Briljanten bruiloft voor echtpaar Zieleman – Duijn

Zwolle – Maandagmiddag vierde het echtpaar Zieleman – Duijn hun

65 jarig huwelijk. Wethouder M. Knol verraste het echtpaar met een bezoek en feliciteerde hen met een aantal VVV-bonnen. Daarbij kreeg het paar ook een speciale felicitatie van het Koningshuis.

 

01-02-2010_echtpaar_zielema-duijn_65jr_getrouwd_1.jpg

 

Maandag 1 februari zijn Martha Duijn (84) en Wim Zieleman (85) vijfenzestig jaar getrouwd. Hun eerste afspraakje naar de bioscoop hadden ze in de oorlogsjaren. Aan het einde van de oorlog trouwden ze. De eerste jaren woonden ze bij de ouders van Martha. Hun eerste eigen woning hadden ze in de Frans Halsstraat. Nu wonen ze alweer bijna vijftig jaar met veel plezier in de Van Rossumstraat. Ze hebben twee dochters, vier kleinkinderen en één achterkleinkind. Een tweede achterkleinkind is op komst.

 

01-02-2010_echtpaar_zielema-duijn_65jr_getrouwd_3.jpg

 

01-02-2010_echtpaar_zielema-duijn_65jr_getrouwd_2.jpg

 

01-02-2010_echtpaar_zielema-duijn_65jr_getrouwd_4.jpg

Wim mag graag in de tuin bezig zijn, maar zelf tuinieren is de laatste jaren te zwaar geworden. Martha was vroeger veel aan het breien. Ook heeft ze actief gebowld en mocht ze graag kruiswoordpuzzels oplossen. Al komt de ouderdom met gebreken, samen kunnen ze het nog redden met de hulp van thuiszorg, de kinderen, de kleinkinderen en hun zussen. De koffie staat altijd klaar voor visite en ze genieten ervan als de kinderen of kleinkinderen langskomen.

De vijfenzestigste mijlpaal wordt maandag rustig gevierd. Familie en bekenden zijn voor de koffie uitgenodigd. Over een paar weken wordt het jubileum nog dunnetjes overgedaan met een etentje met de kinderen en kleinkinderen. Deze geboren en getogen Blauwvingers hopen nog jaren met elkaar te zijn.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. zo te zien ,zien ze er nog kwiek uit .van harte gefeliciteerd meneer en mevrouw zeleman ,wens jullie mog vele jaren samen in goede gezondheid,en geniet maar fijn samen:D:-*


  Maak melding

 2. Van harte gefeliciteerd, maar wat moet iki me voorstellen bij een ?antal VVV Bonnen”?
  worden deze mensen, die al 65 jaar bij elkaar zij nu gewoon afgescheept met een aantal vvv bonnen met beperkte mogelijkgheden voor mensen van deze leeftijd?
  ik had liever gezien dat de gezien dat het briljanten echtpaar een mooie vakantie was aangeboden.


  Maak melding

 3. Verdieping eerder kregen deze mensen een wandbord of een kristallen vaas,hebben ze daar wat aan en hoe weet je dat ze zo beperkt zijn dat ze niets meer aan die bonnen hebben.Het is ook nooit goed.Ze zien er zo goed uit omdat ze altijd goede kaas hebben gegeten.Nog vele jaren gewenst.


  Maak melding

 4. Mensen geniet er van! Van harte gefeliciteerd!

  Ik moet zeggen Wichert dat ik die wandborden echt heel mooi vind doordat er altijd een zwols aspect in zit/zat! Maar ik denk idd dat vvv bonnen ook een beter kado zijn.


  Maak melding

Reageer