Weblog Zwolle bezoekers steunen actie Haïti

Zwolle – Vandaag hebben na een spontane oproep van trouwe bezoeker Koko uit Hattem een aantal Weblog Zwolle-bezoekers op de Algemene Log geld ingezameld voor de actie Haïti. Natuurlijk zien zij graag dat er meer mensen mee gaan doen aan hun initiatief. Hoe meer hoe liever!

actie_wz_hati.jpg
Het bewijs dat de storting op goede wijze gerealiseerd is.

De redactie van Weblog Zwolle wil deze spontaniteit graag ondersteunen en vraagt bij deze iedere bezoeker die een bedrag wil storten, via de mail contact op te nemen met kokohattem@live.nl. Weblog Zwolle wenst de initiatoren heel veel succes!

Artikel delen:
Reacties 160
 1. Koko, volgens mij zij Koenders net dat het belangrijk was dat het geld voor 24.00 uur binnen was? Ik herhaal: volgens mij zij Koenders net dat het belangrijk was dat het geld voor 24.00 uur binnen was?


  Maak melding

 2. Kom op mensen nog eentje erbij en Dick moet de verdubbelaar van zijn eigen inzet inruilen. We hebben nog 50 minuten voordat koko de stand kan door bellen


  Maak melding

 3. Bericht door ASSENDORPER, op 21 januari 2010 om 21:51
  Die ballen gaan naar Zwolle en niet naar Genemuiden. 37,50

  Echt niet Genemuiden 50 euro!

  Maak melding

 4. Verdieping? Wie van de (ver)3ping? Plantman dan? Observer? Zwolse? Gezellig? Ghehe? Ingrid? John? Marieke I en/of II? Piet? WF? Ydick? Yoz? Franklin? Die 2 SP-ers die vandaag actief waren? De lijsttrekkers van het CDA? Willem? Dogger? Freddie? Wichert?


  Maak melding

 5. Zwols kwartiertje d’r bij Koko? Zet in op de politici (duurt allemaal even; voor en nadelen afwegen/herziening zus & zo) in ’t laatste kwartier en Larry is ook pas 22:30 thuis. The Plantman tokkelt ook tot 22:30?????????????


  Maak melding

 6. Oe’st eigenlijk met de 13e? ’t geld brandt me in de geldbuidel….kunnen we met zijn 5-en toch een hele stevige vette hap met drinken voor scoren bij Paolo Haarman’s De Weste…


  Maak melding

 7. Hé mannen (sorry natascha), ik volg het gesprek met een glimlach op mijn gezicht 😀
  Jammer dat ik geen zelfgebrouwenbiertje (door vaders) meer in huis heb, anders had ik hem even om ’t hoekje gebracht ten tijde van de gakballen-meeting in de kerk 😉


  Maak melding

 8. @Derk, ik ga akkoord met ieder 50 euro maar dan verplaats ik de bijeenkomst liever naar café de Pierik want mijn onderkomen is niet berekend op zoveel visite:D:D:D Kopen we daar wel een balletje die zijn echt lekker hoor.


  Maak melding

 9. ASSENDORPER wat doen we? marike de tweede ook maar laten komen en dan niet met dr vaders gebrouwen bier maar gewoon grolsch?

  Of wou je ze voor jezelf houden? er is nl een verlening 😀


  Maak melding

 10. Heb net al met veel moeite gedoneerd via het 0800-nummer en ondanks dat ik best die beroemde gakballen eens zou willen proeven, bied ik niet mee. Maar geweldige actie, Koko! Als ik moet helpen braden, laat maar weten.


  Maak melding

 11. Heeft koko me vandaag toch weer even 95 euro uit de zak geklopt. Koko fantastisch, geld is overgemaakt. Ik kijk al uit naar dat middagje /avond in de pierik

  Assendorper Toppie!


  Maak melding

 12. @Derk, het heeft mij maar 75 euro gekost:D:D:D. Misschien een keer op het eind van een zaterdagmiddag in de Pierik? Merije je hoeft geen gakballen te draaien hoor maar je bent ook welkom.


  Maak melding

 13. EINDSTAND STAAT OP ?? 395,- MET 15 personen

  Mensen super bedankt voor jullie steun. Ik ga nu proberen om er door te komen bij 555.

  Nogmaals bedankt en let wel dat dit bedrag word verdubbeld dus eigenlijk ?? 790,-


  Maak melding

 14. @ASSENDORPER plan maar een datum als ik het maar een week van tevoren weet is het goed. Ik wil die ballen daar nu ook wel eens proeven na zoveel lezen.

  PS. ze hebben er toch wel Grolsch?


  Maak melding

 15. Koko, blijf proberen! Ik heb om half 9 gebeld en ben nog niet teruggebeld. Ik ben blijven bellen, en kreeg na 3 kwartier eindelijk iemand aan de telefoon. Ze zijn dus iets overbelast…
  Of stort het rechtstreeks op 555 via telebankieren ofzo. Misschien telt het dan nog mee.  Maak melding

 16. @Derk, ik denk aan om een uurtje of vier op een zaterdagmiddag en laten ze maar een voorkeursdatum in februari/maart opgeven bij Koko. Iedereen heeft nu zijn mailadres en hij kan dan een datum bepalen waarop de meeste donateurs kunnen.


  Maak melding

 17. Komt goed assendorper Paln jij maar een data en geef die door dan komt alle goed lijkt me.

  Mag ik Koko in het bijzonder bedanken voor deze aktie en natuurlijk iedereen die heeft meegedaan. Zwolle zegt Samen maak je de stad, maar ik lees liever: Samen helpen we elkaar, en dat is wat er hier gedaan is vanavond gebeurd is.

  Voor een ieder zijn inzet

  Maak melding

 18. Hierbij kan ik jullie bevestigen dat er zojuist door mij aan 555 is doorgegeven dat ze bij mij ?? 395,- van de rekening mogen afschrijven. Diegene die het wenst kan ik een kopie van dit (wat mij nog word toegezonden) toezenden.

  Laat het even weten via mail als je een bevestiging wil hebben.

  Groet Koko

  SAMEN STAAN WE FF IETS STERKER


  Maak melding

 19. Maar alle kleine giften maken tot een hele grote gift Derk.

  Ook mijn waardering voor Koko voor dit initiatief,zo te zien is het toch niet zo n zoerklikkie hier toch?;)


  Maak melding

 20. He te gekke webloggers, een gakballen veiling.
  Had wat andere bezigheden, en toen inderdaad de mol gekeken, en nu nog ff hier.Laatste nieuws kijken. Had gelukkig zelf al wat gegeven dus ik tel wel mee, maar niet voor de opbrengst hier. Maar het belangrijkste is dat we geven toch!
  Assendorper en Derk gefeliciteerd:D:D:D


  Maak melding

 21. Ook mijn waardering voor Koko’s inzet en inderdaad Zwolse, het is vanavond wel gebleken dat dit zogenaamde zoerklikkie tot daden in staat is waar sommige bezoekers van een ons aller bekende site niet tot in staat zijn. Die proberen alleen maar te profiteren in plaats van te doneren.


  Maak melding

 22. Bericht door Koko Hattem, op 21 januari 2010 om 23:20
  Tim het zal op een zaterdag zijn en wil ik je wel uit Kampen halen hoor als het nodig is

  Zaterdags…. Hmhm.. Blijft een lastige dag, aangezien ik dan de hele dag moet werken… Maar ik kan wel een keer kijken om na het werk dan te komen… We will see 🙂


  Maak melding

 23. Zo is dat Assendorper,gewoon die kanslozen negeren,zal ze eerder vervelen om tegen hun zelf te moeten tetteren .Op een normaal forum zijn ze niet welkom met zulk gedrag .:P


  Maak melding

 24. dat hangt er maar van af hoe het besteedt gaat worden. verdieping heeft weinig fiducie in de haitiaanse regering.
  hoeveel heb je binnengehaald, koko?


  Maak melding

 25. verdieping,

  Bericht door Koko Hattem, op 21 januari 2010 om 22:38
  EINDSTAND STAAT OP ?? 395,- MET 15 personen

  Mensen super bedankt voor jullie steun. Ik ga nu proberen om er door te komen bij 555.

  Nogmaals bedankt en let wel dat dit bedrag word verdubbeld dus eigenlijk ?? 790,-  Maak melding

 26. Nogmaals echt ontzettend gaaf van iedereen die gegeven heeft. Een superactie. Ik kan me er niet genoeg over uitten….

  WLZ bedankt voor het beschikbaar stellen van een topic!


  Maak melding

 27. Koko bedankt voor alle inspanningen!!

  Iedereen bedankt! Ik vind het namelijk zeer knap van ons dat we in zo’n korte tijd een bedrag van maar liefst ??395 hebben opgehaald! Chapeau mensen!

  :D:D:D


  Maak melding

 28. Bericht door Natascha, op 22 januari 2010 om 08:43
  Ik hoef trouwens ook geen bevestiging hoor, ik geloof je op je woord!

  ik neem aan dat je integriteit van koko bedoelt?


  Maak melding

 29. Nou heb ik gisteren een aantal maal met 0800-1112 gebeld, en uiteindelijk ben ik doorgeschakeld. gevraagd werd of ik mijn telefoon nummer achter wilde laten, zodat ik zo spoedig mogelijk terug gebeld kon worden. helaas we zijn een dag verder en gebeld is er niet.
  uiteindelijk maar gewoon internet gegireerd, maar knap waardeloos van de organisatie zo lopen ze een boel geld mis.


  Maak melding

 30. @ verdieping, je word nog terug gebeld geloof me maar, ik heb nu zelf op een ander manier gegeven. Maar heb vorig jaar aan een actie voor artsen zonder grensen mee gedaan, en toen werd ik ook een paar dagen later terug gebeld.


  Maak melding

 31. Inderdaad: bedankt allemaal! Met name Koko, hoop dat je van die vette sigaar en het bittertje genoten hebt.

  @ Derk: ’s goed kratje Grolsch van mij. Maar ik kan er maar 1 op de fiets houden.


  Maak melding

 32. @ Koko; alles zit in het bedrag he? Neem aan dat ik nog op tijd dat laatste bedrag heb overgemaakt. Je belde namelijk (bleek later terecht) nogal snel met Hilversum.


  Maak melding

 33. Zo ik wou ook graag de 160e reactie geven.

  Vraag me af of er wel vaker zoveel op één item word gereageerd en dan het algemene log niet mee gerekend.

  Hopelijk draagt deze bijdrage mee aan een goede toekomst voor Haïti


  Maak melding

Reageer