Politieman op non-actief na valse aangifte

Zwolle – Een 40-jarige medewerker van Politie IJsselland is buiten functie gesteld voor het doen van een valse aangifte. Daarnaast verliet hij een plaats van ongeval na een aanrijding, zonder zijn identiteit bekend te maken.

politie_logo_4.jpg

Hij was afgelopen weekend met zijn auto in een bermsloot beland en er lopend vandoor gegaan. Omdat niet duidelijk was of hij mogelijk te water was geraakt werd door hulpverleners nog enige tijd naar hem gezocht. Tijdens het onderzoek deed hij aangifte van diefstal van zijn auto. Deze aangifte trok hij een dag later bij zijn verhoor weer in. Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 88
 1. mmmm, een opmerkelijk bericht. Ik kan me voorstellen dat als je een dag lang jute balen met hennep hebt lopen verslepen in de van der laen straat dat er een soort mist gaat optrekken die tijdelijke verwarring met zich mee brengt. evenzo, beterschap voor de diender.


  ⚠️ Meld

 2. Zeker als er drank in het spel zou zijn geweest: kei hard aanpakken!

  Ik zeur vaker over meer respect en ontzag voor agenten. Uiteraard moeten ze zich dan wel realiseren dat ze een voorbeeldfunctie hebben!


  ⚠️ Meld

 3. Waar krijg je een medaille opgespeld?
  Bij de politie
  Mensen juichen je toe
  Iedereen is een held
  Bij de politie
  Waar heb je vrienden
  Waar hoor je erbij
  Bij de politie
  Kinderen wuiven je na
  Je maakt iedereen blij
  Bij de politie

  Heeft K3 wel gelijk ?


  ⚠️ Meld

 4. Met al die krimpende bugets,wordt ook alles aangenomen bij de politie. In mijn jeugd toen waren er nog echte agenten,niet zulke lapzwansen als nu,die verscholen achter een boom, of een container staan.
  Maar laten we niet te snel conclussies trekken,wij weten namelijk niet alles achter dit verhaal.


  ⚠️ Meld

 5. Meneer Dick,verdiep u eens in de reeds geschreven berichten.
  Wordt al gesproken over ontslag,drank etc etc.
  Voor dat u weer reageert lees eerst even de berichten Dick.
  En het is hoogst onsportief om steeds als ik reageer,meteen zo om mij mening te reageren.


  ⚠️ Meld

 6. Vroeger Jan? Ben jij wel met je tijd meegegaan? De mensen bij de politie moeten nu heel anders werken.
  En ja, dit was een domme diender.


  ⚠️ Meld

 7. Zusenzo,ja zeker ben ik met mijn tijd meegegaan.
  Maar was het niet beter toender tijd,ik kan me nog wel herineren in de tijd van Frankie Bootsma,dat je wel wou luisteren,mensen met gezag.
  Maar het is geen eeuwen geleden hoor,we praten ons dat zelf aan.
  Vroeger is nu.


  ⚠️ Meld

 8. Wil je me gewoon met “je” aanspreken. Geen comedy en wichtigmacherei bitte.

  Pardon

  Voor dat u weer reageert lees eerst even de berichten Dick

  Wil je mij geen “u” noemen? Ben of voel me namelijk niets meer dan een ander. Zie ook geen enkele reden waarom mensen zich meer zouden voelen dan een ander. En…..lees….blabla Jan, ik ben bijzonder op mijn vrijheid gesteld en laat me door niemand commanderen.

  Om 14:10 reageer ik alleen op het generaliserende

  Met al die krimpende bugets,wordt ook alles aangenomen bij de politie. In mijn jeugd toen waren er nog echte agenten,niet zulke lapzwansen als nu,die verscholen achter een boom, of een container staan.

  En op jouw twee keer “we”

  Maar laten we niet te snel conclussies trekken,wij weten namelijk niet alles achter dit verhaal.

  Heb zelf nergens conclusies getrokken dus wil ik niet onder je “we” vallen. Er is in elk geval een valse aangifte en een PV. Er volgt een nader onderzoek. Afwachten maar, lijkt me. Al mogen veel mensen nog zo graag en zo snel mogelijk oordelen.

  We hebben in voormalig Joegoslavië ook eens een corrupte agent van zijn bed zien lichten. Een Rotterdammer, hij mocht met de eerst vlucht terug. Een schande voor Nederland op dat moment, want het ging daar als een lopend vuurtje over die Nederlandse agent. Natuurlijk zijn daarmee niet alle Nederlandse agenten fout.


