Zumbathon Zwolle

Zwolle – Dinsdag 2 februari om 19.00 uur gooien honderden deelnemers in het FC Zwolle stadion de heupen los voor Haiti. De Zwolse Zumbathon belooft een gigantisch spektakel te worden met surpriseacts van drumband de Zwolse Panthers, beatboxer BB Donut en vocale ondersteuning van MC/vocalist Sensara. DJ Sina zal het stadion versteld doen staan met een set vol heerlijke platen en de presentatie is in handen van Peter Vader.

Uiteraard wordt er ook op jouw steun gerekend, dus meld je nu aan of kom dit spektakel aanschouwen en draag je steentje bij! FC Zwolle en Achmea health Centers zijn druk bezig met de voorbereidingen. Opzwepende latin beats knallen dinsdag door de speakers van het stadion. Spectaculaire Zumba moves worden vol enthousiasme aan de buitenwereld getoond en diverse acts staan klaar om op het podium te schitteren, allemaal met slechts één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de noodsituatie in Haïti.

Hoe doe ik mee aan de Zumbathon?

–         Stuur een e-mail met je naam en leeftijd naar zwolsezumbathon@gmail.com.

–         Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Deze moet je op dinsdag 2 februari meenemen als bewijs voor deelname.

–         Minimale inleg is €5,-  (alle extra’s zijn welkom!!)

–         Hou rekening met koude weersomstandigheden en… dansen maar…!!

 

Als klap op de vuurpijl ontvangt iedere deelnemer een gratis toegangskaart voor de wedstrijd FC Zwolle – RBC Roosendaal op 8 februari 20.00 uur.

 

Zwolse Zumbathon

 

Datum                        : Dinsdag 2 februari

Tijdstip                       : 19:00 uur tot 20:30 uur

Stadion geopend        : 18:45 uur

Locatie                       : FC Zwolle stadion

Entree deelname       : € 5,- + eventuele sponsorbijdrage

Entree bezoekers      : Vrijwillige bijdrage

Kleding                      : Zorg dat je in sportkleding gekleed bent  (sportschoenen verplicht)

Leeftijd                      : 6 + (kinderen onder begeleiding van volwassene)

Extra info                   : http://zwolsezumbathon.hyves.nl

Artikel delen:
Reacties 2
 1. De weijenbelt dames gaan naar verluidt ook.ik ben benieuwd hoe de fundatievan het zwolle stadion zich houdt onder de rythmische cadans van deze opzwepende dans.


  ⚠️ Meld

 2. Wat is nou weer een Zumbathon? Ah, ik weet het!
  Wikipedia:
  Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics.
  De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er zumba-instructeurs, en worden de zumba-dvd’s via internet verkocht.
  Zumba is een geregistreerde merknaam. Instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.
  Snel bewegen dus! Ik denk er dan nog even over na!


  ⚠️ Meld

Reageer