Sms Valentijn

Zwolle – Zaterdag 13 februari verzorgt Anita Drost van Tekstissimo de originele schrijfworkshop ‘Sms Valentijn’ in Bibliotheek Zwolle Zuid. Met deze schrijfworkshop leer hoe je jouw Valentijn superorigineel kunt verrassen… met een sms-gedichtje! De schrijfworkshop is bestemd voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar met óf zonder mobieltje.

14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Mensen vieren Valentijn om hun liefde aan iemand te verklaren. Ze sturen hun geliefde bijvoorbeeld een kaart of liefdesgedichtje of een bos bloemen. Wie wil jij op Valentijnsdag laten weten wie je het allerliefste vindt: je buurjongen, dat meisje uit je klas of misschien wel je eigen vader of moeder? Doe dan mee aan de workshop ‘Sms Valentijn’. Je leert er namelijk hoe je jouw Valentijn superorigineel kunt verrassen… met een sms-gedichtje!

Tekstissimo

Tekstbureau en Kinderschrijfatelier Tekstissimo (Zwolle) bestaat sinds maart 2009. Met Tekstissimo combineert Anita Drost haar passie voor schrijven met haar werkervaring: ruim zeventien jaar werkte zij als logopedist met kinderen en jongeren in de gezondheidszorg en het speciaal onderwijs. Anita Drost organiseert o.a. workshops en schrijfcursussen voor kinderen.

 

Ben je tussen de 9 en 12 jaar, gek op gedichten maken en spelen met letters en woorden? Meld je dan aan voor de deze schrijfworkshop! Je kunt meedoen op zaterdag 13 februari van 11.00 tot 12.30 uur in Bibliotheek Zwolle Zuid. Deelname kost 4 euro per persoon (bij reservering vooraf) of 5 euro (zonder reservering). Vol = vol! Reserveer dus snel via www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer