Algemeen Log 82

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier. 

alg._log.jpg

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 83 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

 

Artikel delen:
Reacties 450
 1. Zeg Assendorper gaat het goed? Je begint al tegen jezelf te praten;D

  Gefeli Assendorper!:D

  Niet meer normaal zoveel als er de laatste dagen geschreven wordt……


  ⚠️ Meld

 2. Het rotondenv(r)aagstuk is als een labyrint waarvan je van elkaar geen benul hebt waar je je bevindt. Hoe anders is het met een vierkant….die heeft toch maar mooi één zijde meer dan een driehoek.


  ⚠️ Meld

 3. Bedankt Admin (Ank geloof ik) dat ik nu idd alleen nog maar berichtjes als deze krijg: Nieuwe reactie op artikel: Algemeen Log 81

  Niet meer over log 82 :D:D:D


  ⚠️ Meld

 4. Assendorper gefeliciteerd :D:D:D

  Er wordt inderdaad veel geschreven de laatste tijd. Wordt straks over een 2 1/2 maand afkicken als ik weer aan het werk ben…… ;););)


  ⚠️ Meld

 5. Ja PRUT dick, ik neem er maar 1 extra op. Helaas voor verdieping geen hattrick. Is volgens mij niet skerp meer i.v.m. het naderende carnaval:).


  ⚠️ Meld

 6. Goede nacht allen, Tim duikt onder de dekens maar niet slapen, nee, er is zat werk te doen wat ook vanuit het warme nestje kan! (en daar kunnen de ambtenaren onder ons over meepraten… (sorry, flauw :D))


  ⚠️ Meld

 7. @ Assendorpert; misschien is dit wel het belangrijkste nieuwsfeit van deze mooie dag

  Helaas voor verdieping geen hattrick.

  😀

  Geintje Berkummert 😮

  Toffe Smart Meets-docu jetzt op Ned.3 over Sven K.


  ⚠️ Meld

 8. Bericht door WFvN, op 9 februari 2010 om 21:49
  @Plantje

  Ik ben bang dat er geen eenduidig antwoord is wat betreft de rotondes.

  Haha! Dit begint nog ECHT een mooi verhaal te worden!

  Ik heb inmiddels ook een toevoeging gedaan. Mooie voorbeelden heb je gevonden trouwens!


  ⚠️ Meld

 9. Hier in Zuid sneeuwt het nog niet (ja, ik ben laat :))

  Rotondes kúnnen wel goed werken! Met name voor fietsers beter dan verkeerslichten. Bij regen kun je in de regel in ieder geval doorfietsen. In plaats van voor een rood licht staan te wachten!


  ⚠️ Meld

 10. En, Plantje, over het algemeen is wel aangetoond dat bij rotondes het verkeer beter doorstroomt dan bij reguliere kruispunten (met of zonder VERKERSlichten).


  ⚠️ Meld

 11. Mogguh! Keesie Kist….de man die veel gezelligheid aan zijn kont had hangen bij WVF en oa topscorer in het NL-elftal was…….

  Probeert hier in Steenwijkerland in de raad te komen:D:D:D

  Go Kees! (@ dames: 3 jaar geleden nog een absoluut wasbordje :o)


  ⚠️ Meld

 12. Ik hou niet zo van wasbordjes;) veel te vermoeiend, gelukkig hebben ze tegenwoordig wasmachines:P maar in Steenwijkerland nog niet zien ik:D


  ⚠️ Meld

 13. Idd eidenlijk weer Edwin….laat maar vallen want het komt er toch wel van het geeft niet of je reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent.

  Trouwens ook “gewoon” NK op natuurijs in Zuid-Laren vandaag. Vorig jaar verreden en daarvoor geloof ik TWAALF jaar geleden :D:D:D


  ⚠️ Meld

 14. @#$%#$% brandalarm. In de pyama naar buiten. Nee hoor, op 6 iemand lopen kloten met een broodrooster. Nou, welkom in de wakkere wereld van de klootviolen.


  ⚠️ Meld

 15. Rekenen er idd op Natas…..dat hanerige wasbordjes vermoeiend zijn :o:o:o

  Idd in Steenwijkerland (TUK….grenzend aan café De Karre) rijden de veldwachters nog op een varken…..niet over lullen; ze weten niet beter en willen niet anders.

  Kan wel eens een cultuurschets opvragen van een jongen waar we vrogger heel veel mee omgingen. Zat met hem oa, Herman van A, De Nijmert en Freek nog bij Aalt Docter in de 6e klas. Arjen V. werkt bij De OpreGter Steenwijker Courant….wel geinig om wat info mee uit te wissen. Vorig jaar al eens geweest. Je moet er nl naar toe……ze hebben nog geen Electrische Post 😮


  ⚠️ Meld

 16. Dick dat niet, er was wel iemand van de leiding flink met hem aan het praten. Het is sowieso een kutjoch dus die broodrooster kunnen ze niet diep genoeg douwen.
  Hij heeft denk ik al wel 5 keer het brandalarm veroorzaakt.
  “Ik wist niet dat als je er met een deobus op gaat spuiten dat hij dan af gaat”
  of
  “Ja ik was een beetje aan het voetballen en toen raakte ik dat ding denk ik een beetje… Maar daar mag hij toch niet van afgaan?”

  schoppen, dat joch


  ⚠️ Meld

 17. Ik zei al tegen Mars geef me zondag maar een flinke bos rozen, kunnen we geld mee verdienen hahahaha….

  Ik ken de Karre, kom je er nog vaak? Staat er nog een super blonde (geverfd) achter de bar?


  ⚠️ Meld

 18. @ Natascha, Leuk dat je de tent kent! Een vriendin van ons kwam er vrogger ook altijd. In de “mannenkoort-tijd”. Ben er slechts 2x één biertje wezen drinken na werktijd….uit nieuwsgierigheid. Komt erg gezellig over. Maar wil je de “super blonde (geverfd)e trauma’s” niet weer naar bovenhalen? Had ze overigens evenveel uitgroei als de gillende, dat vind ik dan wel weer interessant…


  ⚠️ Meld

 19. Hebben jullie ook wel eens zo’n dag van heb gewoon geen zin, hoezo niet, nou daarom niet. Zo’n dag heb ik vandaag, denkt dat het vandaag voor mij blue monday is.>:(


  ⚠️ Meld

 20. Goedemorgen,
  Wat nu Ingrid?
  De kunst is om sterker te zijn dan de negatieve gevoelens.

  Als je tot je nek toe in de shit zit moet je de kop niet laten hangen:D;)


  ⚠️ Meld

 21. @ KoKo @ Dick, nee daar aan toegeven is ook zeker niet hoe ik ben, denk dan altijd maar weer tel je zegeningen en gaan met die banaan, en dat ga ik dan ook zo maar don even de wijde wereld in boodschappen doen enz.


  ⚠️ Meld

 22. Oh, best gezellig toch Ingrid. Maar duurt wat langer, vrees ik, als je gaat fietsen of met de benewagen. Het lijkt nogal gladderig met die steeds witter wordende deken. Doe maar voorzichtig.

  Misschien liggen de oefenpotjes van zaterdag er al wel weer uit? Die zaterdag daarop heeft de tegenstander om uitstel gevraagd (vakantie?). Mooi rustig 😀


  ⚠️ Meld

 23. Ah QM….daar hebben we het nog nooit over gehad op het draadje van Henk geloof ik. Hier wel eens….niet iedereen was fan van Kader Abdolah.

  Ik wel!!! Zowel op VK-Opinie, in zijn optredens en zeker ook nadat ik hem persoonlijk in onze wijk had gesproken. Wat een lieve man!! Woont helaas niet meer in Zwolle.

  Wel een goede link-tip thanks!


  ⚠️ Meld

 24. Alle makelaars zijn arrogant (behalve Martijn ten Brinke van Schep), maar sjonge jonge wat weten ze het allemaal goed! Of het nu om huizen, om topsporters en/of om geld gaat. En maar populair netwerken en inlikken gadverdamme. Kunnen de makelaars ff op wintersportvakantie?


  ⚠️ Meld

 25. Oh, da’s een bedrijf. Heb destijds een GRATIS taxatie van mijn woning gehad van William Voerman….verkocht em zelf.

  Ook een topper hoor, maar hij stond te kijken wat ik er uiteindelijk voor kreeg 😉


  ⚠️ Meld

 26. Bericht door WFvN, op 9 februari 2010 om 21:49
  @Plantje

  Ik ben bang dat er geen eenduidig antwoord is wat betreft de rotondes.

  Ik waardeer het overigens bijzonder dat je deze vraag op het infopolitie forum hebt geplaatst.

  Echter, bij mij blijft ook nog de vraag: wat is de officiële instantie om dit soort vragen neer te leggen? Postbus 51?


  ⚠️ Meld

 27. Wat Kader Abdolah met taal doet is boven alles verheven. Al moet ik als verwoed lezer toegeven dat sommige boeken van hem geen doorkomen aan zijn.Gelukkig zijn zijn column’s gebundeld… dat is ten minste iets.


  ⚠️ Meld

 28. @ QM, de topfotografen hier, met ieder hun eigen specialiteit….werken hier verdorie voor nop :o:o:o Ze zouden dus ongetwijfeld beter zijn dan die Funda-prutsers?

  As je toch verdorie het te verkopen object niet eens beter in beeld kan krijgen als het eerste het beste kind van 8 dat zijn teddybeer via marktplaats.nl wil verkopen :o:o:o


  ⚠️ Meld

 29. @Dick
  Het is een hele leuke vrouw hoor;)

  @Ingrid
  De laatste tijd heb ik te veel van de die dagen:P

  Nu ben ik dus voor de derde x deze winter op me giechel gepleurd! Deze x ook wel weer bezeerd alleen nu de rechterknie>:(:( Voor een gedragsverklaring nog wel! Ik ben toch lief?:D


  ⚠️ Meld

 30. Bericht door dick, op 10 februari 2010 om 10:18
  Oh, da’s een bedrijf. Heb destijds een GRATIS taxatie van mijn woning gehad van William Voerman….verkocht em zelf.

  Ik hoef het dus niet meer uit te leggen? Dan kan ik eindelijk aan het werk 😉


  ⚠️ Meld

 31. @Tim…irritant he…OMG hier was ook de halve week – en uiteraard in het weekend vroeg – tegels aan het snijden.Met zo een door merg en been piepend apparaat uit het krijt tijdperk, wat ook in stilstand doorging met piepen.
  En altijd van die simpele zielen die het zélf niet horen tuurlijk.  ⚠️ Meld

 32. Aha Natascha….vrogger kon je in zo’n geval nog wel eens een plaatje voor je aanvragen:

  Nu ben ik dus voor de derde x deze winter op me giechel gepleurd! Deze x ook wel weer bezeerd alleen nu de rechterknie Voor een gedragsverklaring nog wel! Ik ben toch lief?

  Kon ook nog heel lang bij de voorloper van CITY FM…..REBECCA (beiden uit Meppel)

  Hopen en verwachten dat ZOO en/of 038 die mogelijkheid ook weer gaan bieden :D:D:D Dan zou ik tenminste kunnen bellen (of mailen) de sterkte van het signaal houdt/hield bij Zwartsluis al op >:(>:(>:(

  Wens je veel, gezellige, behouden en standvastige doortochten toe!


  ⚠️ Meld

 33. Pfff mij zal je op de scooter nu echt niet meer zien zolang er combi’s zijn van vries/sneeuw/regen/ijzel noem de ellende maar op.

  Ga nu met de auto glibberen naar Inge!


  ⚠️ Meld

 34. @dick, het is niet alléén de fotograaf/makelaar… huizenverkopers zelf doen niks om ook echt te verkopen…hun stuitend lelijke interieur heeft iedereen maar zogenaam ‘mooi’ te vinden.

  je wil een huis toch spic en span… en anders moet je naar geveilde huizen zoals bij de bbc ‘homes under the hammer’…ja dán kun je van alles verwachten 🙂


  ⚠️ Meld

 35. Dick het verwondert mij dat jij alle makelaars kent en ze allemaal arrogant vind .Ik ken er gelukkig niet zoveel(Woon al jaren op de zelfde plek)maar die ik ken is weinig mis mee.Martijn helemaal niet natuurlijk maar dat is een wvf er en dan kan het bij jou niet meer stuk.


  ⚠️ Meld

 36. @wichert… arrogant is nog zacht uitgedrukt…of hoe moet ik het zien als ik met succes zelf m’n huis verkoop, en de binnengelopen makelaar van de tegenpartij (die er is om zogenaamd advies te geven) NOG beweert dat ik het niet zelf kan??? Ahum…


  ⚠️ Meld

 37. Het zit iets genuanceerder Wichert:

  Alle makelaars zijn arrogant (behalve Martijn ten Brinke van Schep), maar sjonge jonge wat weten ze het allemaal goed! Of het nu om huizen, om topsporters en/of om geld gaat. En maar populair netwerken en inlikken gadverdamme. Kunnen de makelaars ff op wintersportvakantie?

  Je begrijpt dat overdrijving omwille van de discussie vaak goed werkt?

  Bovendien komt William Voerman er bij mij toch ook redelijk goed uit?
  Had ook een beetje de spelersmakelaars die goud geld verdienen op het oog. En qua alle makelaars van NL kennen, huizen-, bedrijfspanden-, geld-, (top)sport-

  Hahaha asjeblieft niet! Zou niet willen ook!!
  Maar Martijn blijft een aanbeveler, hij zit nu in de stad maar toen ie nog in S.hagen zat kon je elk moment bij hem binnen een bakkie doen ook om WVF-gerelateerde zaken te bespreken. Misschien in de stad nog wel 😉

  Vind Gertie Sonnenberg ook geen onaardige vrouw, die ongetwijfeld goed is in haar vak.

  Maar “de gemiddelde makelaar” voor zover die bestaat?
  —-“Uh, meneer de makelaar, in die kroeg is ook nog ruimte hoor?”


  ⚠️ Meld

 38. @ Inge @natasch leut en teut ze. En Natasch, ben gelukkig nog niet gevallen maar heb er zoooooooooo genoeg van, word hier alsmaar witter, ga ook maar even leuten en teuten bij me vriendin. Die is net aan d’r knie geholpen en kan met dit weer geen kant op.


  ⚠️ Meld

 39. 100% waar, het laatste uit een stukje van een BN-er:

  Maar gedegen wetenschappelijke publicaties staan daar naast artikelen die in een dag geschreven zijn, maar even geloofwaardig lijken. De googlende leek kan moeilijk onderscheid maken tussen goed onderbouwde wetenschap en ongefundeerde meningen.
  Wetenschappers moeten veel meer doen om hun kennis op een voor iedereen begrijpelijke manier beschikbaar te stellen. En te laten zien hoe zij tot hun oordeel zijn gekomen. Dat afwijkende meningen zijn meegewogen en niet gebagatelliseerd. Niet alleen in goede kranten, maar juist ook in kranten en tijdschriften die bij de kapper gelezen worden. En natuurlijk op internet.

  De media zoeken bewust naar tegengestelde meningen. Een kei op zijn vakgebied wordt gezet tegenover een ander die dat niet is, maar wel graag zijn afwijkende mening wil laten horen. Gedegen kennis wordt als even belangrijk gepresenteerd als ongefundeerde opvattingen. Het verkoopt misschien goed maar het brengt het publiek in verwarring en draagt bij aan ondermijning van de wetenschap.

  Roel Coutinho is epidemioloog en directeur bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Dit is een bekorte versie van zijn Macchiavellilezing  ⚠️ Meld

 40. Vooral dat vastkleven schijnt te kloppen QM, goh we zijn het vandaag wel eens. Heb je toch geen polieke keuze gemaakt? Kan ik je wellicht helpen? Anders stem je toch op dezelfde partij waar Benny Jolink en Jovink op stemmen; zal vast een goeie zijn: zijn toch goede mensen?


  ⚠️ Meld

 41. @ QM: Hoop dat de topfotografen hier een uitdaging zien om, te illustratie van jouw zeer welkomme bijdrage….de arts van “goede tijden slechte tijden” op beeld vast te leggen 😮 Want ik moet er niet aandenken om er ook maar 1 seconde van op tv te moeten zien.

  Vrogger zeiden ze al: verTROSsing van de samenleving.


  ⚠️ Meld

 42. Ik geeft toe….

  ’the man with the golden voice’ – zelfde Time Bandits-

  die galmt nog beter mee. Al vergaat je de meegalm-lol als je eraan denkt dat Gore Geer Joling daar vast ook met mee heeft gegalmd.


  ⚠️ Meld

 43. Bericht door QuestionMaster, op 10 februari 2010 om 12:11
  En dan zijn er nog twee miljoen betweters-met-grote-mond die achter een schreeuwend, orakelend schepsel aanlopen en alleen alles geloven wat de arts van goede tijden slechte tijden verteld.

  Tja,

  Toch heeft jullie orakel goede ideeen.  ⚠️ Meld

 44. Over vertrossing gesproken, klik op YouTube eens op ‘Hells Kitchen UK’ … echt afgrijselijk slecht. Zonder Gordon Ramsay maar dan met een soort arie boomsma- gezellige kok…ahhhh, helemaal fout.


  ⚠️ Meld

 45. dick… joepieee hoef ik het singletje niet meer te draaien…thanx

  edwin, dat gebeurt strakkies geheel gratis; staat er zo een fijn busje van MvJ voor de deur… mag hij achter tralies verder orakelen, en er zijn vast inmates die hem ook inwendig willen zien orakelen. 8)


  ⚠️ Meld

 46. Spekglad mensen! Mijn chef Nico, zeilde mijn auto net al een meter naar rechts. Schadeformulier invullen. Univé-bellen en vervangend vervoer. Ach, mooi op tijd, ’t is nog geen 17.00 uur. Hij had mijn kar ff anders en iets harder een kusje moeten geven…..was ie de vaart in gekegeld……kon er een nieuwe auto richting Stadshagen.


  ⚠️ Meld

 47. @ Edwin, ben je bang dat ie de grootste wordt? Nou en? Denk je dat hij ooit compromissen zou kunnen sluiten? Denk je dat ie genoeg capabele ministers zou kunnen vinden….want hij hoeft natuurlijk de Herbentjes, de Bomhofjes en Heinsbroekjes ook niet.

  Als president word ie zelfs door Bea niet gepikt. Maak je geen zorgen Edwin……gewoon met elke potentiële stemmer het gesprek aangaan. Waarom stem je op em (voornamelijk uit onvrede over alles vermoed ik)….Hoe zou jij het dan willen zien? …..etc….etc…..


  ⚠️ Meld

 48. Hoezo glad. Op de parkeerplaats bij de Kopakker kwam een busje van de gemeente met laadvloer achterop de bocht omzeilen waarbij de achterkant stevig uitbrak. Een beetje rustiger rijden kan geen kwaad, helemaal niet op een parkeerplaats en zeker niet bij een basisschool.


  ⚠️ Meld

 49. @ WF, mijn chef, die dus net op mijn bumper zat, werd daarvoor nog met 150 ingehaald op de snelweg:o

  Wel stoer natuurlijk én sneeuwkettingen zeker…..dat dan weer wel.


  ⚠️ Meld

 50. Ga d’r wel ff van tussen met de beschadigde auto. De schadeexpert moet er naar kijken. Hier is niet geveegd of gestrooid, dus duim maar voor me 😮 Als me wel wat geberud, hoop ik dat Jan als troost 4 winterbanden voor me kan regelen 😉


  ⚠️ Meld

 51. Bericht door dick, op 10 februari 2010 om 14:02
  Ga d’r wel ff van tussen met de beschadigde auto. De schadeexpert moet er naar kijken. Hier is niet geveegd of gestrooid, dus duim maar voor me Als me wel wat geberud, hoop ik dat Jan als troost 4 winterbanden voor me kan regelen

  Bericht door dick, op 10 februari 2010 om 14:02
  gebeurd

  Haha! En dan het ook nog fout verbeteren 😀

  Wel vervelend van je auto Dick! Verder niemand persoonlijk gewond geraakt?


  ⚠️ Meld

 52. Vooral dat fout verbeteren he, ja Plantman nixxx is wat het lijkt 8)
  Auto, nee, onbelangrijk. deuk in bumper was goed terug te drukken wel hangt ie aardig uit zijn fatsoen. Maar Schadehersteller Groen staat uitstekend en gezellig bekend in de omgeving Steenwijk…..tot in Zwolle. Afhandeling: Groen belt sjef-Nico….of zelf betalen of via de verzekering. Hij heeft ook mijn gegevens dus alles wordt voor mij gedaan.

  Feit: op volle toeren werd nog nooit zo hard gewerkt door iedereen. Max. aantal auto’s binnen. Leuk om rustig met een bakkie te bekijken 😉

  Vrees dus, minder leuk voor onze verzekerinigspremies, op termijn.


  ⚠️ Meld

 53. Bericht door dick, op 10 februari 2010 om 13:03
  Niet overdrijven dick! Scheeuwkettingen = winterbanden.

  Dat zou wel een strakke actie geweest zijn….. met sneeuwkettingen 150 rijden ;D 😀

  Bericht door QuestionMaster, op 10 februari 2010 om 13:02
  WFvN; DAT is nou precies wat ik tegen al die ouders zou willen schreeuwen…die hun kroost met auto komen halen… er worden stunts uitgehaald, niet te geloven.

  Praat me d’r niet van. Ze stonden ook weer massaal ‘geparkeerd’ buiten de vakken tegenover de ‘voorradingsweg’ voor supermarkten. Een beetje vrachtwagen had niet meer weg gekund. En meerdere auto’s achter elkaar op het rijgedeelte maar dan wel pal achter auto’s die netjes in de vakken geparkeerd stonden en er dus niet meer uit konden als ze het zouden willen.

  Waren er niet parkeerplekken genoeg? Welnee, als alle foutparkeerders een vakje hadden opgezocht waren er nog zeker 10x zoveel vakken vrij geweest als er foutparkeerders waren. Maarj, dan moeten ze 50 meter verder lopen en dàt willen ze natuurlijk niet. Ze zijn met de auto om niet te lopen, dan zullen ze auwtorijden ook en zeker niet lopen.

  nou weet ik dat dat generaliserend is, dat laatste, maar het is wel een teken aan de wand dat ze niet fatsoenlijk in de vakken parkeren  ⚠️ Meld

 54. @Dick
  post 12.51 u.
  Ik denk en hoop, dat je hier mee gelijk hebt.
  Ook ik vraag mij zo vaak af, welk welwillend mens trapt hierin,
  ……….. maar, de schare schijnt steeds groter te worden.
  Ik ben zeer benieuwd, mocht hij (één) van de grootste partijen worden, welke partij hierbij in de coalitie gaat zitten.
  Gisteren ook nog een debatje gezien in de kamer, waarin Brinkman het woord had, nou, die zal je maar als minister van justitie of als vice premier krijgen. Duidelijk wie zijn leermeester is.


  ⚠️ Meld

 55. @ Papa, 15:46 Vooral op de link die ik je zond….van Henk. Gaat het er al jaren dagelijks over. Henk is fan. Ze nodigden me eens uit om live op een zaterdagnacht met Geert te spreken. Zie foto’s 1.00 uur. Buiten dat ik mot met de vrouw zou krijgen begin ik daar niet aan. Zou uit mijn vel knappen van de roeptoeter-tactiek van het heerschap. Het was live op zo’n Haagse zenderT waar Henk wel vaker bij betrokken is.  ⚠️ Meld

 56. @ Papa…..Held Hero heet bij ons steevast Drinkman. Ongelooflijk hoe ze bij die lijst met zijn misdragingen omgegaan zijn!

  Konden de gillende-adepten zich dan ook niet uitlullen.


  ⚠️ Meld

 57. Toch ken ik ook mensen die erop gaan stemmen. Och, je kunt er best een biertje mee drinken. Denk dat ze hun kwaadheid op van alles en iedereen….hun angst en haat tegen weet ik veel wat en wie in elk geval geventileerd zien. Op[het draadje van Willem Lucht zitten er ook een paar. En Willem zelf, dat vind ik wel kwalijk, doet er nixxx aan die geluiden te ontkrachten. Sterker nog, hij hoopt zelfs dat de lijst de grootste wordt en Geert premier. Mag gelukkig: hopen. Maar als politicus in spe moet je daar ook vooruitkomen en die stelling verdedigen vind ik.


  ⚠️ Meld

 58. :D:D:D Het kan altijd erger! Klasse Tim, bovendien hebben hun Brugge ook nog….met die losgeslagen bende.

  —-Heb NOOIT getwijfeld over België—-(zie Het Goede Doel).


  ⚠️ Meld

 59. @Dick, ben jij een hun-adept? Gisteravond in dwdd had Plasterk een dispuutje met een taalwetenschapsmevrouw. Volgens mij heeft zij er vannacht niet goed van geslapen.


  ⚠️ Meld

 60. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59) O.A.:
  – ‘Betaald voetbal stevent af op faillissement’

  Netwerk (N2, 20:25)
  – Reportage over euthanasie zorgt voor commotie

  Nova (N2, 22:15)
  – Wie liegt: de IJslanders of Nout Wellink?
  – Berlusconi weer beschuldigd van banden met maffia
  – Let’s move-campagne in VS tegen overgewicht

  Sportjournaal (N3, 22:30)
  – Tennis: ABN AMRO Toernooi Rotterdam
  – Schaatsen: NK Marathon op natuurijs
  – Olympische Spelen: Berichten vanuit SVEN:Dcouver

  De wereld draait door (N3, 19:30)
  Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
  Speciale aflevering rondom Jasper Schuringa, die tijdens vlucht 253 van Amsterdam naar Detroit een terrorist overmeesterde. Ook met De Jeugd van Tegenwoordig en huisdichter Nico D.

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Kees-Jan van der Klooster gaat naar Paralympics
  – Meral Polat speelt Anne Frank
  =======================================

  Goedemorgen Nederland (morgen, N1, 07:00)
  – Joost Bosland over zijn boek De waanzin rond Wilders
  ========================================
  Ben het eens met Marcel P. eens over Gijp:

  Marcel Peereboom Voller (de Telegraaf) moest maandagavond enorm grinniken tijdens Voetbal International (maandag, RTL 7, 20:30 uur, 507.000 kijkers), met dank aan ??hoofdattractie?? René van der Gijp. ??Voor hen die nooit kijken: oud-topvoetballer Van der Gijp heeft van een hobby zijn beroep gemaakt en is fulltime voetbalhumorist. […] Met zijn vermogen tot relativeren is Gijp een verademing tussen andere voetbalpraathoofden op televisie die zichzelf en het spelletje veel te serieus nemen. […] Overigens houden Van der Gijp-watchers op het internet minutieus zijn uitspraken bij. Het hoeft alleen nog maar te worden gebundeld en dan ligt er straks zo een geinig koffietafelvoetbalboekje in de winkels.??  ⚠️ Meld

 61. Verschrikkelijk lang geleden heb ik semaphore moeten leren bij de verkenners (scouting). Ben het inmiddels ook weer kwijt, maar ben toch benieuwd naar de boodschap van de drie synchroon seinende dansmariekes. Wie weet ut?


  ⚠️ Meld

 62. @ drama. Voor mij persoonlijk betekent het ultieme vrolijkheid, zodat je (bijna) spontaan zou beginnen te dansen. Van de webmaster mogen het er max. 3 zijn. Goed maximum ook. Je hebt gelijk, ieder kan er zijn/haar eigen invulling aangeven.


  ⚠️ Meld

 63. Maar nu de hamvraag: hoe krijg ik zo’n marieke of andere afbeelding bij mijn tekst. Ik probeer wel-is-wat maar dan verschijnen er letters i.p.v. het gewenste icoon.
  HELP!


  ⚠️ Meld

 64. Dick zet jij de wekker voor de officiele opening van de OS?

  Zaterdag mag Sven toch meteen al aantreden? Zou wel gaaf zijn meteen op de eerste dag goud te halen 😀


  ⚠️ Meld

 65. En dan kwam die Twisterling ook nog even zielig doen. Ze vergeet er even bij te zeggen dat degene die haar bedreigd had daar voor gestraft is. tevens vergeet ze even te zeggen wat voor “rare” dingen zij allemaal gezegd en beweerd had toen……


  ⚠️ Meld

 66. @ Natascha en Inge, heb net even gekeken op internet.
  Wat walgelijk insinuerend dat verhaal van de SP. Ze kregen mijn stem al niet en nu helemaal niet meer.:o


  ⚠️ Meld

 67. @ Natscha, zal zo ff kijken in de nieuwe gids hier. SVENcouver staat vast in de nieuwe gids, die vanaf zaterdag informeert. Als de voetbal is afgelast en het gakbal en biertje bij De Pierik niet doorgaat heb ik nixxx geloof ik. Is idd een Olympics volgen vanaf de start mogelijk :D:D:D

  Was een stuk later thuis door die zaadsneeuw trouwens >:(
  Dat terwijl ik info aan het verzamelen ben voor een WVF-column genaamd “zout”…maar ff vergeten.

  DWDD ook wel interessant nu: leuke jongen die Schuringa….vast geen familie van Scheringa 😉

  Tot laterrrrrrrrr (met Olympische info)


  ⚠️ Meld

 68. Ik dacht echt dat ik ging flippen he, net wat Inge zegt diegene die Twisterling heeft belaagd is daar voor gestraft! Plus dat ik vind dat alle supporters door haar even flink door het slijk worden gehaald op deze manier!


  ⚠️ Meld

 69. haha leuk dick de naam solidara.nl is dus eerder al aangevraagd.

  Ik denk iemand die er geld aan wil verdienen:

  Domain name: solidara.nl
  Status: active

  Registrar:
  e-Active
  xxxxxxxxxxxx
  xxxxx ZWOLLE
  Netherlands

  klik


  ⚠️ Meld

 70. @drama123, als je op zo’n koppie klikt dan krijg je inderdaad een letter maar als jij jouw reactie verstuurt dan verandert die letter in bijv. een dansmarieke. Vraag me niet hoe dan kan. Ik zal het één keer voor doen 😀 Kijk daar is ie. Ik dacht dat ik hier het enige drama was maar dat valt dan ook al weer mee. Hier nog één:D. Je moet af en toe wel wat uitproberen anders kom je nooit verder op de computer. Vooruit de laatste :D. Mooi h?


  ⚠️ Meld

 71. Edwin zei ook al (zat zich ook al op te vreten op de bank) dat het wel erg suggestief was en vooral vanuit 1 kant belicht (SP). Wel jammer, want normaal gesproken vind ik 1 vandaag geen verkeerd programma.

  Dat dagboek daarna van die geitenhouders, ook zo aangrijpend. De regering komt wel met compensaties, maar de meeste bedrijven (varkens, koeien, of nu geiten) gaan uiteindelijk toch failliet door zo’n ruiming. Het is als boer zijnde tegenwoordig zo moeilijk om je kop boven water te houden……


  ⚠️ Meld

 72. Mijn man heeft het maar gauw afgezet nav >:( Het is maar goed dat ze in de tv zat en ik erbuiten kon ik tenminste zeggen wat ik wou zonder na te denken:D

  Dick als ik het goed heb is de opening vrijdagnacht om, niet schrikken, 03.00 uur! Weet alleen ff niet meer hoe laat dat schaatsen nou begint zaterdag.


  ⚠️ Meld

 73. Assendorper, kan er uren naar kijken. Hoe heerlijk ze alles gelijk doen ook! Vind ze gespreid (zoals jij ze afdrukte), nog beter over komen als naast elkaar.

  Geloof dat er een midweekse Grolsch bij moet komen kijken. Hoe lang ze het volhouden ook….zonder te zweten….en zonder dat ze wat uit doen….Dat dan weer niet >:( Maar NOOIT? Ook niet als je lang genoeg kijkt? Weet jij het?


  ⚠️ Meld

 74. Wat een verkeerde voorstelling van zaken van de SP, er zijn verschillende scenario’s voor FC Zwolle, zowel op basis van promotie naar de Eredivisie als een verblijf in de Jupiler League.
  Ze zouden juist blij moeten zijn dat FC Zwolle geprofessionaliseerd wordt en dat men op een gezonde manier wil financieren.
  Het oude bestuur heeft er niet voor gezorgd dat er een goede basis lag, daar had de SP wat van moeten zeggen.
  Maar nu willen ze graag stemmen winnen door zich als schatkist bewaker op te stellen.
  Dat ze openheid van FC Zwolle willen is prima maar dit soort verkiezings retoriek is een beetje te opzichtig.
  Als je dan toch zo geinteresseerd bent verdiep je dan goed.
  En dat ze onder druk zijn gezet is wel erg zielig.
  En dat dit voor de verkiezingen speelt is geen bewuste keuze, er is na een half jaar inwerken door dit bestuur een beleid opgesteld en op basis daarvan is er een herfinanciering nodig die de club gezond en professioneel moet maken.
  Maar daar horen we de SP niet over.
  Het huidige bestuur is wat mij betreft op de goede weg, kritiek uiten mag altijd maar kom dan met feiten en niet met suggestieve onzin.  ⚠️ Meld

 75. Inge, volgens mij is het met 1-Vandaag toch ook net welke publieke club het uitzend? Van de Tros hoef bijvoorbeeld per saldo geen gedocumentairde en gecheckte reportage te verwachten. Netwerk (ik kijk beiden nooit) heb ik om 17:31 al niet eens vermeld. Ging weer over euthanasie….verwachtte dat EO of NCRV er weer “foei” in ging zeggen.  ⚠️ Meld

 76. ASSENDORPER en Derk, denken jullie nog aan a.s. zaterdag. Gakballen bij De Pierik.

  ASSENDORPER sta je dan voor of achter de bar?

  Derk kom je op de fiets?


  ⚠️ Meld

 77. 14.00-14.30 is me wel een beetje te vroeg en het zit dan vol met die carnavalsmalloten omdat de optocht daar langs komt. Ongeveer 16.00 uur komt mij beter uit.


  ⚠️ Meld

 78. Bericht door dick, op 10 februari 2010 om 21:02
  Inge, volgens mij is het met 1-Vandaag toch ook net welke publieke club het uitzend? Van de Tros hoef bijvoorbeeld per saldo geen gedocumentairde en gecheckte reportage te verwachten. Netwerk (ik kijk beiden nooit) heb ik om 17:31 al niet eens vermeld. Ging weer over euthanasie….verwachtte dat EO of NCRV er weer “foei” in ging zeggen.

  Is dat zo? Volgens mij maakt het niet uit welke zender die dag uitzend, maar dat weet ik niet zeker. Ik dacht dat ze daarin samenwerkten…


  ⚠️ Meld

 79. :):):) Koko; Die mazzel heeft JanneMan weer Dan.

  Och en U = wij voor de lezer. Persoonlijk vind ik een ander geluid niet verkeerd.

  @ Koko….écht waar Koko Sch?macherT?

