Expositie ‘Diezerpoort ben ik’ gaat sluiten

Zwolle – Wilt u weten hoe Diezerpoort er in het verleden uitzag? Dan kunt u vandaag en morgen nog terecht in het Historisch Centrum Overijssel voor de tentoonstelling ‘Diezerpoort ben ik’. Vrijdagmiddag 5 februari sluit wethouder Alida Kastelein de expositie af.

Ruim 2000 mensen bezochten vanaf 15 oktober 2009 de tentoonstelling in het HCO. De tentoonstelling is vooral succesvol geweest door de bewoners van de wijk die massaal eigen foto’s en ander materiaal beschikbaar stelden. De expositie is mede georganiseerd in het kader van het ontwikkelingsproject ‘Diezerpoort ben ik’ waarin gemeente en de woningcorporaties samenwerken.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. ja zusenzo dat is een goed idee zo,n boekje met alle oude en nieuwe foto,s erin en een verhaal over het verleden .Hopelijk doen ze hier wat mee .    ⚠️ Meld

  2. Dit was één van de leukste exposities die ik gezien heb en een boekwerkje met de getoonde foto’s zou wat mij betreft zeer welkom zijn.

    Verder ben ik zeer benieuwd wat er uit de collectie van dhr. Wispelweij van de voormalige ijzergieterij nog naar voren zal komen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.