Open Dag ArtEZ Academie voor theater in Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 29 januari opent de ArtEZ Academie voor theater haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de opleiding Docent Theater. Studenten staan klaar om bezoekers mee te nemen naar de lokalen en theaterstudio’s waar uiteenlopende activiteiten uit het studieprogramma te zien zijn.

Om 10.00 uur is er ontvangst in onze foyer met koffie en koek. Het programma bestaat uit twee rondes, de eerste  ronde start om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. De tweede ronde is van 13.30 tot 15.30 uur. Afsluitend is er een half uur gereserveerd voor vragen aan docenten en studenten. De Docent Theater is een bacheloropleiding op hbo-niveau. Met het diploma kun je aan het werk als vakdocent Theater en Kunst (CKV) in het onderwijs (van basisschool tot hbo), als theatermaker of als educatief medewerker bij professionele theatergezelschappen.

De ArtEZ Academie voor theater is onderdeel van ArtEZ hogeschool voor de kunsten.

ArtEZ verzorgt bachelor- en masteropleidingen op het gebied van beeldende kunst, mode, vormgeving, architectuur, muziek, dans en theater en behoort tot de grote kunsthogescholen in Nederland. Het brede onderwijsbod biedt ruimte voor disciplineoverstijgende samenwerking. De hogeschool heeft circa 3000 studenten en 850 docenten en andere medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd in Arnhem, Enschede en Zwolle. Het College van Bestuur en de ondersteunende diensten zijn geconcentreerd in Arnhem.

Vrijdag 29 januari 2010

Aanvang: Vanaf 10.00 uur

Locatie: Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle

Artikel delen:

Reageer