  ⚠️ Meld

 9. In mijn jeugd toen waren er nog echte agenten,niet zulke lapzwansen als nu,die verscholen achter een boom, of een container staan.

  Toen hadden ze geen laserguns en radarapparatuur. Dus was het nogal zinloos om achter een boom te gaan staan.

  Ik vind het bijzonder kwalijk als mensen valse aangifte doen en weglopen bij een ongeval. Dat zijn geen vooroordelen of conclusies die we niet mogen trekken. Dat zijn de feiten. Als een agent dat soort dingen doet vind ik het nog veel kwalijker!


  ⚠️ Meld

 10. luitjes; mag het ontopic?

  Meneer de agent heeft buiten zijn dienst een “niet-zo’n-handige-actie” ondernomen. Dat is balen voor meneer, maar niet meer dan terecht dat er nader onderzoek wordt ingesteld.


  ⚠️ Meld

 11. Dick u komt over op mij als een getergt man.
  Vanaf nu spreek ik u aan als je,normen en waarden zijn vandaag ver te zoeken.
  Het valt mij wel op dat jij,telkens reageert om mijn persoon.
  En vind dat niet sportief,en vraag mij wat daar de reden van is.


  ⚠️ Meld

 12. Eens Plantje, je hebt het toch niet tegen mij?

  Heb de generalisatie en het namens “we” spreken toch duidelijk verwoord. Net als ik volgens mij duidelijk aangaf hoe ik over valse aangiftes denk? Anders hoor ik het graag.


  ⚠️ Meld

 13. Ook eens Marieke II, alleen niet met de manier waarop Jan iets verwoord.

  @ Jan, zoals je weet zijn normen en waarden subjectief. Als je even rondgekeken had hier, had je kunnen lezen dat we elkaar hier met “je” aanspreken. Getergd, nee joh 🙂 Hou alleen niet van onwaarheden.
  Voel je asjeblieft niet uitverkoren, ik reageer nou één keer op iedereen. Op de meeste opmerkingen. Jij vermoedt een complot? Wat is sportief?


  ⚠️ Meld

 14. NB. Mijn reactie was ik aan het typen na de posting van 14.22u. De reacties tussen de post van 14.22 en die van mij om 14.29 heb ik dus niet meegenomen in mijn reactie;)

  @Dick: je bent heel duidelijk geweest over het gebruik van “we”. Mee eens.


  ⚠️ Meld

 15. Nee, ik heb het niet tegen jou Dick. Enkel even tegen Jan. Hij trekt eerst wat conclusies en geeft vervolgens aan, dat we geen conclusies mogen trekken. Daarom liet ik de feiten even zien.

  En Jan, Dick reageert op alles wat los en vast zit 😀 Zelf heb ik ook wel eens een discussie met hem. Als hij het niet eens is met je punten gaat hij er tegenin. Dat mag ook best. Als hij het vaak niet eens is met je punten zou het persoonlijk kunnen lijken, maar niets is minder waar!

  Verder is elkaar met u aanspreken vaak een verkapte vorm van fatsoen. Het is dan ook heerlijk te gebruiken om mensen tegen de muren om hoog te jagen. Het is dan namelijk mogelijk om in woorden bijzonder fatsoenlijk te blijven, maar tussen de regels door juist neer te kijken op iemand 😉

  En nu stop ik met off topic gebrabbel in dit topic!


  ⚠️ Meld

 16. Plantje, ik luister nu al een paar keer achter elkaar naar dit nummer: http://www.youtube.com/watch?v=8sqbvUt3skE Die springt in ieder geval niet in zeven sloten tegelijk. Helpt weer even te relaxen…Kan jij dat trouwens ook zo?
  Niettemin: goed dat de politie het openbaar maakt. onvergeeflijke fout van ome agent die vermoedelijk anderen hun gedrag moet “corrigeren”


  ⚠️ Meld

 17. Nee, dat lukt mij zo 1-2-3 niet Me. Zitten wat hele lastige stukjes in. Wel speelt ie met veel effect wat maakt dat het wat moeilijker klinkt dan het is.

  Maar nou heb je me potdomme weer off topic! 😀


  ⚠️ Meld

 18. Had iets genuanceerder gekund Plantje. Er zijn echt nog een aantal topics of opmerkingen die ik niet interessant genoeg vind. Zonder aanzien des persoons z?ker 😉 En dat “u” gedoe ken ik idd op dezelfde manier als jij het omschrijft van oa VK-Opinie. Lachwekkend, maar ik denk niet dat er hier met dat “u-geneuzel” tegen de muren omhoog zijn gejaagd. Proefde hier eerder “beklag”.

