Mark Broere Manager Topsport bij Nevobo

Zwolle – De vele positieve ontwikkelingen rondom sport en specifiek topvolleybal en talentontwikkeling bij Landstede zijn bij de nationale volleybalbond Nevobo niet onopgemerkt gebleven. Per april 2010 zal Mark Broere aan de slag gaan als Manager Topsport bij de Nevobo. Het afgelopen jaar was Broere bij Landstede Manager Volleybal en verantwoordelijk voor de gehele opleidingslijn volleybal van de talenten van het Centre for Sports & Education tot en met het eerste team van Landstede Volleybal.

In de afgelopen jaren heeft hij aan de wieg gestaan van onder andere het LOOT/Landstede Topsport Traject, het profielkenmerk Sport en het algemene management rondom Landstede Basketbal en Landstede Volleybal. Broere, oud-international, gaat bij de Nevobo leiding geven aan de afdeling Topsport, die bestaat uit 6 personen, werkt intensief samen met de Technisch Directeur Bert Goedkoop en maakt deel uit van het managementteam. De afdeling Topsport is bij de Nevobo verantwoordelijk voor het organiseren van de programma’s van de nationale teams van zowel indoor-, beach- en zitvolleybal. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de opleidingsteams van de Nevobo en het ontwikkelen van de Regionale Talenten Centra, alsmede het positioneren van de A- en B-League.

Landstede maakt momenteel een analyse van de verschillende taakgebieden en gaat op zoek naar de juiste invulling. Vanzelfsprekend kijkt Landstede uit naar een vruchtbare samenwerking met Mark Broere op het gebied van topvolleybal.

Artikel delen:

Reageer