  16:00 is ook prima, alleen kan ik het niet zo laat maken. Ach, ff kennismaken, balletje, sapje, beetje dom oh-en…..nee, daar is nog nooit wat mis mee geweest 😉


  ⚠️ Meld

 80. Bericht door Koko Hattem, op 10 februari 2010 om 21:12
  Derk kom je op de fiets?

  Heuuuuh Door de sneeuw door Mastenbroek?

  Noppe Ben er om 16.00 uur en zal een chauffeuse mee brengen om me terug te brengen 😀


  ⚠️ Meld

 81. Bericht door Koko Hattem, op 10 februari 2010 om 21:50
  Verdeurie Derk, mag ze zeker ook die doos / tas met Gakballen dragen. Sommige mensen hebben overal een mannetje / vrouwtje voor

  Nog erger ik ben er mee getrouwd 😉

  Bericht door Tim, op 10 februari 2010 om 21:51

  Kun jij zaterdag ook?

  Nee ik moet voorbereiden op toch wel een belangrijke toetsweek… We moeten maar even een andere keer wat afspreken dan…

  Tim kunnen die 3 uurtjes er niet vanaf?  ⚠️ Meld

 82. Tim neem je boeken maar mee naar De Pierik dan overhoren we je wel ff.

  Kump allemoale goe

  Alles wat je hoger hebt dan een 6 is verloren tijd:D;)


  ⚠️ Meld

 83. Ja Tim, geen comedy! Dan stuiter je van ’t weekend maar 3 uur minder op het onvolprezen WeblogZwolle en ga je maar eens niet op visite bij Willem!

  Hier moet je het mee doen….tot zaterdag.


  ⚠️ Meld

 84. Die winterbanden man heeft wel wat los gemaakt bij je Koko, vertel eens?

  Tim gewoon komen die paar uurtjes pak je wel weer terug. Enne we moeten toch nog wat doornemen en misschien neem ik wel een bureau lamp mee ( moet ik even naar de zolder)


  ⚠️ Meld

 85. Bericht door Koko Hattem, op 10 februari 2010 om 22:10
  D’r ligt hier een woef naast me die een gigantische dikke boom aan het omzagen is

  LOL Daar ben ik vanmiddag van geschrokken onze kleuter van 4 moest ik vanochtend ophalen van school die had ineens oorontsteking. Maar reageerde snel op de medicatie dus lekker slapen bij papa die aan het werk was. Die snurkte hier op de bank vanmiddag joh Ik zat echt zo wat euh? Zo’n kleine hummel en een geluid dat er uit kwam.


  ⚠️ Meld

 86. Bericht door Zwollenaar is back, op 10 februari 2010 om 22:13
  Gezellig, ik kom ook

  Vergeet niet je bewijs van overboeking even te controleren met Koko.

  Je doet dit echt om Tim te pesten he? Zag je nl niet in het lijstje staan.

  Als ik fout zit hoor ik het graag


  ⚠️ Meld

 87. Zit een man aan de bar en kijkt naar het menu bord.

  Broodje bal ??4,50
  Bier ??2,50
  Masturberen ??15,-

  Vraagt hij aan de mooie blonde bardame, doet u ook dat masturberen?

  Ja zegt die dame, dat doe ik ook.

  Mooi wilt u dan eerst even uw handen wassen want ik wil een broodje bal


  ⚠️ Meld

 88. Was die er vandaag op bij van someren? ik kreeg hem net via mail8)

  Zwollenaar kan me niet herinneren dat je hebt gegeven, misschien kun je nogmaals je gegevens mailen dan komt het alsnog goed.

  Graag voorzien van volledige naam, adres en banknummer, zodat ik het even kan nazien. Snappie

  Anders zou het wel heel laag bij de grond zijn toch!!!


  ⚠️ Meld

 89. Graag voorzien van volledige naam, adres en banknummer, zodat ik het even kan nazien. Snappie

  Ik beroep me op de wet van de privacy bescherming.

  Zwollenaar kan me niet herinneren dat je hebt gegeven, misschien kun je nogmaals je gegevens mailen dan komt het alsnog goed.
  Niet aan jou, wel aan Haiti!

  Anders zou het wel heel laag bij de grond zijn toch!!!

  Ach, beetje humor kan geen kwaad hoor.
  Sommige mensen vatten alles zo ernstig op.
  ⚠️ Meld

 90. Haha:

  # CONSERVATISME: 10 van maximaal 40 punten. Je bent progressief; de wereld kan volgens jou zoveel beter, vooruitgang drijft jou. Je hebt niet alleen niets met traditionele opvattingen en gebruiken, ze staan je zelfs tegen en er mag vergaand gestreden worden om ze uit te bannen en dat maakt je lekker links.  ⚠️ Meld

 91. En mijn hele uitslag

  Jouw deelscores zijn:

  * ECONOMIE: 10 van maximaal 40 punten. Je bent voor een grote invloed van de overheid op de ordening van economie en maatschappij. Anders worden de rijken rijker en de armen armer. Je vindt dat sommige (groepen) mensen steun van de overheid nodig hebben om iets van hun leven te kunnen maken. Socialist!
  * CONSERVATISME: 10 van maximaal 40 punten. Je bent progressief; de wereld kan volgens jou zoveel beter, vooruitgang drijft jou. Je hebt niet alleen niets met traditionele opvattingen en gebruiken, ze staan je zelfs tegen en er mag vergaand gestreden worden om ze uit te bannen en dat maakt je lekker links.
  * IDENTITEIT: 5 van maximaal 40 punten. Je accepteert niet alleen dat we als klein Nederland in een geglobaliseerde wereld leven, je viert het zelfs! Culturele diversiteit is altijd positief. ??Mens zijn?? komt bij jou voor ??Nederlander zijn??. Je bent een linkse globalist en Nederland is voor jou meer dan molens en tulpen!
  * LIFESTYLE: 10 van maximaal 40 punten. Je bent erg op de centen, of je hebt ze gewoon niet. Uiterlijke schijn staat jou hoe dan ook tegen. Je steekt je kop niet graag boven het maaiveld uit, daar schuilt een hang naar gelijkheid achter. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!

  Jouw eindscore is: 35 dit is 22% rechts
  Je bent duidelijk niet rechts. Rechtse opvattingen staan je waarschijnlijk zelfs flink tegen. Toch gaan economisch links en cultureel rechts of conservatisme soms prima samen. Zelfs jij kan op een van de verschillende blokken een duidelijk rechtse uitslag hebben.  ⚠️ Meld

 92. ZWOLLENAAR IS BACK HOUD JE NOU EVEN OP? EERST BEN JE ME AAN HET UITFOETEREN DAN DOE JE NET OF JE ME NIET KENT EN NU BEMOEI JE JE ER ALWEER MEE HOUD GEWOON EENS OP JE MOET OOK JE GRENZEN KENNEN.


  ⚠️ Meld

 93. Leuk he, je hebt je zin, ik reageer op je. Houd je dan nu je onzin bij je?

  ===============

  Heb alles eens nagelezen. Waar wordt er gefoeterd dan??

  Tip:
  – Tim: Ik zie zo snel niet veel kwaads. Trek het je niet teveel aan.
  – Zwollenaar: Je schept er genoegen in een ander te kwetsen. Stop daarmee!


  ⚠️ Meld

 94. Jouw deelscores zijn:

  ECONOMIE: 15 van maximaal 40 punten.
  Wat betreft de centen en de overheid ben je niet uitgesproken links of rechts. Je wilt dat de overheid iets te zeggen heeft over de verdeling van welvaart, maar dat moet niet te ver gaan. Je voelt je aardig thuis in ons Poldermodel!

  CONSERVATISME:
  15 van maximaal 40 punten. Je bent meegaand in maatschappelijke veranderingen zolang het niet te gek wordt. Maar je staat zeker niet op de barricade om veranderingen aan te jagen! Je bent niet zozeer links of rechts progressief of conservatief, je bent pragmatisch, relativeert, ziet dat ??elk voordeel z??n nadeel heb??.

  IDENTITEIT: 20 van maximaal 40 punten.
  Je accepteert dat we in een geglobaliseerde wereld leven. Het gaat er voor jou om dat we de verschillen en wensen tussen Nederlandse en buitenlandse cultuur goed hebben geregeld. Niet links, niet rechts maar tolerant, in voor- en tegenspoed.

  LIFESTYLE: 35 van maximaal 40 punten.
  Je werkt hard en dat mag uiterlijk zichtbaar zijn, je bent immers trots op je prestaties en schaamt je er zeker niet voor jezelf te verwennen. Rechtse nouveau riche, bralbak, yuppie of dandy? Jijzelf noemt het ??gelukkig leven??.

  Jouw eindscore is: 85 dit is 53% rechts
  Je komt in het midden van het politieke spectrum uit, niet links, niet rechts. Je hebt niet zozeer een derde of andere opvatting, maar je houdt niet van extremen, je bent redelijk. Waarschijnlijk ben je ook minder inhoudelijk bevlogen, maar vooral pragmatisch gericht. Maar bijvoorbeeld economisch liberaal is nog best wat anders dan cultureel behoudend of conservatief rechts. Je kunt op bepaalde punten dus nog steeds behoorlijk rechtse opvattingen hebben.

  Nou, leuk, weten we dat ook weer.

  Heb ik qua politieke partijen in ieder geval altijd nog juist gestemd met centrum-rechts. 😉

  Maar goed, met m’n fietsie blijf ik in de ogen van sommigen toch een superlinkse groene rakker…. Whatever
  Gelukkig weet ik waar die geluiden vandaan komen. Iets met een lijst en iets van lucht.


  ⚠️ Meld

 95. Bericht door Tim, op 10 februari 2010 om 23:00
  Avondspits staat nog steeds op de A28…
  Er stond zo’n 541 kilometer file.

  Ja maar die 950km file in Belgie vandaag klopte niet hoor langste file ooit daar was vorig jaar december 520 km 😀

  @WFvN LOL


  ⚠️ Meld

 96. AVRO Derk….gadverdamme, maar vooruit, zal eerst deze ff posten. Maar ik heb er over gelezen….NL zou verrechtsen. Jaja.

  Leuk Koko 22:22
  16:00 van Derk heeft zeker betrekking op Veronica?  ⚠️ Meld

 97. Pas op deze comedy….1e vraag was duidelijk. 2e:

  Als je bij de voedselbank terechtkomt??
  A: ligt dat vooral aan jezelf: eigen schuld dikke bult
  B: dan had de overheid er meer aan moeten doen om dat te voorkomen
  C: ligt dat aan misleidende leenreclames of postorderbedrijven

  Ernstig misleidend!!!! D…dus


  ⚠️ Meld

 98. Moeder vraagt of de vragen nog wat suggestiever mogen. Kakkers van de AVRO. Durven mensen zelfs op de mouw te spelden dat ze rechts = conservatief zijn….Over Kakkers gesproken: Heb ik verd****de lullo’s ook nog gemist!


  ⚠️ Meld

 99. Achja, die vragen….

  Welke auto? Hummer, nogwattes of Eend? Moeilijk kiezen voor mij. Vind beiden tof.

  Wat voor vakantie? Qua vakanties die ze daar hadden staan ga ik het liefst voor de luxe vakantie maar dan voor mezelf en niet om anderen de ogen uit te steken. Nog liever zou ik een actieve vakantie doen maar die keuze was er niet.

  Zo zijn er nog wel meer vragen waar ik uit de slechten de minst slechte gekozen heb.


  ⚠️ Meld

 100. Meen je niet!! Daar doe ik echt niet aan mee. Je kunt alleen maar meten als de vragen zuiver zijn. Ach, we hadden het kunnen weten bij de kakkers van de AVRO.


  ⚠️ Meld

 101. Ohja:
  Met welke stelling ben je het eens? Jouw antwoord: We zouden vooral minder moeten reizen

  Tja, een andere optie was meer geld naar spoorwegen. Maar ik ben natuurlijk voor het gebruik van de fiets. Helaas stond die er dus niet bij.

  En dan dat interieur…. ik houd niet van donkerhouten kasten maar van lichthouten kasten 😉


  ⚠️ Meld

 102. Bericht door WFvN, op 10 februari 2010 om 23:31
  Zo zijn er nog wel meer vragen waar ik uit de slechten de minst slechte gekozen heb.

  Inderdaad deze is even erg als de kieswijzer. Maar zo gaan wel opinie peilingen dmv telefonische enquêtes. Achja……….


  ⚠️ Meld

 103. Bericht door WFvN, op 10 februari 2010 om 23:35
  En dan dat interieur…. ik houd niet van donkerhouten kasten maar van lichthouten kasten

  Nee er stond zweeds warenhuis daar hebben ze dus ook donker spul hoor 😉 Maare we zijn weer even bezig geweest


  ⚠️ Meld

 104. Zwollenaar klopt helemaal wat je probeert te zeggen, ik zag het ook als een geintje maar je pakt het zelf wel serieus op.

  Niet zo happen :D:D:D


  ⚠️ Meld

 105. Koko gaat ook een boompie omzagen met een niet al te scherpe zaag.

  Mensen tot morgen allemaal.

  trusten.

  1 schaap, 2 schapen, 3 schapen, 4schapen, 5 scha, 6 sch, 7 sc, 8, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


  ⚠️ Meld

 106. Bericht door Derk, op 10 februari 2010 om 23:17

  Ja maar die 950km file in Belgie vandaag klopte niet hoor langste file ooit daar was vorig jaar december 520 km smilies/cheesy.gif

  En toch schijnt het zo te zijn. De belgische Q-music heeft de programmering om moeten gooien omdat de DJ’s niet op hun werk konden komen…
  Dat was het nieuwsbericht.


  ⚠️ Meld

 107. Goedemorgen allen!

  Ik zit al weer in Groningen op kantoor! (Ik dacht: op tijd beginnen en voor de meute uit rijden :D)

  Ik heb gewoon tot voorbij Pesse nodig gehad om alle berichtjes hier te lezen! Man wat zijn jullie bezig geweest!

  Tim: maak je niet te druk om Zwollenaar
  Zwollenaar: ik sta ook niet in het lijstje; geen probleem. Ik heb op eigen gelegenheid wat voor Haïti gegeven. Maak je niet te druk; laat deze keer gewoon voor de mensen die als onderdeel van Koko’s actie wat gegeven hebben. Ze sluiten niemand buiten…ze hebben gewoon iedereen die vrijwillig aan de actie meedeed betrokken 😉


  ⚠️ Meld

 108. Goedemorgen mensen:D

  Ik persoonlijk vind ook wel dat jullie alles wat Z=B ook schrijft er wat achter zoeken naar Tim toe. Z=B kan nu bijna niks meer goed doen heb ik het idee.

  Misschien moeten we t allemaal eens niet zo zwaar nemen.

  Z=B, reageer gewoon nie op m, probeer zo af en toe wat minder flauw te zijn.

  Tim, probeer te relativeren en zoek niet overal wat achter wat hij zegt, relativeren is moeilijk op wat jongere leeftijd, ook ik kan niet helemaal goed, maar probeer t.


  ⚠️ Meld

 109. De Pierik is een gelegenheid waar iedereen kan binnenkomen dus ook de mensen die niet aan de actie via weblog hebben meegedaan.

  Het leuke zou zijn dat in ieder geval de gasten die er wel aan meegedaan hebben er sowieso zijn.

  En uiteraard getuigen zijn van de overhandiging van de door Derk en ASSENDORPER gekochte Kokogakballen.

  Zaterdag vanaf 16.00 uur in café De Pierik aan de hortensiastraat


  ⚠️ Meld

 110. Natascha je kunt toch ook tegen DH zeggen, sorry ik kan nie want ik heb een zeer belangrijke bijeenkomst van mijn collega’s op weblog.

  Dit mag je niet missen meid;):D


  ⚠️ Meld

 111. Martijn v.Dam (ook PvdA) was ultra duidelijk over Uruzgan. En ultra-verbaasd over de weg van die brief. Hij had het van RTL. Hij zei er expres niet te veel over……maar

  mijn vragen:
  Was de NAVO-brief met info van het CDA of op verzoek van het CDA?
  Als CDA-ers onderling?
  Onlogisch was ie op dit moment zeker……veel te vroeg.


  ⚠️ Meld

 112. Goedemorgen allemaal.

  Ben al wakker en heb al een boel gedaan. Onder anderen maar even het stoepje geveegd. Wat zijn we toch weer goed bezig h? JPB ;);)

  Tim en Z=B ga ff samen een biertje drinken en praat het gewoon uit. Niet zo op elkaar letten en fitten.:D:D:D


  ⚠️ Meld

 113. Ajacieden zijn vechters Inge…..op mijn werk en ook in familiekring heb ik de godenzonengedachte ook omhoog gevochten. Borst vooruit mensen koppie omhoog…..knappe jongens die ons verslaan kunnen 😉

  Je zou het hooguit schijn-arrogantie kunnen noemen….het betreft namelijk een spelletje. Maar een beetje zelfvertrouwen is ook in reallife niet verkeerd. Denk dat Jan en nu Jaap dat ook wel op de FC overbrengt 😀


  ⚠️ Meld

 114. Inge ze is het buitenbeentje samen met Dre! Lorenzo gaat te veel met het neefje van Dick om en is nu ook ”ineens” ajacied. De rest van de fam heeft het verstand nog niet verloren gelukkig;D

  Giel is gewoon gek:D Trouwens Ellen ten Damme’s versie van Sjalalie vind ik wel koel! Ik vind Ellen ten Damme sowieso wel koel geloof ik!


  ⚠️ Meld

 115. Even om het off topic geneuzel in het Peppermill topic te voorkomen:

  Mooi dat je gelachen hebt Dick! Dat laat maar weer zien, dat ik je rustig mag aanspreken op hoe ik je woorden interpreteer! 😀 Goeie zaak! 🙂


  ⚠️ Meld

 116. Dick, waar blijft trouwens jouw uitslag van die Avro-neuzel-test? Ook al zijn het aparte vragen met aparte antwoorden (laat ik het netjes uitdrukken), ben ik nog wel benieuwd wat er (ondermeer) bij jou uit komt rollen. Of ben je bang dat je als nieuwe Geertje uit de bus komt rollen ? 😛 😉

  (al zou dat zo zijn…. hoeveel waarde moet je hechten aan zo’n vragenlijst?)


  ⚠️ Meld

 117. @ Plantje….mijn gevoel was dus anders:

  Jij:

  Maar snap je mijn punt een beetje? Je voelt je tegen de haren in gestreken.

  Dacht: Hee, daar kom ik makkelijk snel en terechtwijzend van af. Sorry, maar het is een iets hardere benadering als de jouwe.


  ⚠️ Meld

 118. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 09:10
  @ Plantje. (tevens amateur dr. Sigmund)…vind dat altijd zo zonde van de tijd. Je weet bijvoorbaat dat er nixxx uitkomt.

  Ok je hebt zo’n “Ikke-figuur” dan wel geholpen…..hij is zijn verhaal kwijt. Maar misschien denkt ie de volgende keer eens na: “Hoe kan ik mijn vraag zo normaal mogelijk brengen?”

  Nee, je hebt toch gelijk denk ik….denk dat Ikke zo’n “eitjes-type van Willem” is. Die willen nixxx aannemen van een ander. Gewoon alleen schoppen. Tja, maar dan zouden ze toch kunnen verwachten dat ze niet serieus genomen worden?
  —–
  @ Plantje….over mijn stijl valt niet te twisten

  Dit onthou ik ook even voor wanneer het naar mijn idee eens andersom is 😉


  ⚠️ Meld

 119. WF:

  Bericht door dick, op 10 februari 2010 om 23:27
  Pas op deze comedy….1e vraag was duidelijk. 2e:

  Als je bij de voedselbank terechtkomt??
  A: ligt dat vooral aan jezelf: eigen schuld dikke bult
  B: dan had de overheid er meer aan moeten doen om dat te voorkomen
  C: ligt dat aan misleidende leenreclames of postorderbedrijven

  Ernstig misleidend!!!! D…dus

  Bericht door dick, op 10 februari 2010 om 23:28
  Moeder vraagt of de vragen nog wat suggestiever mogen. Kakkers van de AVRO. Durven mensen zelfs op de mouw te spelden dat ze rechts = conservatief zijn….Over Kakkers gesproken: Heb ik verd****de lullo’s ook nog gemist!


  ⚠️ Meld

 120. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 09:15
  Vanavond debat tussen Kereltje & Bos YESSSSSSSSSSSSSSsssssss

  Wie is kereltje dick? Als ik de naam weet vind ik het misschien wel interessant om na te kijken.


  ⚠️ Meld

 121. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 09:13
  @ Plantje…mijn bek valt open! Hier twijfel je toch niet aan

  Om het gezellig te houden is het belangrijk dat af en toe onderstreept en bevestigd te zien. 🙂

  Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 09:12
  @ Plantje….mijn gevoel was dus anders:

  Jij:
  Maar snap je mijn punt een beetje? Je voelt je tegen de haren in gestreken.

  Dacht: Hee, daar kom ik makkelijk snel en terechtwijzend van af. Sorry, maar het is een iets hardere benadering als de jouwe.
  [/quote]
  Deze vat ik niet…


  ⚠️ Meld

 122. Klasse Plantje, er zou meer onderstreept & bevestigd moeten worden.

  Jij schatte mijn reactie in als zijnde: opgefokt en tegen de haren in gestreken. Terwijl ik dacht: Hee, daar kom ik makkelijk snel en terechtwijzend van af.

  Dat kun je dan misschien een “iets hardere benadering noemen?”


  ⚠️ Meld

 123. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 09:30
  Derk, mag ik vragen wie jouw politieke man of vrouw is?

  Ja dat mag je, op het moment niemand pechtold is kiezersgeil en liberaal en kapitalist in hart en nieren. Bos heeft geblunderd met de steunen naar de banken toe. J.P. draait overal omheen want het is verkiezings tijd.
  Laatst op de school van mijn zoon die rouvoet gesproken die man is het spoor echt bijster. Nou zo kan ik wel doorgaan.

  Tegenwoordig is er geen echte politiek meer, iedereen vind zich eigen zo belangrijk dat er om ieder wissewasje een spoed debat aangevraagd moet worden.

  Denk nog vaak terug aan de tijd met Wiechel, De Uil toen was er politiek.


  ⚠️ Meld

 124. Goedemorgen vanuit een pittoresk (wit) Apeldoorn. Hier doen ze niet aan sneeuwschuiven en strooien voor de spits. Het liefst in de spits.
  Dus lekker dwars door de bochten. 🙂

  @Tim
  zib moet je gewoon negeren, irritatie heeft alleen zin als je er iets aan kan veranderen.
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 125. Paar maanden terug enthousiast zingend door het huis lopend “Take me down to the paradise city where de girls are green and the grass is pretty”… D’r kéék me eentje me aan.. 😉


  ⚠️ Meld

 126. dick, ik betrapte mezelf erop dat ik 10 minuten naar pechtold luisterde op YouTube… de man kan wel spreken in het openbaar.Da’s bij velen teveel gevraagd.Meestal is het of plat dom overagressief of dodelijk saai… wat is er mis iemand die luisterd ook nog te boeien?


  ⚠️ Meld

 127. @ Wichert, vond Den Uyl heel goed maar langdradig. Weloverwogen….ok.
  Ome Hans W. heeft natuurlijk nooit kunnen worden wat ie wou…MP. Is momenteel niet eens belangrijk meer bij de VVD. Nadat de Bolk hem een klap om de oren gaf over “uittreding van tante TON” Genoten van de live-uitzending op eindzaterdagochtend….