  @ Me, Aardig optreden van die Ronald Jenkees. Wat Plantje allemaal muzikaal kan is al de vraag sinds zijn plotselinge en zeer welkomme optreden hier. Des te groter de honger naar “het moment dat Litter…Zwolle doet” 😉


  ⚠️ Meld

 19. oprotten van het korps, als je al zoiets onderneemt heb je er ook geen zin meer in. Dus als zo’n megool ook nog met een wapen rondloopt is het wachten op de volgende hoek van holland moord.


  ⚠️ Meld

 20. Bericht door Jan Remmers, op 2 februari 2010 om 14:05
  Met al die krimpende bugets,wordt ook alles aangenomen bij de politie. In mijn jeugd toen waren er nog echte agenten,niet zulke lapzwansen als nu,die verscholen achter een boom, of een container staan.

  Dit heeft helemaal niets te maken met het soort agenten wat er werkt. Dit is gewoon overheidsbeleid. Als een agent niet genoeg bonnen uitschrijft kan hij zijn jaarlijkse periodieke loonsverhoging gewoon vergeten. Zo simpel is het en zover zijn WE hier inmiddels afgegleden. Helaas…


  ⚠️ Meld

 21. Hoe dan ook deze agent heeft vreselijk fout gehandeld en moet daarvoor bestraft worden, simpel zat!

  Vergelijkingen met vroeger en nu hebben daar geen enkele zin in!


  ⚠️ Meld

 22. Mensen ziet het zoals jullie willen,maar de kwaliteit is stukken minder dan vroeger.
  Toen gebeurde zulke praktijken niet,maar de mensen zijn verandert en het tijdbeeld ook.
  We hebben het maar te slikken.
  Tevens heb ik geen geen in steeds de opmerkingen te lezen,gericht tegen mijn persoon,van hoe ik ben en hoe ik mensen aanspreek.
  Dat heeft niks met deze onderwerpen te maken,en zal wel te maken hebben,met het beeld dat sommigen hebben van (geslaagde) ondernemers.


  ⚠️ Meld

 23. Het heeft meer te maken met de manier op hoe u hier voor het eerst post Meneer Jan Remmers, daar zat namelijk een air aan van Cityhagen tot de Marslanden;) Wij zijn hier nogal van het normale zeg maar…..

  Net wat je zegt we hebben het maar te slikken want veranderen kunnen we het toch niet en vroeger kunnen we niet terug halen, dat zou ik persoonlijk ook niet eens willen.  ⚠️ Meld

 24. Nee vroeger was het slechter.
  Toen speelde de kinderen nog buiten,hadden ze nog vriendjes om mee te spelen ,nu alleen via een beeldscherm achter een pc.
  Was er nog sociale controle,konden de agenten je persoonlijk.
  Nu is het allemaal onpersoonlijk.
  Tevens op mijn manier van reageren,heeft niks met air te maken.
  Waarheid is soms hard,ik hoef ook niet altijd aardig te worden gevonden,ben wel altijd eerlijk.


  ⚠️ Meld

 25. Jan, maak je niet zo druk! (Zonder ironische ondertoon bedoel ik dit positief)

  Zeker was het een betere zaak als agenten mensen persoonlijk kenden. Ik ben dan ook voorstander van meer blauw op straat. Maar het bericht dat hierboven staat heeft daar niets mee te maken volgens mij.

  Deze persoon heeft als mens gewoon SLECHT gehandeld. Het feit dat het ook nog eens een agent is maakt het erger aangezien hij het goede voorbeeld zou moeten geven. Maar het zegt NIETS over “de agenten van tegenwoordig”.

  En verder een tip: kijk even hoe mensen elkaar hier aanspreken en met elkaar omgaan. Dan zie je dat er geen uitzonderingen gemaakt worden.

  Bericht door dick, op 2 februari 2010 om 22:07
  Had iets genuanceerder gekund Plantje.

  Klopt, maar je reageert op vrij veel. 🙂 Of ging het je daar niet om? Maakt ook niet uit…staat je uiteraard vrij om dat te doen en ik vind het wel geinig.


  ⚠️ Meld

 26. Hahaha Jan je maakt me echt aan het lachen hahaha! Jan jij mag van mij terug naar vroeger, laten we zeggen oorlogstijd ofzo, is veel beter toch?  ⚠️ Meld

 27. Het zal ook wel te maken hebben,dat ik iets ouder ben dan de meeste mensen mensen hier op het log.
  Is dan toch een andere generatie,met andere opvattingen.
  Ik ben ook nooit te beroerd om iets toe te geven als ik verkeerd zit,mischien had ik de opmerking van mutsen niet moeten zeggen,maar ja we zijn soms net mensen he.
  En ja in mijn tijd is mij altijd geleerd om mensen met u aan te spreken,ik sprak mijn ouders ook altijd zo aan.
  Mijn kinderen ,zeggen gewoon Jan.


  ⚠️ Meld

 28. Natasha,ik vind de opmerking over oorlog niet echt gepast.
  Heeft u dat meegemaakt,ik namelijk wel.
  Was toen nog een kind,maar de angst en de wanhoop zal ik nooit meer vergeten.
  Ik bedoel alleen maar dat ik het vroeger mooier en gezelliger vond.
  Voorbeeld zoals bakker martini ,geweldig brood,mensen kwamen daar even een praatje maken.
  En nu ook weg,Zwolle kent nu nog maar 1 ambachtelijke bakker.
  Over een paar jaar bestel je brood vaia internet.


  ⚠️ Meld

 29. Niet? Jij zegt toch dat het vroeger beter was? Die oorlog is oa nou net de reden dat ik niet terug hoef naar vroeger meneer Jan!


  ⚠️ Meld

 30. Vroeger is niet alleen maar oorlog geweest.
  Als jij de geschiedenis boeken er eens op naslaat,kan je dat allemaal lezen.
  Als ik me niet vergis,is er in veel landen ,buiten Nederland ook oorlog.
  Oorlog is van alle tijden,zolang er mensen zijn is er ook oorlog.
  Voortaan zal ik ook u met jij aanspreken.


  ⚠️ Meld

 31. Het zal ook wel te maken hebben,dat ik iets ouder ben dan de meeste mensen mensen hier op het log.
  Is dan toch een andere generatie,met andere opvattingen

  met het beeld dat sommigen hebben van (geslaagde) ondernemers.

  Weet je, Jan. Je doet dit jezelf aan!
  Je doet net alsof je met respect praat maar je doet eigenlijk zo kinderachtig. Iedereen is al veroordeelt omdat jij een geslaagde ondernemer bent.
  Jij bent gewoon een CALIMERO!

  Lekker interessant dat het vroeger beter was, we leven NU!  ⚠️ Meld

 32. Edwin ,het zij zo.
  We leven nu.maar kunnen een boel leren van vroeger.
  De mensen van vroeger hebben dit land opgebouwt naar de oorlog.
  Wat is jouw bijdrage tot nu toe.
  Jij mag van mij vinden wat jij wilt,laat mij koud.
  Het zegt meer over ,hoe jij bent dan over mijn persoon.


  ⚠️ Meld

 33. Lekker ontopic hier. Valt me wel op, dat ze daar de ene keer scherper in zijn hier, als de andere keer.

  Logisch dat een politie na valse aangifte op non-actief komt te staan. Ook l*llig voor de duikers

  Omdat niet duidelijk was of hij mogelijk te water was geraakt werd door hulpverleners nog enige tijd naar hem gezocht.  ⚠️ Meld

 34. Natasja en Dick, je kunt iemand ook aanspreken met u om ze op afstand te houden, dat doe ik tenminste altijd!Heeft niets met belangrijk zijn te maken.


  ⚠️ Meld

 35. Bericht door dick, op 3 februari 2010 om 10:25
  Lekker ontopic hier. Valt me wel op, dat ze daar de ene keer scherper in zijn hier, als de andere keer.

  Komt nog wel Dick

  Bericht door zusenzo, op 3 februari 2010 om 10:28
  Jan Remmers, alles was vroeger beter, ook taal en komma’s plaatsen.

  Dank! Ik wilde het al niet zeggen! 🙂

  Nu een beetje druk… Ik denk dat ik hier straks op het algemene log nog eens op één en ander reageer! Want on topic gaat het nauwelijks zijn! 😀


  ⚠️ Meld

 36. Bericht door Jan Remmers, op 3 februari 2010 om 10:17
  Edwin ,het zij zo.
  We leven nu.maar kunnen een boel leren van vroeger.
  De mensen van vroeger hebben dit land opgebouwt naar de oorlog.
  Wat is jouw bijdrage tot nu toe.
  Jij mag van mij vinden wat jij wilt,laat mij koud.
  Het zegt meer over ,hoe jij bent dan over mijn persoon.

