Uitjes in regio Zwolle en provincie op nieuwe website

Zwolle – Vanaf heden staan alle trips voor groepen samen op één website. De nieuwe website Overijsseltrips.nl toont u een groots aanbod van trips voor jong en oud. U kunt er ook rechtstreeks reserveren en boeken. Het verzoek om de groepsuitjes meer onder de aandacht te brengen is gekomen uit het platform vrije tijd Zwolle.

De website www.overijsseltrips.nl is een ideale website als u op zoek bent naar een leuke trip voor collega´s, vrienden en familie. Romantisch wegdromen in Giethoorn of culinair genieten in smaakvol Zwolle. Laat u meevoeren met de Vecht in het Vechtdal of kom historie snuiven in de IJsseldelta.

U kunt: ´Fietsen, rondvaarten maken, wandelen, culinair genieten, cultuur historie ontdekken, aan survival doen, golfen, kanoën, punteren, fluistervaren, GPS wandelen of varen met GPS en handboog of kruisboogschieten´.Trips voor familiedagen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon heerlijk ontspannen en genieten van uw vrije tijd. Zowel grote als kleine groepen kunnen terecht bij Overijsseltrips. Daarnaast kunt u zoeken op verschillende prijscategorieën zodat u altijd binnen uw budget blijft.

Overijsseltrips is een samenwerkingsverband tussen de vier toeristische regio´s Zwolle, IJsseldelta, Vechtdal Overijssel en WaterReijk Weerribben Wieden. Samen bieden zij u een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijk uitje.

Artikel delen: