Benefietconcerten Haïti Zwolle en Steenwijk samen

Zwolle – De organisatoren van de benefietconcerten voor Haïti in Zwolle en in Steenwijk hebben besloten samen te gaan werken. Omdat beide organisaties zich inzetten voor hetzelfde doel en het benefiet in Zwolle een probleem heeft met de locatie is het samengaan een verstandige en logische keuze die uiteindelijk leidt tot een grootser resultaat. Een deel van het programma van het benefietconcert Zwolle Helpt Haïti wordt verplaatst naar het grote benefiet in sporthal de Meenthe waardoor het programma op deze locatie nog sterker wordt.

De organisatie van het benefiet in Zwolle liep vooral tegen een logistiek probleem aan doordat binnenlocaties niet beschikbaar zijn. Hierdoor is gekozen voor een tent op het Rodetorenplein te plaatsen. Echter door de verwachte weersomstandigheden (sneeuw en strenge vorst) wordt het zeer moeilijk het publiek warm te houden en veiligheid te garanderen. 

Door samen te gaan werken wordt het publiek een goede, warme en gezellige binnenlocatie geboden. Verder worden de twee programma’s samengevoegd waardoor het publiek meer muzikaal plezier wordt voorgeschoteld. Verwachting is ook dat de totale opbrengst voor giro 555 veel hoger wordt. Het bestuur van Stichting Zwolle helpt Haïti wil alle medewerkende bedrijven van beide evenementen graag bedanken voor hun fantastische belangeloze inzet, zonder hun was het niet mogelijk geweest dit grootse benefiet op te zetten.

De site en de hyve van Zwolle helpt Haïti worden vandaag omgezet om direct informatie te verstrekken over de nieuwe locatie en bedrijven en personen die hun giften hebben toegezegd worden verzocht deze onder te brengen in het gezamenlijke benefiet. 

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Gaan de Nederlandse Spoorwegen, na de snertactie i.s.m. Jonnie Boer, nu weer hun beste beentje voorzetten door de Zwolse bezoekers gratis te vervoeren naar en van Steenwijk?


  ⚠️ Meld

 2. Is er nog activiteit rond het artiesten dus “pico bello”? ik zag ze van de week nog bij sbs shownieuws en ik moet zeggen dat het er wel aardig uitzag.


  ⚠️ Meld

 3. sjonge, moeten we uitwijken naar vukking Steenwijk omdat we hier geen overdekte lokatie hebben? En al onze hallen dan?

  Zonde van de actie want in Zwolle zouden er meer mensen op af komen. Wie gaat er met min 10 en evt sneeuw/ ijzel naar Steenwijk afreizen?


  ⚠️ Meld

Reageer