  Je doet het gewoon weer, je wilt graag mensen be/veroordelen.

  Dit soort postgedrag zorgt ervoor dat mensen gepikeerd op jouw reageren.  ⚠️ Meld

 37. Bericht door zusenzo, op 3 februari 2010 om 10:26
  Natasja en Dick, je kunt iemand ook aanspreken met u om ze op afstand te houden, dat doe ik tenminste altijd!Heeft niets met belangrijk zijn te maken.

  Of respect.  ⚠️ Meld

 38. Ik hou gewoon niet van u, in welke vorm dan ook! Oude mensen op straat die spreek ik aan met u…..

  Laat ik het dan zo zeggen, ik ben blij dat ik NU leef! Ik ben veel te veel van deze tijd, ik hou van deze tijd en daarom wil ik niet terug naar vroeger! Ik bestel heel graag mijn spullen op internet en als daar in de toekomst brood bij zit (kan toch nu al bij AH?) dan dus ook brood. Met de tijd meegaan noemen ze dat.

  Als ik door het woordje oorlogstijd je hebt gekwetst of dat je nare beelden voor je hebt gekregen dan spijt me dat, maar ook dat hoort bij vroeger helaas.

  Zo en nu ben ik pleitte want on-topic kan ik niet meer reageren.


  ⚠️ Meld

 39. Volgens mij wordt het tijd dat het IP van Jan Remmers eens gechecked wordt want het vreemde gebruik van spaties en komma’s komt me verdraaid bekend voor. Onlangs werd er in 1 bericht door 3 namen gepost wat dezelfde persoon was. Ook de vreemd geplaatste spaties en komma’s vlogen in die berichten in het rond.
  Daarbij had Jan Remmers eerst een profielfoto van een persoon die niet echt oogde als iemand die de 2e wereldoorlog heeft meegemaakt, nu staat er een foto van een oude man die dat wel heeft gedaan.

  Jan Remmers loopt volgens mij de hele boel bij elkaar te ……


  ⚠️ Meld

 40. WFVN) Die persoon op de vorige foto was een acteur.
  Helaas voor mijn vrouw lijk ik daar niet op.

  Daarbij ben ik nieuw hier,de admin van weblog Zwolle is vrij om mij te checken.

  Dat ik af en toe een , of een . vergeet komt doordat ik druk ben met meerdere zaken tegelijk.

  Tevens ben ik ook niet de persoon op deze foto,is dat een vereiste hier op het log.


  ⚠️ Meld

 41. @Jan
  Nee, het is geen vereiste om een foto te plaatsen van jezelf. Alleen zijn er wel een paar opvallende zaken die rondom de persoon Jan Remmers gebeuren. Zaken die we hier op het weblog al vaker hebben gezien waarbij sommige mensen gewoon bewust hier de boel lopen op te naaien en mensen lopen te stangen. En vreemd genoeg zie ik telkens dezelfde typische fouten terugkomen.


  ⚠️ Meld

 42. Die agent moet gewoon gestraft worden zoals ieder ander.

  als ik zoiets flik wordt ik ook niet ontslagen dus ik vind het onzin dat er gelijk geroepen wordt dat hij ontslagen moet worden.

  Hij is fout geweest en moet net als elke nederlander gewoon boeten voor wat hij heeft gedaan…  ⚠️ Meld

 43. In dat geval heeft u het verkeert.
  Ik hou best van een discussie ,maar wel binnen de lijnen.

  En wat betreft het opnaaien,ik geef mijn mening.
  Mensen hoeven niet te reageren op mijn bericht,dat doen ze allemaal vrijwillig.

  Dus mensen…. jullie kunnen een boel over mij zeggen,maar dat niet.
  Ik vind dit een heel geschikt medium,en hoop nog veel plezier hier mee te maken.

  Als ik mensen heb gepikeerd ,door de opmerking mutsen.
  Daarvoor mijn excuses.


  ⚠️ Meld

 44. Bericht door Richards, op 3 februari 2010 om 11:35
  Die agent moet gewoon gestraft worden zoals ieder ander.

  als ik zoiets flik wordt ik ook niet ontslagen dus ik vind het onzin dat er gelijk geroepen wordt dat hij ontslagen moet worden.

  Hij is fout geweest en moet net als elke nederlander gewoon boeten voor wat hij heeft gedaan…

  Maar het is wel een agent! We moeten er toch op kunnen vertrouwn, dat zij zich in ieder geval aan de wet houden?!?

