IJsbaan Westenholte weer open!

Zwolle – IJsvereniging WVF in Westenholte opent voor de tweede keer dit winterseizoen de deuren van haar ijsbaan. Vanaf dinsdagmiddag 13.30 uur kunnen de ijzers weer onder gebonden worden.

img_2889_copy.jpg

Maandagmorgen tijdens het proberen te vegen van de baan zakte voorzitter Jan Vulink nog met een kleine trekker door het ijs. Hoewel er gedacht werd van wel, was het ijs toch nog niet dik genoeg. Gelukkig kregen de heren de trekker weer op het ijs. Maandagmiddag is WVF met een borstelmachine en handschuiver de baan over geweest, met maandagavond dan het verlossende ‘sein groen’ !

MAANDAG T/M ZATERDAG:
10.00 TOT 12.00 UUR
13.30 TOT 17.00 UUR
19.00 TOT 22.00 UUR
OP ZONDAG:
13.30 TOT 17.30 UUR

De ijsbaan is gelegen aan de Mr. Koolenweg te Westenholte en ligt pal naast het ontmoetingscentrum "Het Anker"
Artikel delen:
Reacties 11
  1. toch vindt ik het wel een erg vreemd gedoe dat dit de enige plaats is in zwolle waar geschaatst kan worden. wanneer gaan de lichten aan op de dobbe????


    ⚠️ Meld

  2. @Karel: vergis je niet in de arbeid van de vereniging om het ijs in optimale staat te brengen. De vorige keer voordat de baan openging zijn vele vrijwilligers dagen in touw geweest om de baan sneeuwvrij te maken en in een eerder stadium zelfs om de baan opnieuw onder water te zetten na forse sneeuwval. Dat zal bij de Dobbe niet gebeuren vermoed ik…


    ⚠️ Meld

  3. daar is men in Westenholte goed in.een dorp in een stad,samen maken we ons dorp,de lichten en muziek gaan net weer aan zie en hoor ik hier vanuit mijn warme zetel.Een prachtige ijsclub


    ⚠️ Meld

Reageer