  ⚠️ Meld

 128. Qm je hebt gelijk Marijnissen is heel goed in een debat.Dick, Wiegel was goed in een debat en geinig evenals Joop,dat Hans W niet van jou is dat weten we allemal al wel.


  ⚠️ Meld

 129. Jouw deelscores zijn:
  ECONOMIE: 35 van maximaal 40 punten. Je bent een lekkere klassieke rechtse economisch liberaal; hoe minder overheid, hoe beter en solidariteit is uiteindelijk in ieders nadeel. Eigen verantwoordelijkheid staat centraal. Je eigen portemonnee duidelijk ook!
  CONSERVATISME: 10 van maximaal 40 punten. Je bent progressief; de wereld kan volgens jou zoveel beter, vooruitgang drijft jou. Je hebt niet alleen niets met traditionele opvattingen en gebruiken, ze staan je zelfs tegen en er mag vergaand gestreden worden om ze uit te bannen en dat maakt je lekker links.
  IDENTITEIT: 20 van maximaal 40 punten. Je accepteert dat we in een geglobaliseerde wereld leven. Het gaat er voor jou om dat we de verschillen en wensen tussen Nederlandse en buitenlandse cultuur goed hebben geregeld. Niet links, niet rechts maar tolerant, in voor- en tegenspoed.
  LIFESTYLE: 20 van maximaal 40 punten. Een beetje comfortabel leven vind je belangrijk, maar je sluit je ogen niet helemaal voor immateriële zaken zoals kunst en het milieu. Het geld daarvoor moet echter wél eerst verdiend worden. Je combineert vanuit het midden links met rechts; Je bent groen en welvarend en geniet met mate!
  Jouw eindscore is: 85 dit is 53% rechts
  Je komt in het midden van het politieke spectrum uit, niet links, niet rechts. Je hebt niet zozeer een derde of andere opvatting, maar je houdt niet van extremen, je bent redelijk. Waarschijnlijk ben je ook minder inhoudelijk bevlogen, maar vooral pragmatisch gericht. Maar bijvoorbeeld economisch liberaal is nog best wat anders dan cultureel behoudend of conservatief rechts. Je kunt op bepaalde punten dus nog steeds behoorlijk rechtse opvattingen hebben.  ⚠️ Meld

 130. De ChristenUnie wil dat het niet langer mogelijk is om na twintig weken zwangerschap een echo te maken. De partij wil dat de echo pas mogelijk wordt gemaakt na 24 weken. Op deze manier kan voorkomen worden dat mensen abortus laten plegen als een afwijking wordt geconstateerd.

  “Gewenste zwangerschappen worden ineens ongewenst, alleen omdat de ouders de mededeling krijgen dat bij hun kind een afwijking is gesignaleerd”, aldus CU-kamerlid Esmé Wiegman.

  Andere partijen geven weinig steun aan het voorstel. Wel willen ze dat de termijn waarbinnen een abortus gepleegd kan worden omlaag gaat.  ⚠️ Meld

 131. Sorry, zwanger 😉 dan kom je dit soort dingen tegen….

  Weet niet zo goed hoe ik mijn mening hierover moet opschrijven. Ga er even over nadenken en kom er later wel op terug.


  ⚠️ Meld

 132. Maarten van Rossem en Jan idd super!!! QM is fan van MvR, de lijstduwer van de PvdA-Utreg (maar dat terzijde).
  Kreeg van JJ (WVF) het boekje “Hoe dan Jan”….interviews van Karel Glastra van Loon met Jan M. interessant boekje. Maar als ik die Marcel van D. en Jan Overkill-Mu ineens voor de geest krijg…..die SP-ers nee daar heb ik nixxx mee. Kantje ook niet zo. Huub Oosterhuis wel; da’s de beste SP-er!!


  ⚠️ Meld

 133. @ Wichert; Hans W. was innement, ijdel en decadent kon goed praten ja. Woonde in ons gebied, ben eens bij zijn huis geweest. Heeft verschrikkelijke dingen meegemaakt.

  Maar heb jij ooit het idee gehad of ome Hans daar voor iemand anders dan zichzelf zat?

  Ja, als ik moest kiezen…..dan maar De Bolk.


  ⚠️ Meld

 134. Goed mijn mening. Heb er even over nagedacht.

  Laat ik voorop stellen, dat ik tegen abortus ben. Als je oud genoeg bent voor onveilige seks, moet je de consequenties ook aanvaarden. Al dan niet met hulp.

  Toch kan ik me heel goed voorstellen dat je het kindje weg laat halen, als tijdens de 20 weken echo blijkt dat het kind geen normale levensverwachting heeft. En dan bedoel ik echt kinderen die als een kasplantje zouden leven, of binnen een jaar, maand, week of dag zouden komen te overlijden, of met een ernstige erfelijke aandoening.
  Helaas hoor je ook dat er mensen zijn die hun kindje weg laten halen als blijkt dat het kindje het syndroom van Down heeft, of een handje, armpje, beentje of voetje mist. Dat zou ik dus echt niet over mijn hart kunnen krijgen.

  Al met al zijn er voor mensen (helaas) verschillende aanleidingen om dit wel of niet te doen. Ik vind niet dat een regeringspartij dit wettelijk mag gaan bepalen. Ik neem aan dat de meeste mensen die dit meemaken een weloverwogen keuze daarin maken.


  ⚠️ Meld

 135. Jouw deelscores zijn:
  ECONOMIE: 5 van maximaal 40 punten. Je bent voor een grote invloed van de overheid op de ordening van economie en maatschappij. Anders worden de rijken rijker en de armen armer. Je vindt dat sommige (groepen) mensen steun van de overheid nodig hebben om iets van hun leven te kunnen maken. Socialist!
  CONSERVATISME: 10 van maximaal 40 punten. Je bent progressief; de wereld kan volgens jou zoveel beter, vooruitgang drijft jou. Je hebt niet alleen niets met traditionele opvattingen en gebruiken, ze staan je zelfs tegen en er mag vergaand gestreden worden om ze uit te bannen en dat maakt je lekker links.
  IDENTITEIT: 10 van maximaal 40 punten. Je accepteert niet alleen dat we als klein Nederland in een geglobaliseerde wereld leven, je viert het zelfs! Culturele diversiteit is altijd positief. ??Mens zijn?? komt bij jou voor ??Nederlander zijn??. Je bent een linkse globalist en Nederland is voor jou meer dan molens en tulpen!
  LIFESTYLE: 10 van maximaal 40 punten. Je bent erg op de centen, of je hebt ze gewoon niet. Uiterlijke schijn staat jou hoe dan ook tegen. Je steekt je kop niet graag boven het maaiveld uit, daar schuilt een hang naar gelijkheid achter. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!
  Jouw eindscore is: 35 dit is 22% rechts
  Je bent duidelijk niet rechts. Rechtse opvattingen staan je waarschijnlijk zelfs flink tegen. Toch gaan economisch links en cultureel rechts of conservatisme soms prima samen.


  ⚠️ Meld

 136. @ Edwin, alleerst mijn complimenten hoe je voor je directrice in de discussiebres springt….innemend? Komt van een innemend type = iemand die oa uit gezelligheidsoverwegingen nog wel eens een sapje in neemt. Volgs “de dikke van Steenwijk” weet niet wat meneer van Dale er van vindt?


  ⚠️ Meld

 137. Dick weet je eigenlijk al waar je zit vrijdag? Als het uberhaupt doorgaat….

  Ik ben aan het begeleiden, zal weinig van de wedstrijd zien:( tweede helft kan ik pas kijken geloof ik.


  ⚠️ Meld

 138. Door de CU voorgestelde optie om pas na 24 weken een echo te laten maken,snijden ze de weg voor vrouwen die voor een evt abortus kiezen behoorlijk af.

  Abortus is zowiezo een persoonlijke beslissing van de as moeder/ouders,voor ieder kan de reden/omstandigheden anders zijn.

  Voor de zo populaire pret echo ben ik ook geen voorstander.

  Maar voor vrouwen in een zogeheten risico groep ,moet een echo in een vroeg stadium mogelijk blijven.


  ⚠️ Meld

 139. Jouw deelscores zijn:
  ECONOMIE: 15 van maximaal 40 punten. Wat betreft de centen en de overheid ben je niet uitgesproken links of rechts. Je wilt dat de overheid iets te zeggen heeft over de verdeling van welvaart, maar dat moet niet te ver gaan. Je voelt je aardig thuis in ons Poldermodel!
  CONSERVATISME: 20 van maximaal 40 punten. Je bent meegaand in maatschappelijke veranderingen zolang het niet te gek wordt. Maar je staat zeker niet op de barricade om veranderingen aan te jagen! Je bent niet zozeer links of rechts progressief of conservatief, je bent pragmatisch, relativeert, ziet dat ??elk voordeel z??n nadeel heb??. IDENTITEIT: 10 van maximaal 40 punten. Je accepteert niet alleen dat we als klein Nederland in een geglobaliseerde wereld leven, je viert het zelfs! Culturele diversiteit is altijd positief. ??Mens zijn?? komt bij jou voor ??Nederlander zijn??. Je bent een linkse globalist en Nederland is voor jou meer dan molens en tulpen!
  LIFESTYLE: 20 van maximaal 40 punten. Een beetje comfortabel leven vind je belangrijk, maar je sluit je ogen niet helemaal voor immateriële zaken zoals kunst en het milieu. Het geld daarvoor moet echter wél eerst verdiend worden. Je combineert vanuit het midden links met rechts; Je bent groen en welvarend en geniet met mate!
  Jouw eindscore is: 65 dit is 41% rechts
  Je komt in het midden van het politieke spectrum uit, niet links, niet rechts. Je hebt niet zozeer een derde of andere opvatting, maar je houdt niet van extremen, je bent redelijk. Waarschijnlijk ben je ook minder inhoudelijk bevlogen, maar vooral pragmatisch gericht. Maar bijvoorbeeld economisch liberaal is nog best wat anders dan cultureel behoudend of conservatief rechts. Je kunt op bepaalde punten dus nog steeds behoorlijk rechtse opvattingen hebben.


  ⚠️ Meld

 140. @ Natas; had aan onze dochter willen vragen of ze wist waar we konden zitten. Is er nog niet van gekomen. Ze hebben vanavond ook al wat van school. Ze heeft (of krijgt) 2 kaartjes. Ga misschien met de jongste of met de directrice, wie maar wil. Denk dat die kaartjes voor een speciaal vak zijn.

  idd als het niet is afgelast. Leuk begeleiden! De kidsclub neem ik aan?


  ⚠️ Meld

 141. Young United, jongeren helpen bij de verkooppuntjes van Equipe op de omloop en die moeten een beetje begeleid worden….

  Die test, tja beetje vreemd iets. Als je veel geld wat voor een reis ga je dan maken?

  Nou kamperen houd ik niet van, Frankrijk is mijn land niet, Afrika mijn werelddeel niet echt, blijft er toch maar 1 keus over en dat is dan dus niet om vrienden de ogen uit te steken.:P


  ⚠️ Meld

 142. Soms zit het mee…..soms zit het teeeeeeeeeegen Rob Stenders…..sluit af met TRAIN….Hé Soul-sister. Die Frits dus om 12.45 draaide :D:D:D

  Timmie….The Temper Trap – Sweet Disposition raakt nu wel uit vrees ik :o:o:o


  ⚠️ Meld

 143. Natascha: Young United en Equipe zijn dat geen merken om hier te promoten? —zodat ze een vrijwillige bijdrage aan het onvolprezen weblogZwolle zouden kunnen geven?


