Speel mee met de Vuurvogel in De Spiegel!

Zwolle – Op zaterdag 6 maart lanceert Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel een nieuw concept om jonge musici kennis te laten maken met hét jeugdorkest van Zwolle en omstreken. Op deze zaterdagmiddag mogen potentiële nieuwe leden eerst meerepeteren in de Spiegel om vervolgens gelijk een concert te geven voor publiek.
Het meespeelconcert begint in theater De Spiegel om 16.00 uur en de toegang is voor het publiek gratis. Alle familie en kennisen van de meespelers kunnen dus gelijk komen luisteren naar het resultaat van één middag meespelen. De enige voorwaarde om mee te kunnen spelen is het redelijk goed kunnen bespelen van een instrument uit het symfonieorkest en een leeftijd tussen 12 en 22 jaar. Omdat het aantal meespelers wel beperkt is, is aanmelding hiervoor noodzakelijk. Aanmelden kan via de website www.vuurvogeljeugdorkest.nl.

Na het meespeelconcert op 6 maart is de Vuurvogel nog te beluisteren op 24 april in de Plantagekerk met organist Toon Hagen en op 5 mei op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Overijssel.
Artikel delen:

Reageer