze dat soort dingen mailden!)

  Plantje dat is een beetje teveel gevraagd voor deze stakkers.;)


  Maak melding

 93. Komt Abraham ook mee? Zo heet die pa toch? MoskoMosko&Mosko. Max reed met met een enorme bolide eens bijna van de sokken in Mokum. Heb je dat pand wel eens gezien van waaruit hij de rekeningen schrijft? Hij had een klein jochie naast zich zitten, zal zijn zoontje wel zijn geweest. Misschien moest het mannetje 300 meter verderop naar school?

  Nee dan vond ik het toch veel leuker toen ik (ook zonder woorden) Wim.T. Schippers (met die grote neus) in Mokum passeerde. Wat heeft hij ons veel lol gebracht!!!


  Maak melding

 94. Denk het niet Dick,gezien de fam Moscodinges uitgezonderd Robert alias Baruch nogal traditioneel orthodox joods zijn ,zullen ze Geert niet teleurstellen.:(


  Maak melding

 95. Hoorde net al op de radio dat het oficieel niet mag zonder toestemming van de eigenaar een e -mailadres openbaar te maken.

  Maar Peter R de Vries dit gaat aankaarten.;)

  Robert Moscowitsch is uit de familie gestoten,denk dus niet dat de broertjes vanavond gebroedelijk naast elkaar gaan zitten.


  Maak melding

 96. Heb de vraag al tussen de regels uitgezet bij een meisje van mijn leeftijd die in de media heeft gewerk. Ze heeft een blog op VK. En…is joods en kent veel BN-ers zoals de (door mij gewaardeerde familie Heertje). Misschien komt er wat uit.


  Maak melding

 97. Kwalijke zaak:

  Opkomende economieën willen eigen klimaatfonds
  Brazilië, Zuid-Afrika, India en China komen volgende week bijeen in New Delhi… Zogeheten BASIC-landen willen met het fonds armere landen aan zich binden… Armste landen ondervinden ergste gevolgen van opwarming van de aarde
  Brazilië, Zuid-Afrika, India en China willen een fonds oprichten voor arme landen die te maken krijgen met de gevolgen van klimaatverandering. Het voorstel zal volgende week worden besproken in New Delhi, waar de zogenoemde BASIC-landen bij elkaar komen om de volgende klimaattop voor te bereiden. Dat meldt de website van India Times vrijdag.  Maak melding

 98. Weet je wat ik voor heel gaafs aan de CCC-Cele-bajes (afgebroken) heb overgehouden: allemaal bijzonder gave spreuken. Toen bekend werd dat wij ongeveer de laatsten waren die daar naar school gingen mocht alles! Alle muren volgekalkt en een lekker zooitje. Heb toen een hele agenda met aanSPREUKENde spreuken in mijn Ryam geschreven. Loesje-alike. Heb die agenda’s nog. Zal er hier wel eens wat opzetten.


  Maak melding

 99. Heb hier trouwens ook wel wat gaafs in die sfeer….uitspraken van Thomas (aKempis) populair verpakt. Toevallig door een leraar van onze kinderen (verkleed als Thomas) aan de man gebracht tijdens zoveel jaar Thomas oid….


  Maak melding

 100. ik zeg dit nooit maar echt:
  G*DV*RD*MM*:
  bericht van vervoerbedrijf: tussen zwolle en kampen moeten reizigers rekening houden met een vertraging van 30 tot 45 minuten. door een aanrijding rijden er tussen zwolle en kampen geen treinen maar bussen.


  Maak melding

 101. @ Tim: Als je toch later naar het station hoeft:

  In deze stijl, heb overigens nixxx met de RK-Thomas maar vond de spreuken aansprekend:
  – Als je meer op het innerlijk gericht bent, word je veel minder snel afgeleid.
  – Probeer geduldig andermans gebreken te verdragen, jij bent zelf ook niet volmaakt, anderen moeten met jouw tekortkomingen leven.
  – Niets staat in de weg het goede te doen, als je van binnen vrij bent en niet dwarsgezeten wordt door slechte verlangens.
  – Kunnen zwijgen zal je meer plezier doen dan al dat geklets dat nergens over gaat 😉

  En zo nog een stuk of wat…


  Maak melding

 102. Ongetwijfeld, maar een beetje extra aandacht kan geen kwaad

  Kan niet genoeg onder de aandacht worden gebracht,nog eventjes en calimero kruipt weer uit zijn eitje.

