Fakkelbrigade naar Benefietconcert Zwolle Helpt Haïti

Zwolle – Een deel van de line-up van het benefietconcert Zwolle Helpt Haïti is bekend. Acts die op dit moment vastgelegd zijn zijn Jovink en de Voederbietels, de Zwolse formatie de Fakkelbrigade, de Normaal coverband, Harm Wolters en Henri van Velzen. Verder hebben nog meer artiesten zich aangemeld die op dit moment benaderd worden om de actie tot een groot succes te maken.

Ook de locaties zijn bekend. Het benefiet vindt plaats op 2 locaties. In de proosdij en op het Rodetorenplein (tent van 800 m2) zal zaterdag de 30e het publiek kunnen genieten van al deze artiesten die zich belangeloos inzetten voor Haïti. Vandaag en morgen worden winkeliers en horeca-exploitanten in Zwolle benaderd om met diverse acties meer donaties te krijgen. Op de site www.zwollehelpthaiti.nl en de hyve http://zwollehelpthaiti.hyves.nl/ worden vanaf maandag alle nieuwtjes, de line-up en bekend gemaakt.

Vanaf maandag aanstaande start ook de kaartverkoop. Meer hierover op de site van het benefiet.

Mensen en organisaties die mee willen werken aan dit benefiet kunnen zich melden bij Massa Events in Zwolle via telefoonnummer 038-8795538 of via mail info@massaevents.nl

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer