Bierproeverij tijdens Bierweek Zwolle

Zwolle – Elke eerste volle week van februari wordt de bierweek georganiseerd. Al meer dan 30 jaar traditie en een van de grootste en bekendste studenten speciaal bierfeesten van de wijde omgeving. Georganiseerd door studentenvereniging ZHTC. De activiteiten vinden grotendeels plaats in de eigen sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat 13.

05-02-2010_bierproeven_zhtc_2.jpg

Het idee achter de bierweek is om op speelse wijze de studenten en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de diverse bieren die er zijn. Er is namelijk veel meer dan pils. Dit jaar wordt de bierweek gehouden van 2 tot en met 6 februari. Dit jaar is het thema, de foute bierweek, wat vooral tot uiting komt in de themafeesten ’s avonds. Vrijdagmiddag was er een bierproeverij gepresenteerd door diverse brouwerijen. Een leerzame middag over de verschillende brouwprocessen en een duidelijke uitleg over de diverse bieren.

05-02-2010_bierproeven_zhtc_1.jpg

05-02-2010_bierproeven_zhtc_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Dat klopt helemaal ‘marieke de tweede’! Want ZHTC was ook aanwezig bij het Kluunkampioenschap van Oikos Nomos. Zoals Oikos Nomos veel te vinden is bij de Bierweek van ZHTC.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.