  😉


  Maak melding

 103. He dick ik ga toch eens even met jouw werkgever praten hoor. Krijg een aanslag van 200 euro door de deur (waterschap, dijk ect) Die kan lager heb ik nu al in de gaten 8)


  Maak melding

 104. WGS Der….ben er ook niet over te spreken….ze hebben net een uilentopic geplaatst: copy-paste?

  Ons Waterschap kent andere tarieven 8)

  Iets met “omslag”, maar informeer maar eens 😉


  Maak melding

 105. Oeps 1 rood teveel—Nogmeer verwennerij Zwolse: Nova (N2, 22:15)
  – Ziekenhuis in Delfzijl verwisselde per ongeluk donorzaad
  – Commissie-De Wit voelt vandaag oud-minister van Financiën Gerrit Zalm aan de tand


  Maak melding

 106. @ Zwolse; behoudens de daginstructies van Willem zwijgen ze de hele dag al op 2 draadjes 😮 Ach, ze zullen van ’t weekend wel weer verder Sjakelen.

  Maak er wat moois van mensen; toedels :D:D:D


  Maak melding

 107. Ben weer een beetje afgekoeld buiten. Eerst rennen om de bus te halen, toen een kaartje voor de trein kopen, de bus in (of een massagraf… Ik zou het niet weten het voelt denk ik het zelfde), toen 20 minuten in de minus 2 buiten staan met een straf windje, en toen eindelijk eindelijk eindelijk thuis.


  Maak melding

 108. Bericht door dick, op 22 januari 2010 om 16:54
  Stijlloze propaganda voor de stijllozen op 3fm; van ONZE centen weer

  de vara vreet uit hetzelfde potje hoor

  Maak melding

 109. Hé Tim onder de alcoholdamp van De Buitenw8

  4 smiley’s idd….daarom begon ik de volgende post met

  Oeps 1 rood teveel—

  Stijlloze propaganda voor de stijllozen (=Geenstijl) op 3fm; van ONZE centen.***** Hun zeuren daar op dat ultraconservatieve draadje nl altijd over het feit dat dingen gebeuren van HUN BELASTINGCENTEN;)

  VARA,BNN,NCRV,EO etc krijgt allemaal naar ledental zendtijd. Dit ging IN DE ZENTIJD van jouw vrienden Sander & Coen.
  Dan kreeg je dit zeker ook niet mee?

  C&S-sjooo (=SHOW); begin (=Beginverhaaltje als dagelijks)… En hij gaat op zoek naar een kaars!

  Romantische jongen; respect!

  Heb je 3fm verdorie niet de hele dag aan 😮 Geef toe dat ik ook wel eens vreemd ga….naar Radio 1, 2, City FM of gezellig terug met Veronica (tot er reclame komt vanzelfsprekend ;))

  Oeps, om een volgende post voor te zijn, vreemdgaan = figuurlijk bedoeld 8)


  Maak melding

 110. @ Derk, welk journaal vind jij het beste? Hoe vind je Rob Trip?

  Dat is rechts en dus niet in zijn straatje….niet populistisch-conservatief (=rechts)… prima.

