Nieuwe sponsorauto’s voor topsporters Landstede

Zwolle – Afgelopen maandag werden bij Autobedrijf Oving elf lease-auto’s uitgereikt aan de topsporters van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal. Met de uitlevering van deze auto’s hebben de Renaultdealer en Stichting Topsportteams Zwolle hun samenwerking vorm gegeven.

sponsor_landstede.jpg
Foto: Frans Paalman

Na een welkomstwoord van voorzitter Hajo Bijleveld en eigenaar Bert Oving werd het nieuwe model onthuld. De daaropvolgende reacties waren erg positief en na het maken van een groepsfoto ontvingen de spelers uit handen van Bert Oving de sleutel van hun nieuwe Renault Clio. Niet alleen zijn de nieuwe auto’s opvallend bestickerd, ook heeft Renault de auto’s voorzien van vele extra’s. De spelers waren dan ook uiterst content met de nieuwe auto’s.

Naast Autobedrijf Oving werd ook TotDrukwerk als nieuwe sponsor gepresenteerd. Het Apeldoornse bedrijf zal de komende jaren als Gouden Sponsor aan de stichting zijn verbonden. Namens TotDrukwerk was Rik de Jonge aanwezig om de samenwerking te bekrachtigen.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Elf Clio’s. Ik zie op de foto meer dan elf sporters staan.

  Krijgen die anderen dan geen auto of gaan ze samen doen.
  “Jij morgen en ik overmorgen”.


  Maak melding

 2. @Janneke, zou het zo kunnen dat sommige sporters te jong zijn voor een rijbewijs of dat er sporters zijn die nog geen rijbewijs hebben?

  Mooi autootje trouwens.


  Maak melding

 3. Ik denk dat de volleyballers en basketballers ouder zijn dan 18!
  Maar het kan zijn, dat ze nog geen rijbewijs hebben. Daar had ik niet aan gedacht.


  Maak melding

 4. Landstede hier, Landstede daar… En mijn leerlingen gaan allemaal naar het Deltion. Blijkbaar moet je het niet alleen van PR hebben.


  Maak melding

 5. Waarvan dan wel Wilbert,mijn zoon gaat naar Landstede, waarschijnlijk trekt het high tech gebouw heel erg, dat is wat ik tenminste om mij heen hoor, wij hebben gekozen voor kleinschaligheid.
  Ben je er zelf al eens binnen geweest je mag wl een tomtom mee hebben.


  Maak melding

Reageer