Vrouwen aangehouden voor wildplassen

Zwolle – Een 33-jarige vrouw en een 26-jarige vrouw uit Zwolle zijn zaterdag 30 januari om 01.30 uur op de Melkmarkt aangehouden. De 33-jarige vrouw kreeg in eerste instantie een bekeuring voor wildplassen. Ze was het hier niet mee eens en een 26-jarige Zwolse vriendin ook niet.

 politie_logo_4.jpg

Beide vrouwen bleven vervelend en weigerden zich, ondanks vele malen vorderen, te verwijderen. Uiteindelijk werden beiden aangehouden. De 33-jarige vrouw voor openbare dronkenschap en de 26-jarige voor het niet voldoen aan een bevel of vordering. Beide zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. ach, geel geverfd stekelshaar en een tuinbroek aan. ik kan je die types uittekenen. voorheen in de oude emmaschool aan het maagjesbolwerk kon je over de hoofden van dit soort figuren lopen.


  Maak melding

 2. zo ghehehe,ben jij die het door de briefenbussen doet ,gelijk de klep laten vallen en dichthouden ,effe kijken hoe hard jij piept,,,,,,,,,,en bertus b,,,zijn niet alleen zeikwijven hoor ,,,ghehehe doet het ook ,,zeikvent,:D:D:D


  Maak melding

 3. Wat een gezeik over plassend mensen.
  We zijn minder dan een hond, die plassen en schijten overal!!!
  (er zijn wel regels voor, maar ik zie nooit een handhaver…)  Maak melding

 4. jatja, laten wij ons dan maar berusten in het feit dat wij, blijkbaar samen met de hele wereld zeikerds zijn en dat lucie de enige uitzondering is. Wie heeft het dan lastig?:D


  Maak melding

Reageer