  KRO heeft best leuke dingen. BNN vind ik snel kinderachtig. NCRV vind ik al snel ouwe wijverig en die 2 van de EO ben ik wel zo zat (Priemend Vingertje en Skeefbekkie). Over de verTROSsing zullen we het maar niet hebben? AVRO blijft toch kak. Kan zo snel geen uitzondering bedenken.
  Wel donders jammer dat NOVA weggaat!! Clairy en Twan zijn bijvoorbeeld onvervangbaar. We zijn trouwens lid van de VARA (was nog wel een strijd want mijn vrouw wilde Veronica houden ;)). Ook mijn broertje lid gemaakt. Wat hebben ze wekelijks een zeer onderhoudende gids, met humor en kwalitatiefrijke, actuele statistieken, columns, verslagen, rubrieken en interviews, Bob en Youp etc etc. Krijg em nooit in een week uit. VrijzinnigProtestantseRadioOmroep vind ik vaak ook goed.

  Prima Powned en Wakker NL in het bestel. Mits ze vernieuwend zijn. Verwacht van de eersten een soort BNN. Van de 2e een soort TROS.

  Uitstekend voorstel van Henk Hangoor en Plasterk: samenvoegen die omroepen! Kunnen ze gelijk bij
  Powned+WNL+TROS+AVRO beginnen
  NCRV+EO+KRO
  VPRO+VARA

  NPS+TELEAC en welke hebben we nog meer?


  Maak melding

 111. Bericht door Natascha, op 22 januari 2010 om 19:23
  Misschien vanmorgen toch maar ietsie eerder moeten gaan douchen Plantje?

  Dan had ik gewoon nog wat meer uren gemaakt vandaag.

  We zitten hier met zijn allen net voor een oplevering. En dan is het altijd even doorbuffelen. Alleen het nadeel voor mij is dat ik in twee teams zit. Met dit team hebben we 1 februari oplevering en met het andere team 1 maart. Dus die 14e maand dat komt wel goed! 😀


  Maak melding

 112. @ Plantje:

  Dus die 14e maand dat komt wel goed!

  Geld voor tijd dus, nou ja het is blijkbaar niet anders. Sterkte en jezelf niet storen aan al die studentes die nu naar de warme kroegen rond de Grote Markt gaan. Werkze!!


  Maak melding

 113. Geld voor tijd dus, nou ja het is blijkbaar niet anders. Sterkte en jezelf niet storen aan al die studentes die nu naar de warme kroegen rond de Grote Markt gaan. Werkze!!

  Haha! Ik moet dat gitarengeweld toch ergens van betalen 😀
  Die studentes daar stoor ik me niet aan!


  Maak melding

 114. Opstellingen: FC Zwolle – FC Omniworld.
  FC Zwolle: Diederik Boer, Ruud Kras, Eric Fernando Botteghin, Albert van der Haar, Said Bakkati, Arne Slot, Cees Keizer, Etienne Reijnen, Erik Bakker, Eldridge Rojer, Danny Schreurs.

  FC Omniworld: Erwin Friebel, Wilco Krimp, Rene Troost, Sander Duits, Mitchel Kappenberg, Richard van Heulen, Marien Willemsen, Robbie Haemhouts, Karim Fachtali, Reginald Faria, Genaro Snijders.


  Maak melding

 115. Mooi Plantje dat je je er niet aan stoort, hopen dat ze je ook niet opwinden 😮
  @ Tim, da’s het voordeel als je op je werk alles in 1 hok hebt. Paar keer (ok vaker) voor koffie en water eruit, eten, ouweh*eren, toiletteren, keer wat anders waar vaak met de auto heen (ook radio/muziek). Pak mijn luisteruren wel. Had jou echter ingezet op een een MP3-speler of een oording met radio?


  Maak melding

 116. Bij muziekles toch niet Tim? Sorry-flauwheidsalarm

  Goed filmpje van WF, ben benieuwd bij welke plotselinge oneffenheden op zijn pad hij van richting veranderd en of ie wel eens is omgeslagen?


  Maak melding

 117. @dick, even ingaande op jouw reacties hierboven (ben ziek en zit middenin verhuizing, dus kan weinig updaten hier): ik heb het conservatieve in mijn opvoeding meegekregen. Ik koester bovendien tradities en oudere gewoonten (wat overigens niet inhoudt dat ik niet open sta voor veranderingen). Bovendien hebben mijn ouders me altijd geleerd om zelf te denken: zodoende kwam ik er achter dat ik beslist niet links ben. Rechts ook niet, maar je noemt in je reactie hierboven alles wat populistisch-conservatief is “rechts”. Ook vind ik de VARA verschrikkelijk (linkser kan niet, bah!) en kan ik mij meer vinden in bijvoorbeeld de VPRO of PowNed (vernieuwend, oprecht en gedurfd heb alle plannen op papier, ben dan ook lid).

  Dagelijks word ik hier op de Weblog overspoeld door jouw reacties met daarin verwijzingen naar linkse opvattingen, blogs, alles met een links politiek tintje. Ook word ik, wanneer ik met mijn Weblog Zwolle-jas in een winkel kom, regelmatig aangesproken op het feit, dat wij een politiek extreem-links weblog zouden zijn met alle reacties. Dit nuanceer ik altijd, waarbij ik verklaar dat Weblog Zwolle zich politiek neutraal probeert te houden.

  LWL zal ik niet stemmen, omdat ik geen vertrouwen heb in aanwezige kwaliteit en mij niet kan vinden in hun opvattingen (alhoewel ik ze wel een kans gun, gezien hun inzet). Met veel andere partijen ben ik het ook niet eens, en op meneer Wilders (vind ik fijner lezen dan “gillende”, zoals je hier vaak vol trots verkondigt) zal ik ook niet stemmen omdat het mijn type niet is en ik me dus moeilijker in hem kan verplaatsen (hoewel soep vaak lekkerder smaakt met een snufje zout erin). PVV’s Fleur daarentegen… ;D Maar ik ben er nog niet over uit.

  Mijn vraag aan jou: na al je linkse propaganda voel ik mij bijna een schuldig mens, dat ik niet links ben maar politiek gematigd. Ben ik nu een fout persoon?


  Maak melding

 118. Hoi Hans, Rechts is voor mij een synoniem voor conservatief.
  Het staat er idd verkeerd

  niet populistisch-conservatief (=rechts)…

  Bedoel dat rechts niet écht in mijn straatje past en dit had er moeten staan

  conservatief=rechts

  Maar ik heb het er al vaker over gehad, ook dat ik een hekel aan hokjes heb. Maar bij verzuilde omroepen en politiek ontkom je er niet aan. Wat een gewouwel ook dat je links (progressief) of rechts (conservatief) moet zijn….je MOET maar heel weinig. Buiten dat ik de VARA en vooral de VARA gids uitstekend vind op radio en tv….vroeger al, zie ik overeenkomsten in de opvoeding. Bij mij zwaar-conservatief; dat dan weer wel. Weinig mis mee overigens, heb genoten. Opvoeding is idd ook leren zelf te denken.

  Koester zelf ook erg tradities en oudere gewoonten en sta vanzelfsprekend open voor (grote) veranderingen. Denk dat elk mens uniek is en dat er geen één gelijk is. Moet je ook niet gelijk willen maken.
  Maar beste jongen: waarom reageert men niet richting mij op dit open en eerlijke log maar sneaky naar jou?  Maak melding

 119. Ach, Hans je trapt toch niet in dat geSjakelde gewauwel op dat draadje bij Willem :o:o:o Daar posten ze anoniem met meerderen onder 1 naam. Agut en speken ze jou dan in winkels als helden aan over de identiteit van dit weblog?


  Maak melding

 120. 🙂 Zoals je weet beslist alleen de rechter over goed en fout. Ook die mensen zijn niet perfect, wat regelmatig blijkt. Daarom heb ik zo enorm veel respect voor rechters, omdat ze mens zijn.


  Maak melding

 121. Begrijp jou ook niet Hans; veel vrienden van mij zijn/denken in de rechter-richting. Misschien stemt mijn vrouw wel niet. Heb gelukkig een kleurrijk palet aan kennissen en sociale omgeving. Beetje jammer als je je nadrukkelijk door je omgeving laat beïnvloeden toch?


  Maak melding

Reageer