Ode aan Michael Jackson

Zwolle – Op zaterdag 27 maart doet Trijntje Oosterhuis met haar

Never Say Goodbye Tour poppodium Hedon te Zwolle aan. Trijntje zal samen met gitarist en goede vriend Leonardo Amuedo de songs van bijbehorende gouden plaat live ten gehore brengen. De akoestische versies van Michael Jackson nummers zijn na het overlijden van de King of Pop opgenomen uit pure liefde voor de muziek en dat is terug te horen. De kaartverkoop is zojuist gestart. 

trijntje.jpg

In 2009 wordt Trijntje Oosterhout, net als de rest van de wereld, opgeschrikt door het nieuws dat Michael Jackson is overleden. Samen met gitarist en goede vriend Leonardo Amuedo gaat ze in haar tuinhuis Jackson-songs opnemen. Puur uit liefde voor de muziek. Na aandringen van onder andere goede vriendin Candy Dulfer besluit Trijntje om de liedjes uit te brengen. Zonder producer en low-budget. Na een dikke maand is de plaat ‘Never Can Say Goodbye’ goud. Dankzij de grote belangstelling wordt er een kleine akoestische clubtour georganiseerd. Hier gaat Trijntje hits als ‘I Just Can’t Stop Lovin You’, ‘Gone To Soon’ en ‘Human Nature’ ten gehore brengen.

Trijntje Oosterhuis (Amsterdam, 1973) is al jarenlang een van de topvocalisten van Nederland. Het begon allemaal toen zij samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis op jonge leeftijd de popgroep Total Touch oprichtte. Later werd Trijntje succesvol als solozangeres. Zij zong met grote namen als Al Jarreau, Queen, Andrea Bocelli, Burt Bacharach, Marco Borsato, Herbie Hancock, Lionel Richie, Coolio, Ivan Lins, Herman Brood, Incognito, Khaled, Solomon Burke, Candy Dulfer, Jean ‘Toots’ Thielemans, Bobby McFerrin en Ronan Keating.
 
 
Trijntje Oosterhuis – Never Can Say Goodbye Tour 2010
Acoustic Michael Jackson Songs
 
Locatie                   : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                : Zaterdag 27 maart
Open                     : 20:00 uur
Aanvang                 : 21:00 uur
Entree                              : € 22,50 (excl. € 1,00 servicekosten)

Artikel delen:
Reacties 29
 1. @Dick
  Jawel h?, ‘k had vrijdagavond wel graag naar Waylon gewild, treed dan ook op in Hedon, helaas was het al snel uitverkocht, die vent is goed!


  Maak melding

 2. @ Diana, ja hoewel het niet helemaal mijn stijl is kan ik nog wel horen dat ie heel goed kan zingen. Hij is ook als een komeet omhoog geschoten toch? Zeker uit één van die door Paay, Geer en/of dikkop met bril gejureerde programma’s? Kijken ze bij ons ook altijd na. Dan ga ik wat anders doen. Vrijdag zag ik echter even die winnaar van Popstars (?) Die Wesley kan ook wel een beetje zingen, niet?


  Maak melding

 3. Ja zielig , er stond nog een opmerking bij john die ondertussen weggehaald is. En die opmerking had dus niks te maken met het komende optreden maar ging over trijntje zelf.
  En dat is gewoon een zielige opmerking, maar ja john zal er zelf wel perfect uitzien.


  Maak melding

 4. hahaha, wat interesseert mij dat wat jullie van mij vinden…dick(lol)

  Irriteer mij er aan dat er iemand weer eens een ander zijn dood gebruikt om carriere te maken.

  Laat haar zelf weer eens met een nummer komen zonder het werk van anderen als springplank te gebruiken.

  Top vocalist? Top achtergrond zangeres ja….

  Ik ga alleen heen als ze er ook nog een foutloze moonwalk bij doet.


  Maak melding

 5. Geef niet snel mijn mening, maar ik ben het met John eens. De zoveelste ‘ik hou zo van Michael Jackson, en ik verdien er geld aan’ vertoning. Niet alleen Trijntje, maar ook die programma’s die ineens Michael Jackson hebben ontdekt. RTL4 is er mee begonnen, en binnenkort SBS6….


  Maak melding

Reageer