  ⚠️ Meld

 144. Alsjeblieft:
  Jouw deelscores zijn:
  ECONOMIE: 25 van maximaal 40 punten. Wat betreft de centen en de overheid ben je niet uitgesproken links of rechts. Je wilt dat de overheid iets te zeggen heeft over de verdeling van welvaart, maar dat moet niet te ver gaan. Je voelt je aardig thuis in ons Poldermodel!
  CONSERVATISME: 15 van maximaal 40 punten. Je bent meegaand in maatschappelijke veranderingen zolang het niet te gek wordt. Maar je staat zeker niet op de barricade om veranderingen aan te jagen! Je bent niet zozeer links of rechts progressief of conservatief, je bent pragmatisch, relativeert, ziet dat ??elk voordeel z??n nadeel heb??. IDENTITEIT: 15 van maximaal 40 punten. Je accepteert dat we in een geglobaliseerde wereld leven. Het gaat er voor jou om dat we de verschillen en wensen tussen Nederlandse en buitenlandse cultuur goed hebben geregeld. Niet links, niet rechts maar tolerant, in voor- en tegenspoed.
  LIFESTYLE: 30 van maximaal 40 punten. Je werkt hard en dat mag uiterlijk zichtbaar zijn, je bent immers trots op je prestaties en schaamt je er zeker niet voor jezelf te verwennen. Rechtse nouveau riche, bralbak, yuppie of dandy? Jijzelf noemt het ??gelukkig leven??.
  Jouw eindscore is: 85 dit is 53% rechts
  Je komt in het midden van het politieke spectrum uit, niet links, niet rechts. Je hebt niet zozeer een derde of andere opvatting, maar je houdt niet van extremen, je bent redelijk. Waarschijnlijk ben je ook minder inhoudelijk bevlogen, maar vooral pragmatisch gericht. Maar bijvoorbeeld economisch liberaal is nog best wat anders dan cultureel behoudend of conservatief rechts. Je kunt op bepaalde punten dus nog steeds behoorlijk rechtse opvattingen hebben.


  ⚠️ Meld

 145. Jouw deelscores zijn:
  ECONOMIE: 15 van maximaal 40 punten. Wat betreft de centen en de overheid ben je niet uitgesproken links of rechts. Je wilt dat de overheid iets te zeggen heeft over de verdeling van welvaart, maar dat moet niet te ver gaan. Je voelt je aardig thuis in ons Poldermodel!
  CONSERVATISME: 20 van maximaal 40 punten. Je bent meegaand in maatschappelijke veranderingen zolang het niet te gek wordt. Maar je staat zeker niet op de barricade om veranderingen aan te jagen! Je bent niet zozeer links of rechts progressief of conservatief, je bent pragmatisch, relativeert, ziet dat ??elk voordeel z??n nadeel heb??. IDENTITEIT: 5 van maximaal 40 punten. Je accepteert niet alleen dat we als klein Nederland in een geglobaliseerde wereld leven, je viert het zelfs! Culturele diversiteit is altijd positief. ??Mens zijn?? komt bij jou voor ??Nederlander zijn??. Je bent een linkse globalist en Nederland is voor jou meer dan molens en tulpen!
  LIFESTYLE: 10 van maximaal 40 punten. Je bent erg op de centen, of je hebt ze gewoon niet. Uiterlijke schijn staat jou hoe dan ook tegen. Je steekt je kop niet graag boven het maaiveld uit, daar schuilt een hang naar gelijkheid achter. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!
  Jouw eindscore is: 50 dit is 31% rechts
  Je bent duidelijk niet rechts. Rechtse opvattingen staan je waarschijnlijk zelfs flink tegen. Toch gaan economisch links en cultureel rechts of conservatisme soms prima samen. Zelfs jij kan op een van de verschillende blokken een duidelijk rechtse uitslag hebben. Hieronder zie je de samenvatting van jouw antwoorden aangevuld met de door jou behaalde score.

  Zo, ik heb me weer fijn in een hokje laten duwen.


  ⚠️ Meld

 146. Young United so wie so niet, dat is een maatschappelijk project van Travers en ons. Je moet daar voor worden uitgenodigd door een jongerenwerker uit Oost.

  Dit staat op de site erover:
  Young United

  Young United is een project dat al wat jaren draait. Dit project wordt ondersteund door Travers en heeft als doel vrijwilligerswerk aan te bieden aan jongeren die hierbij ervaring op doen en speciale dingen (aan)leren die ze kunnen gebruiken in de toekomst.


  ⚠️ Meld

 147. Mooie actie tegen mode keten Tommy Hilfiger in Amsterdam.

  Wordt aan de kaak gesteld, de erbarmelijke werkomstandigheden hoe deze kleding geproduceerd worden in Indonesie.


  ⚠️ Meld

 148. Jouw deelscores zijn:

  ECONOMIE: 15 van maximaal 40 punten. Wat betreft de centen en de overheid ben je niet uitgesproken links of rechts. Je wilt dat de overheid iets te zeggen heeft over de verdeling van welvaart, maar dat moet niet te ver gaan. Je voelt je aardig thuis in ons Poldermodel!

  CONSERVATISME: 20 van maximaal 40 punten. Je bent meegaand in maatschappelijke veranderingen zolang het niet te gek wordt. Maar je staat zeker niet op de barricade om veranderingen aan te jagen! Je bent niet zozeer links of rechts progressief of conservatief, je bent pragmatisch, relativeert, ziet dat ??elk voordeel z??n nadeel heb??.

  IDENTITEIT: 25 van maximaal 40 punten. Je accepteert dat we in een geglobaliseerde wereld leven. Het gaat er voor jou om dat we de verschillen en wensen tussen Nederlandse en buitenlandse cultuur goed hebben geregeld. Niet links, niet rechts maar tolerant, in voor- en tegenspoed.

  LIFESTYLE: 20 van maximaal 40 punten. Een beetje comfortabel leven vind je belangrijk, maar je sluit je ogen niet helemaal voor immateriële zaken zoals kunst en het milieu. Het geld daarvoor moet echter wél eerst verdiend worden. Je combineert vanuit het midden links met rechts; Je bent groen en welvarend en geniet met mate!

  Jouw eindscore is: 80 dit is 50% rechts
  Je komt in het midden van het politieke spectrum uit, niet links, niet rechts. Je hebt niet zozeer een derde of andere opvatting, maar je houdt niet van extremen, je bent redelijk. Waarschijnlijk ben je ook minder inhoudelijk bevlogen, maar vooral pragmatisch gericht. Maar bijvoorbeeld economisch liberaal is nog best wat anders dan cultureel behoudend of conservatief rechts. Je kunt op bepaalde punten dus nog steeds behoorlijk rechtse opvattingen hebben.


  ⚠️ Meld

 149. Nee dus, ;D ik ben ook totaal niet meer handig met dit soort dingen he pfff

  De tijden van Ilse – chat ging dat allemaal vanzelf…;D


  ⚠️ Meld

 150. Hallo, AVRO scoretoekennert! Ik ben 100% progressief denkend, maar niet extreem. Wilt u dat nooit meer extreem noemen? Dank u.
  Wil je ophouden met elke uitslag hiermee te bestempelen: Je kunt op bepaalde punten dus nog steeds behoorlijk rechtse opvattingen hebben.

  Gezellige dag verder


  ⚠️ Meld

 151. ‘Nieuw bewijs voor Wellink tegen IJsland’ DEN HAAG (AFN) – Er lijken steeds meer aanwijzingen te komen dat IJsland Nout Wellink, president van De Nederlandsche Bank, heeft voorgelogen over het depositogarantiestelsel voor spaartegoeden van Nederlandse spaarders bij Icesave. Het IJslandse ministerie van Economische Zaken heeft twee dagen voor de ondergang van Icesave nog aan Groot-Brittannië beloofd dat het te hulp zou schieten in het geval Landsbanki in de problemen zou komen. Dat blijkt uit stukken die in het bezit zijn van de zender RTLZ.
  Uit de stukken blijkt ook dat de IJslanders tot vlak voor de val van Icesave stelden dat het ondenkbaar was dat een bank zou falen. Op 5 oktober 2008 beloofde de IJslandse regering dat, indien nodig, ze de depositogarantieregeling zou steunen zodat het fonds aan de minimumeisen zou kunnen voldoen. Dit in het geval van een faillissement van Landsbanki, waar Icesave onder valt, en de Britse vestiging van Landsbanki. Twee dagen later kwam Icesave in de problemen die uiteindelijk tot het faillissement leidden.  ⚠️ Meld

 152. 😀 Dick is een links-extremist :D:D;D

  Niks van aantrekken Dick. Dat je links bent, weet iedereen hier wel geloof ik. Maar dat je extremistisch bent, zal niemand in twijfel trekken denk ik maar regelrecht van tafel vegen.


  ⚠️ Meld

 153. Euh…was gewoon chatten met vanalles en iedereen. En je kon ook mensen “privé” aanspreken. Dat deed ik dan ook wel eens.
  Zo heb ik haar leren kennen. Maanden lang gechat en op een gegeven moment ook in het echt ontmoet. Maar niet in een setting van “daten”. Dat het uiteindelijk toch daten en liefde werd is een tweede!


  ⚠️ Meld

 154. Plantje, Edwin en ik waren helemaal van de Ilse chat, daar had je de sport arena, maar ging uiteindelijk alleen maar over voetbal enzo.. Ik heb via daar o.a Peter (post hier ook wel eens) en kameraden leren kennen, echt grappig kwam je ze tegen in het supportershome en spreek je elkaar aan bij chatnamen ;D


  ⚠️ Meld

 155. @ El….alles vrij naar Frank Boeijen! Alleen jammer dat ie zo slecht te verstaan was soms.

  @ WF 😉 Het was fictief, ik heb dat verneukeratieve ding na de 1e vraag dus niet verder ingevuld…Fictief en gebasseerd op een aantal uitslagenlijstjes. Laat me niet aanpraten dat ik in een hok zit; kom nou. Er is nog nooit iemand geweest die me in wat voor hok heeft kunnen vangen. Dat komt dan weer goed uit, hoef ik de begrenzing ook niet te zoeken 😉


  ⚠️ Meld

 156. WF…hoe zou jij de PvdA noemen? Conservatief-extreem Conservatief-Progressief- of extreem Progressief mengsels mogen natuurlijk ook, ook heb je alle vrijheid om eigen woordkeus toe te passen?

  Oh, ik heb de vrijheid genomen om Rechts Conservatief te noemen en Links Progressief. Neemt natuurlijk niet weg, dat het jou vrij staat de oorspronkelijke kretologie te hanteren.


  ⚠️ Meld

 157. Bericht door WFvN, op 11 februari 2010 om 14:29
  Dick is een links-extremist

  Niks van aantrekken Dick. Dat je links bent, weet iedereen hier wel geloof ik. Maar dat je extremistisch bent, zal niemand in twijfel trekken denk ik maar regelrecht van tafel vegen.

  Dick is een linkse terrorist, Dick is een linkse terrorist, Dick is een linkse terrorist, Dick is een linkse terrorist, Dick is een linkse terrorist, Dick is een linkse terrorist, Dick is een linkse terrorist, Dick is een linkse terrorist!:D:D:D


  ⚠️ Meld

 158. Bericht door Natascha, op 11 februari 2010 om 14:33
  Plantje, Edwin en ik waren helemaal van de Ilse chat, daar had je de sport arena, maar ging uiteindelijk alleen maar over voetbal enzo.. Ik heb via daar o.a Peter (post hier ook wel eens) en kameraden leren kennen, echt grappig kwam je ze tegen in het supportershome en spreek je elkaar aan bij chatnamen

  Natascha is truus de mier
  Edwin is LeoJCA
  Peter is ….
  😀


  ⚠️ Meld

 159. Ilse chat nooit gedaan, het allereerste forum van FC Zwolle.nl wel. Vooral de onzinpagina’s werden goed gevuld door mij en ………. Edwin.