  En dan ook nog valse aangifte doen… Dat je in een opwelling iets zegt…mwoa…dat kunnen we ook een agent niet kwalijk nemen. Maar schijnbaar had ie toch het idee er zo mee weg te komen en dit vol te houden.


  ⚠️ Meld

 45. Wfvn)is dat wel normaal hier op het forum.

  Bericht door QuestionMaster, op 3 februari 2010 om 11:41
  We houwen je in de gaten, Jan Remspoor…zo is het.

  Dat is niet echt netjes, vind u wel.

  Plantje) ik ben het roerend met u eens,
  Wat betreft het vertrouwen in de politie,en het is netjes dat ze het naar buiten hebben gebracht.


  ⚠️ Meld

 46. (willem)ehh jan 😉 is vrogger niet naar school geweest:'(
  maar gaat wel met de tijd mee ..winterbanden..

  jan werkt bij de mac
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 47. Ik ben ook de jongste niet meer toch begeef ik mij graag en veel onder jongeren,ik heb geleerd dat je niet moet kijken wat je niet meer kunt maar doen wat je nog wel kunt en proberen daar van te genieten.Dit doe ik met ouderen en met jongeren .En laat nou iederen lekker kopen wat en waar ze willen.Mijn dagelijkse brood krijg ik echt wel,al moet ik het zelf bakken,nou lacht mijn Betsie me uit want zo handig ben ik nu ook weer niet.


  ⚠️ Meld

 48. Jan R. in dat geval; metéén de politie inschakelen…u heeft het babyboom gelijk sowieso aan uw zijde… en bent waarschijnlijk een der laatste der mohicanen die nog in die blauwjasjes gelóóft.Over niet al te lange tijd moet men mensen zoals u in een museum op gaan zoeken dus het is erop of eronder…en alles mag, behalve lachen!!!8)


  ⚠️ Meld

 49. Bericht door Jan Remmers, op 3 februari 2010 om 10:54
  Erwin) u noemt mij calimero.
  Of was dat als compliment beschouwt,jij bent degene die met zulke benoemingen strooit.

  Wie is Erwin?

  Bericht door Jan Remmers, op 3 februari 2010 om 11:06
  Akkoord het is mooi geweest.
  I rest my case!!!!!!

  Ik ook!
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 50. Remspoor; helemaal gelijk…waarom denken we eigenlijk stadscommando’s nodig te hebben…de politie kan prima zonder!

  Ik ben helaas niet de eerste en zeker niet de laatste die tevergeefs beroep doet op politie als je ze nodig hebt… maar fijn dat ze meteen bij u paraat staan, zo lekker geloofwaardig ook.


  ⚠️ Meld

 51. Nog 1 keer dan,

  Bericht door Jan Remmers, op 3 februari 2010 om 11:45
  Wfvn)is dat wel normaal hier op het forum.

  Bericht door QuestionMaster, op 3 februari 2010 om 11:41
  We houwen je in de gaten, Jan Remspoor…zo is het.

  Dat is niet echt netjes, vind u wel.

  Of dit dan wel netjes is.

  Met al die krimpende bugets,wordt ook alles aangenomen bij de politie. In mijn jeugd toen waren er nog echte agenten,niet zulke lapzwansen als nu,die verscholen achter een boom, of een container staan.

  Wie kaatst, kan de bal verwachten.
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 52. Qm)Ik zeg ook niet dat ze perfect zijn.
  U heeft mischien een nare ervaring met de politie.

  Ze hebben vele tekortkomingen,ben ik met u eens.
  Maar ze zijn niet allemaal even beroerd.

  Alleen staat de toon van u,hoe u mij noemt niet netjes.
  U komt over op mij als een gefrustreerd persoon,reageer dat niet af op andere mensen.


  ⚠️ Meld

 53. Jan, welneee…vraag maar aan dick, ik probeer juist de zonnige kant van het leven te bezien…al is het tegen de klippen op.

  En als de politie zegt ‘we nemen nog contact met u op’ en je hoort vervolgens niks, dan is dat gewoon een trage vorm van service…helemaal mee eens.


  ⚠️ Meld

 54. Klopt als een bus,wat betreft de politie.
  Hier mag je een discussie voeren,mag ook scherp zijn.

  Maar laten we wel netjes blijven(telt ook voor mij).
  En u heeft helemaal gelijk om het leven zo te bekijken.

  Het is veels te kort om je druk te maken on nonsens


  ⚠️ Meld

Reageer