De Dijk weer naar Hedon in Zwolle

Zwolle – Al jaren staat De Dijk eenzaam aan de top en nog steeds spelen ze elke zaal waar ze spelen met gemak ondersteboven. Ook deze voorjaarstour doen ze weer traditiegetrouw Hedon aan. Op 15 april is De Dijk in Zwolle!

Het is moeilijk te geloven dat er nog nooit een single van de Dijk op nummer één heeft gestaan in de hitlijsten, terwijl nummers als Bloedend Hart, Binnen zonder kloppen, Mag het Licht uit, Ik kan het niet alleen en Dansen op de vulkaan door iedereen kunnen worden meegezongen. Vorig jaar kregen de mannen eindelijk de Popprijs uitgereikt tijdens het Noorderslag festival in Groningen, vanwege hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Ook in Hedon heeft De Dijk zich vele malen bewezen als één van de beste bands uit Nederland, met keer op keer een dampende uitverkochte zaal tot gevolg. Kaarten zijn vanaf heden te koop bij Plato en de VVV. Online bestellen kan ook via Hedon.

Artikel delen:
Reacties 28
 1. Jammer dat de band geen “officiele” fotografen in de zaal wil toelaten om foto’s te maken. Bijvoorbeeld voor weblog zwolle.:'(


  Maak melding

 2. Dacht je? Heb dit stuk wel gelijk doorgemaild maar mijn maten zijn qua handelingssnelheid nog in de jaren ’80 blijven steken >:( Bedankt voor de waarschuwing, zal morgen nog even vragen aan iemand die wel online is en anders ga ik alleen. Vermaak me ook alleen prima.


  Maak melding

 3. Jammer dat de band geen “officiele” fotografen in de zaal wil toelaten

  Iedereen die een kaartje koopt kan gewoon binnen foto’s maken hoor, geen probleem. Of gaat het om gratis naar binnen te komen.;)


  Maak melding

 4. Hé QM, gezellig! Moet ik ook nog weer eens heen…..Harry Slinger; zie hem nog zo voor me een paar jaar geleden. Op een uitpuilende Grote Markt in Steenwijk; was speciaal met mijn maat gekomen. Hij swingt nog steeds die rooie muts 😉 Wie is er niet groot geworden met die kleine man met zijn indrukwekkende stem….gezellig, vrolijk en interessante teksten.

  Maar Huub van der Lubbe & zijn mannen zijn een klasse apart :D:D:D
  Ze hebben verdorie in de stromende regen onze brug naar Stadshagen geopend. Niemand (incl De Sensator) weet het meer. Er zijn geen foto’s van, maar zoals Ben Cramer al zong: “De herrrrrinnnnnering blijft….”. Wij stonden er toen Huub schreeuwde: “Ik wil ook zo’n brug”. Huub, een dijk van een bruggenbouwer.


  Maak melding

 5. @QM; Zou ie het zelf geloven? Hij heeft idd niet het voorrecht dat ie in Zwolle geboren is. Hoewel Mokum ook zo gek nog niet is. ‘T is wel te hopen voor Huub dat ie niet zo triest eindigd. Ben je wel eens bij De Dijk geweest?


  Maak melding

 6. Wat héét, als je in de jaren 80 de festivals afschuimde kon je niet om de Dijk heen. Alleen; het is als met zoveel groepen, de passie heeft plaatsgemaakt voor proffesioneel routine…maakt ze niet minder goed maar het smaakt altijd naar méér .


  Maak melding

 7. Klopt, als een festival of optreden is afgelopen, valt het ook niet mee om weer in de sleur van alle dag te vervallen. Maar ja, heb je weer wat om naar uit te zien.

  Misschien is het hele leven wel een festival? Een Dijk van een festival dan? :D:D:D


  Maak melding

 8. Zo is het! Bovendien zijn er al zoveel grijze muizen, probeer het allemaal wel een beetje kleurrijk te maken. Maar moet er niet aan denken dat ik in een land zou wonen waar iedereen dezelfde mening en smaak had…..saaiiiiiii

  Oeps, verkeerde post bij Trijntje….
  Gaan we dansen, dansen, dansen op een vulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
  :D:D:D


  Maak melding

Reageer