Zumbathon Zwolle voor Haïti wordt succes

Zwolle – Ondanks de regen en natte sneeuw gooiden dinsdagavond ruim honderd deelnemers in het FC Zwolle stadion de heupen los voor Haiti. Maar het had ook wel wat weg van een tropische regendans. Hoe dan ook, de dansavond werd een succes!

 02-02-2010_dansfeest_fc_zwolle_stadion_2.jpg

De eerste Zwolse Zumbathon is een indrukwekkend spektakel geworden met surpriseacts van drumband de Zwolse Panthers, beatboxer BB Donut en vocale ondersteuning van MC/vocalist Sensara. DJ Sina draaide de nodige dansbare platen en de presentatie was in handen van Peter Vader. Opzwepende latin beats knalden dinsdagavond door de speakers van het stadion. Spectaculaire Zumba moves werden vol enthousiasme aan de buitenwereld getoond en diverse acts schitterden op het podium in het stadion, en dat allemaal met slechts één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de noodsituatie in Haïti. FC Zwolle en Achmea health Centers tekenden voor de organisatie van deze bijzonder Zumbathon.

02-02-2010_dansfeest_fc_zwolle_stadion_7.jpg

02-02-2010_dansfeest_fc_zwolle_stadion_4.jpg

02-02-2010_dansfeest_fc_zwolle_stadion_5.jpg

02-02-2010_dansfeest_fc_zwolle_stadion_1.jpg

02-02-2010_dansfeest_fc_zwolle_stadion_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Het was hartstikke leuk!

  Jammer dat het uiteindelijk maar een uur was maar anders ging het ten koste van het kunstgras…

  ..en mooi een kaartje voor de wedstrijd van FC Zwolle gekregen 😀


  Maak melding

 2. Het was echt goed georganiseerd, supergaaf. Alleen jammer dat we eerder moesten stoppen i.v.m. het gras en het weer. Ik hoop dat er weer snel een Zumbathon wordt gehouden. Hoeveel is er eigenlijk opgehaald voor Haiti?


  Maak melding

 3. Ja! Zou best een Youtube hit kunnen worden…
  Hierbij wil ik de vraag: hitpotentie….gelijk doorspelen aan Youtube-expert QM…kom d’r maar in vanuit de Achter(gebleven)hoek!


  Maak melding

Reageer