Zwolse Zumbathon in het FC Zwolle stadion

Zwolle – Terwijl buiten de temperatuur daalt, zullen de deelnemers van de Zwolse Zumbathon in het FC Zwolle stadion voor een ongekende tropische hitte zorgen. Dit alles met één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de noodsituatie in Haïti. FC Zwolle en Achmea health Centers slaan de handen ineen, want Zwolle helpt Haïti!

Dinsdag 2 februari om 19.00 uur zullen opzwepende latin beats door de speakers van het FC Zwolle stadion knallen. Salsa, merengue, calypso, reggaeton, cumbia, samba en nog vele andere exotische dansbewegingen komen allemaal voorbij. Het zal in ieder geval een geweldig gezicht zijn om de vele mensen uit hun dak te zien gaan op latijns-amerikaanse ritmes en zwoele klanken. Doe mee of aanschouw en draag je steentje bij!  

Ook de jeugdspelers van FC Zwolle zetten hun beste beentje voor. Zij collecteren voorafgaand aan en tijdens de rust van de wedstrijd FC Zwolle – FC Omniworld. FC Zwolle vraagt haar supporters en sponsoren een donatie te doen in één van de collectebussen, zodat de opbrengst groots is.

Haïti is getroffen door een natuurramp waarvan de omvang niet is voor te stellen. Alles is verwoest en daarom komt de hulp langzaam op gang terwijl het zó nodig is. Alle opbrengsten gaan naar Giro 555 en worden geïnvesteerd in de wederopbouw van het land.  

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Die kerel van de SP die met die Schotse hooglandspelen (toen in ’t park) is er wel voor in. Was allemaal van die comedy….bovendien heeft ie nog niet gestort op 555.


  Maak melding

 2. Hier in t groenste dorp van de stad wordt ook gezumba’t. De eega van verdieping is iedere woensdag avond aan de beurt om de overtollige kilo’s eraf te zumba’en. echter hoor ik niet enkel van haar positieve geluiden, ook de beheerder van het aanpalende cafe is er blij mee. “en masse” zitten de dames na de les de pondjes er weer aan te snacken.
  echter door een proefles op dvd heeft verdieping bijna een een hernia opgelopen. Maw je moet wel los in de gewrichten zitten, anders niet aan beginnen.


  Maak melding

 3. Hoelaat kunnen wij haar woensdagavond in actie bezichtigen Verdieping? Toch niet in het paleis van Eric “De Weijenbelt”?

  Is dat het café waar Willem altijd woensdags-avonds flyert? Vast, want er is maar 1 café in het landelijke Berkum….De Vrolijkheid ok, maar dat is andere kant van de weg; daar wil je toch niet mee geassocieerd worden?


  Maak melding

Reageer