Programma 3e kwartaal ‘Vier Het Leven’ bekend

Zwolle – Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Stichting Vier Het Leven theater- en concertbezoek voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. De stichting verzorgt ook dit seizoen weer theaterarrangementen in de regio Zwolle: voor senioren uit Zwolle, Dalfsen, Nieuwleusen en sinds 1 januari ook Hattem. Hierbij wordt gezorgd voor de entreekaarten, drankjes, het vervoer (door een begeleider-vrijwilliger) en prettig gezelschap! De voorstellingen vinden plaats in Odeon De Spiegel Theaters en De Verhalenboot.

Een greep uit het aanbod van de komende maanden: in februari zijn er nog kaarten voor de opera ‘Un Ballo in Maschera’ (Nationale Reisopera, 23/2). In maart gaan we o.a. naar een concert van Mozart (Orkest van Het Oosten, 6/3), de Opera ‘Assepoester’ (Nationale Reisopera, 25/3) en Bluesnight (26/3). In april bezoeken we ondermeer de voorstellingen ‘Daughters of Africa’ (Afrikaanse muziek, 6/4), de musical ‘Hairspray ‘ (11/4), het toneelstuk ‘Wit’ (met Renée Soutendijk, 24/4) en de opera Aïda (Internationale Opera Producties, 25/4). In mei staan o.a. King Lear (Ro Theater, 6/5) en wereldmuziek van Stef Bos en Fernando Lameirinhas (21/5) op het programma. Tot slot gaan we in juni o.a. naar de Rock ’n Roll musical ‘Love Me Tender’ (met Brigitte Heitzer, 20/6). Arrangementsprijzen liggen tussen de 20 en 50 euro.  

Senioren woonachtig in Dalfsen kunnen zich ook opgeven voor Margriet Eshuis (Jubileumconcert, 27/3) en ‘Marilyn Monroe – Diamonds are a girls best friend’ (muziekvoorstelling, 31/3). Deze voorstellingen vinden plaats in Theater Carrousel in Ommen.

Mensen die een arrangement willen reserveren of meer informatie wensen, kunnen elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035 – 52 45 156. Op dit nummer kan men ook het volledige programma van het 3e kwartaal 2010 opvragen. Meer informatie: www.4hetleven.nl.

Artikel delen:

Reageer