Zwols dispuut steunt initiatief voor Tanzania

Zwolle – Het Zwolse herendispuut de Heeren steunt drie Rotterdamse studentes die van juni tot en met oktober in Tanzania een impuls willen geven aan de in 2007 opgezette revalidatieafdeling bij het ziekenhuis in de stad Shirati.

De Rotterdamse studentes ergotherapie willen hun kennis en vaardigheden overdragen op de plaatselijke bevolking: zowel over moderne behandelmethodes als het produceren van effectieve hulpmiddelen. Specifiek draagt het herendispuut van de Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas de kosten voor huisvesting en de dagelijkse maaltijden gedurende het project. Andere donaties kunnen daardoor rechtstreeks worden geïnvesteerd in hulpmiddelen.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Goeie zaak, maintainen is het belangrijkste van al die goed bedoelde projecten. er moet een continue flow van goederen en kennis heengaan anders moet je niet aan beginnen. Hulde voor dit dispuut, ondanks dat ik nog nooit van die gasten heb gehoord.


    ⚠️ Meld

  2. Ook via deze weg willen de drie studentes ergotherapie het herendispuut ‘de Heeren’ enorm bedanken voor hun financiele bijdrage. Wij zullen ‘de Heeren’ zo veel mogelijk op de hoogte houden van onze ervaringen en belevingen, zowel schriftelijk als via beeldwerk.


    ⚠️ Meld

Reageer