Open Zwolse kluunkampioenschap

Zwolle – Vind je het ook al zo jammer dat dit jaar de Elfstedentocht weer niet doorgaat, en wil je toch een leuke activiteit doen met schaatsen? Dan heeft SV. Oikos Nomos voor jou de oplossing.

Kom op donderdag 4 februari om 14.00 uur naar het Ter Pelkwijkpark voor het eerste Open Zwolse kluunkampioenschap. Inschrijven is helemaal gratis en kan via kluunkampioenschap@live.nl of op de locatie zelf.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Dit is je reinste flauwekul en heeft totaal niets met schaatsen te maken! het lijkt erop alsof de vereninging toch nog wat geld bijeen wil schrapen. Als ze toch niets beters te doen hebben kunnen ze wat mij betrefrt beter de poorten sluiten voor dit seizoen.


  Maak melding

 2. @ Verdieping

  Geld bijeen schrapen? Waar lees jij dat het geld kost? Het is geheel belangeloos opgezet en kost de organisatie enkel maar geld, deelname is immers gratis.

  De doelgroep is ook niet de schaatliefhebber, je moet het meer zien voor wat het is, een ludieke manier om a) wat leuks te doen voor studerend Zwolle en b) Om de vereniging wat in de media te brengen.

  Gelukkig zijn er mensen zoals u, die geen leven hebben en de hele dag niet anders hebben te doen dan reageren op artikelen die op een weblog geplaats worden. Want het lijkt me dat u met zoveel vrije tijd, best even langs kan komen op donderdag 4 februari om 14:00 en wie weet kan u nog een gooi naar de prijzen doen.

  Voor de schaatsen en andere spullen zorgen wij, neemt u dan verder uw beste humeur en wat doorzettingsvermogen mee?


  Maak melding

 3. Kluunfan,
  als de doelgroep geen schaatsliefhebbers moeten zijn waarom noemen ze dan die mensen die het jammer vinden dat de elfstedentocht niet doorgaat.

  Dus geen schaatsliefhebbers en toch een activiteit met schaatsen, jaja ik snap het


  Maak melding

 4. Kluunfan, ik mag die kerel niet. Profiteur/schuinsmarcheerderT/popie jopie op Mokums-place to be-terrassen. Heb je “Komt een vrouw bij de dokter” wel gelezen? Zonder zijn vrouw, die hij zo vaak en asociaal bedonderde, was dat boek er niet geweest.

  Oh, het werkwoord? Ja waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?


  Maak melding

 5. Deze actie staat geheel los van het Haïti feest, wat overigens erg gezellig was.
  Deze kluun kampioenschappen is een ludieke actie van een aantal heren. Deelname kost geen geld, het gaat puur om het vermaak.

  Jammer dat er altijd weer negatieve reacties zijn. Terwijl alle bedoelingen ten alle tijden goed zijn.

  Zie ook de fietsverlichtings actie in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland vorig jaar. En elk jaar weer collecteren voor goede doelen als Stichting Doe Een Wens.


  Maak melding

 6. De opkomst was helaas niet zo hoog als we gehoopt hadden.
  Maar het heeft toch nog iets meer dan ??100,- opgeleverd. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.


  Maak melding

 7. Vanochtend in de trein las ik dit berichtje. Toen had ik willen reageren, maar door wat IP-adres probleempjes was het niet gelukt.

  Mijn eerste reactie op dit onderwerp is GEWELDIG!
  Een heel leuk initiatief door deze studentenvereniging. Zoals een studenten vereniging betaamt, organiseren ze voornamelijk vóór studenten. En ja, ook de “gewone burger” (sorry maar weet ff niet hoe het anders te noemen) is zoals Kluunfan vertelt, uitgenodigd.

  In mijn oude studiestad Groningen, hebben ze in de zomer bobslee-wedstrijden georganiseerd. Ehm, ja, zomer en bobstart… Heel leuk en gezellig evenement.

  En ja, Zwolle wil zich toch ook profileren als studiestad? Daar hoort een actief studenten-leven bij. Op wat voor manier dan ook.
  Leuk initiatief! Het brengt wat leven in de brouwerij…

  (ja, ik ben me er van bewust dat die laatste zin een voorzet kan geven op enkele inkoppertjes :P)


  Maak melding

Reageer