Expositieruimte voor Palet bij Broerenkerk

Zwolle – Kunstenaarsvereniging Palet en GroenLinks/De Groenen openden donderdagmiddag bij de Broerenkerk de nieuwe -vaste- expositieruimte voor Palet met de tentoonstelling: “Ons kleine broertje”. Een ludieke actie.

21-01-2010_opening_tetoonstelling_palet_3.jpg

De cultuurvisie spreekt van witte vlekken en het lijkt er voor de Zwolse beeldende kunst niet beter op te worden als medio 2010 de deuren van de Broerenkerk sluiten. Voor de exposities die daar tot nu toe plaatsvonden was nog geen volwaardige vervanging gevonden. De cultuurwerkgroep van GroenLinks is echter begaan met de Zwolse kunst en haar makers, en is er in elk geval in geslaagd expositieruimte te vinden voor een ‘vaste’ exposant in de Broerenkerk: kunstenaarsvereniging Palet. De officiële opening van de tentoonstelling ‘Ons kleine broertje’ vond donderdag op het Broerenkerkplein plaats, en werd verricht door wethouder van cultuur Hennie Kenkhuis.

21-01-2010_opening_tetoonstelling_palet_5.jpg

21-01-2010_opening_tetoonstelling_palet_1.jpg

21-01-2010_opening_tetoonstelling_palet_4.jpg

 

21-01-2010_opening_tetoonstelling_palet_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
 1. De cultuurwerkgroep van GroenLinks Als het beestje maar een naam heeft kan er subsidie heen. Dit is toch totale onzin…. Zo’n altaar met beeldjes en een hoedje…….. Laat wel zien waar groen links voor staat.


  Maak melding

 2. 😉 Nog ff wachten….hmmmmm verwennerij idd. Als ik vanavond niet naar een feestje moest. Had ik er gelijk 1 in het beregezellige Strandhut Milligerplaya genomen :D:D:D


  Maak melding

 3. Maar serieus Derk, lees geen onvertogen woord

  Kunstenaarsvereniging Palet en GroenLinks/De Groenen openden donderdagmiddag bij de Broerenkerk de nieuwe -vaste- expositieruimte voor Palet met de tentoonstelling: ⤽Ons kleine broertje⤝. Een ludieke actie.

  En nixxx over soepsidie. Sterker:

  Voor de exposities die daar tot nu toe plaatsvonden was nog geen volwaardige vervanging gevonden. De cultuurwerkgroep van GroenLinks is echter begaan met de Zwolse kunst en haar makers, en is er in elk geval in geslaagd expositieruimte te vinden voor een ‘vaste’ exposant in de Broerenkerk: kunstenaarsvereniging Palet.

  Ok een beetje profileren in deze verkiezingstijd. Zoals iedereen. Neem nou de manier waarop Willem zich met zijn draadje profileert (;)
  Wel jammer dat de opening gister was; onder 555 >:(>:(>:


  Maak melding

 4. @Dick: Ik kwam het bij andere postings ook al tegen, wat is dat ‘draadje’ toch? Het moet iets met donderdagavond geweest zijn. Maar toen had ik fractievergadering. Zoals wel meer fracties trouwens, Ik zag John van Boven zich ook al excuseren  Maak melding

 5. @ Rana…draadje is volgens mij een populair woord voor site. Maar o.a. John en ik hebben een hekel aan Engelse woorden. Aangezien iedereen op internet alles jat van elkaar…ben ik elders ook geïnspireerd geraakt door dit woord…..zullen we maar zeggen. 😉


  Maak melding

Reageer