  @ Plantje, wij hebben ongeveer dezelfde stappen gedaan. Eerst uren lopen ouwehoeren op het forum, daarna eens een keer afgesproken en uiteindelijk werd het daten, voetbalwedstrijden bezoeken (samen), hokken, trouwen en nu (bijna) een kind.

  Wat is internet toch leuk:D:D:D


  ⚠️ Meld

 160. Oh, betoverend Inge!

  Vandaag is rood….dit zingt Edwin voor jou he!

  Rood is allang het rood niet meer
  het rood van rode rozen
  de kleur van liefde van weleer
  lijkt door de haat gekozen

  Dat mooie rood was ooit voor mij
  een kleur van passie en van wijn
  Ik wil haar terug, die mooie tijd
  Maar zij lijkt al lang vervlogen

  En alle beelden op tv
  van bloed en oorlog om ons heen
  werken daar ook niet echt aan mee

  Dus ik neem heel bewust het besluit
  de krant leg ik weg
  en de tv gaat uit

  Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
  vandaag is rood wat rood hoort te zijn
  vandaag is rood van rood wit blauw
  van heel mijn hart voor jou
  schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
  vandaag is rood gewoon weer liefde
  tussen jou en mij

  Ik loop de deur door, ga naar buiten
  waar de zon begint te schijnen
  Laat alles achter, ik kijk vooruit
  en met mijn laatste rooie cent
  koop ik een veel te grote bos
  met honderdvijftig rode rozen
  Eén voor elk jaar waarvan
  ik hoop dat jij nog bij me bent

  vandaag is rood de kleur van jouw lippen
  vandaag is rood wat rood hoort te zijn
  vandaag is rood van rood wit blauw
  van heel mijn hart voor jou
  schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
  vandaag is rood gewoon weer liefde
  tussen jou en mij

  En nu sta je hier zo voor me
  de rode avondzon streelt jouw gezicht
  je bent een wonder voor me
  denk ik terwijl een doorn mijn vinger prikt

  rood is mijn bloed dat valt op de grond
  en even lijk ik verloren
  maar jij brengt mijn vingers naar je mond

  en je kust ze
  en ik weet

  vandaag is rood de kleur van jouw lippen
  vandaag is rood wat rood hoort te zijn
  vandaag is rood van rood wit blauw
  van heel mijn hart voor jou
  schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
  vandaag is rood gewoon weer liefde
  tussen jou en mij

  vandaag …. is rood

  gooi de loper uit
  en drink een goed glas wijn
  pluk de dag want het kan zo ineens de laatste zijn
  vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

  vandaag staat rood weer voor de liefde
  tussen jou en mij.  ⚠️ Meld

 161. CDA? Doh…. centrum-rechts destructief ;D

  Nee, zonder gekheid. Ik ben een enorme politieknozem.

  Ik heb geen verstand van politiek en wil het niet hebben ook. Ik weet alleen waar ik met m’n gedachtengoed ongeveer thuis hoor, dat is dus centrum-rechts en dan enigszins conservatief.


  ⚠️ Meld

 162. Ik denk dat de nieuwe log pas wordt geopend als de helft offline is.

  Ilse chat Rulez.
  Forum van fczwolle.nl ook, alleen die Ronald was een vervelend mannetje. Begon altijd te schelden als hij de discussie niet kon winnen….  ⚠️ Meld

 163. Hé? Had al mijn geld op jouw stem naar het CDA gezet 😮 Als ik geld had, natuurlijk.

  Dus neem je toch je eigen partij in de maling. Bezit je in elk geval een gezonde dosis realiteitszin en ben je vwb het CDA helemaal geen politieknozem!


  ⚠️ Meld

 164. Jouw deelscores zijn:
  ECONOMIE: 20 van maximaal 40 punten. Wat betreft de centen en de overheid ben je niet uitgesproken links of rechts. Je wilt dat de overheid iets te zeggen heeft over de verdeling van welvaart, maar dat moet niet te ver gaan. Je voelt je aardig thuis in ons Poldermodel!
  CONSERVATISME: 15 van maximaal 40 punten. Je bent meegaand in maatschappelijke veranderingen zolang het niet te gek wordt. Maar je staat zeker niet op de barricade om veranderingen aan te jagen! Je bent niet zozeer links of rechts progressief of conservatief, je bent pragmatisch, relativeert, ziet dat ??elk voordeel z??n nadeel heb??. IDENTITEIT: 25 van maximaal 40 punten. Je accepteert dat we in een geglobaliseerde wereld leven. Het gaat er voor jou om dat we de verschillen en wensen tussen Nederlandse en buitenlandse cultuur goed hebben geregeld. Niet links, niet rechts maar tolerant, in voor- en tegenspoed.
  LIFESTYLE: 15 van maximaal 40 punten. Een beetje comfortabel leven vind je belangrijk, maar je sluit je ogen niet helemaal voor immateriële zaken zoals kunst en het milieu. Het geld daarvoor moet echter wél eerst verdiend worden. Je combineert vanuit het midden links met rechts; Je bent groen en welvarend en geniet met mate!
  Jouw eindscore is: 75 dit is 47% rechts
  Je komt in het midden van het politieke spectrum uit, niet links, niet rechts. Je hebt niet zozeer een derde of andere opvatting, maar je houdt niet van extremen, je bent redelijk. Waarschijnlijk ben je ook minder inhoudelijk bevlogen, maar vooral pragmatisch gericht. Maar bijvoorbeeld economisch liberaal is nog best wat anders dan cultureel behoudend of conservatief rechts. Je kunt op bepaalde punten dus nog steeds behoorlijk rechtse opvattingen hebben.  ⚠️ Meld

 165. VVD heb ik in de Bolkesteintijd ook nog een keer op gestemd. Hier in Zwolle gaat dat momenteel niet gebeuren met die Rene aan de top. Landelijk heb ik momenteel ook niet echt de neiging om op VVD te stemmen.

  Maar CDA heeft nu natuurlijk ook een erg ‘fraai’ onderwerpje om zich heen hangen. Erg jammer vind ik dat.


  ⚠️ Meld

 166. Nou Inge…het grappige is, dat mijn vriendin en ik ook nog een hele tijd op MSN hebben gechat en we elkaar ook vertelden over mensen van het andere geslacht die we leuk vonden. Hoe dates waren gegaan enz.

  Ik denk ook vooral, dat het tussen mijn vriendin en mij geslaagd is doordat we het niet deden OM een partner te vinden. Dat dat er toevallig van kwam was wel mooi. Eerdere dates die ik wel eens had gedaan op basis van chats mislukten vaak. Dit was de eerste keer dat ik de chat niet instak met het idee er “meer” uit te halen zeg maar. Dit was gewoon gezellig kletsen!


  ⚠️ Meld

 167. @ Inge, wat lief dat je dat voor Edwin zingt! Tja, Marco is natuurlijk zo’n glad, ijdel, patzerig Italiaantje. Zingt zeker goed. Heb eigenlijk nog meer respect voor de man die liedjes als deze kan bedenken!!!

  John Ewbank 😀


  ⚠️ Meld

 168. Ik ben ook meer van echt stevige gitaarmuziek. Zoals Fear factory, rage against the machine. Maar ook stevige hardcore op de vroege ochtend is lekker.

  Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 14:54
  Inge Jij mag die rooie avator helemaal niet: Jouw eindscore is: 75 dit is 47% rechts

  47% rechts is toch 53% links??  ⚠️ Meld

 169. Ik ben niet links, ik ben niet rechts, ik ben recht door zee!

  nu hopen dat ik LWL niet achter me aan krijg

  En nee, LWL stem ik ab-so-luut niet, ondanks het recht door zee 😉


  ⚠️ Meld

 170. WF….eens over

  die Rene

  Ach nee, ik doe het niet. Niet weer al die (zo vaak bevestigde) vooroordelen over de VVD uit de kast halen.

  Wat bedoel je met ‘fraai’ onderwerpje?


  ⚠️ Meld

 171. @plantje, dat hadden wij dus ook. Wij zaten soms zowel op het forum te kleppen en tegelijkertijd op MSN. En in die tijd hadden mijn ouders nog geen kabel internet, maar inbellen. Ik weet dat ze toen niet zo blij met mij waren hahahaha;)


  ⚠️ Meld

 172. Haha WF; Willem is er nog STEEDS van overtuigd dat tante TON de leus van hem gejat heeft!

  Misschien moet daar de rijdende rechter maar eens over beslissen >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 173. @Dick:
  welk onderwerp? Goed, CDA of JPB, het gaat om krantenkoppen als

  Balkenende ontkent knieval voor PvdA

  waarbij JPB natuurlijk wel de CDA-man is.


  ⚠️ Meld

 174. Kapers op de kust: Plantje & WF zijn elders lappen aan het uitwisselen. Derk is er niet. Gezellig is gevaarlijk want al té lang nixxx gemeld en wel ingelogd….
  Koko, Jan, Theo Zwolse…..pffff nog ff skerp blijven tot het tijd is om Zwollywood op te zoeken
  >:(

  AssendorperT aast ook altijd op medailles….zucht wat een spanning wat een sfeer!


  ⚠️ Meld

 175. De gaafste manier op goud te pakken?

  Offline gaan….met zijn allen. Natuurlijk wel strak in de gaten houden en dan zsm en zo skerp mogelijk die gouden plak pakken, opstapje maken op het ereschavot en de medaille omhangen 😀

  Toedels 😉


  ⚠️ Meld

 176. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 15:35
  Niet meer posten dus Inge.

  Jij ook niet meer Dick, jij bent de grootste poster. Vroeger op chatsite’s kreeg je een titel naar gelang het aantal posts.
  😀


  ⚠️ Meld

 177. Bericht door ja-tja, op 11 februari 2010 om 15:39
  denk toch dat hier de chat-weblog- moet komen

  Toch ben ik er eigenlijk wel blij mee dat dat niet het geval is. Zo is het wel lekker handig. Laat iedereen maar lullen…ik lees het later wel een keer!
  En met chatten ben je er op het werk toch TE actief mee bezig.


  ⚠️ Meld

 178. Wat een wonder, voor het eerst sinds lange tijd ligt de hele ijsbaan in .attem dicht.

  Zelden dat dit is voorgekomen maar wel super mooi ijs nu, denk dat ik daar maar eens even vanavond een rookworstje op ga nemen bij de baan


  ⚠️ Meld

 179. Toppunt van emancipatie?

  Een domme muts die voor zich zelf is begonnen en op winterbanden rijdt.

  ondernemendewinterbandenrijdendedommemuts;)


  ⚠️ Meld

 180. @Koko; Koko en de Vliegende Knorrepot, was één van de eerste kinderseries opTV, jaren 50/60. VK was het vriendje van Koko, en was een varkentje dat kon vliegen en toveren (spannend). Ik was toen nog heel erg kleine Theo.


  ⚠️ Meld

 181. Hé grappig dat wist ik niet, de naam koko is bij mij door andere omstandigheden gekomen.

  Ben jij er zaterdag ook, je kunt het lopend af denk ik zo:D


  ⚠️ Meld

 182. Bericht door Inge, op 11 februari 2010 om 12:40
  @natas, dat vind ik nog weer iets anders. Zwanger raken door verkrachting……

  Tja het is zo’n omslachtig iets voor de vrouwen maar… Eigenlijk zou de verkrachter het kind moeten opvoeden (Als deze daar uberhaupt toe in staat is, zucht…)
  lastige kwestie.


  ⚠️ Meld

 183. Timmie….The Temper Trap – Sweet Disposition raakt nu wel uit vrees ik smilies/shocked.gifsmilies/shocked.gifsmilies/shocked.gif

  Moet je SMS’en 😉


  ⚠️ Meld

 184. Bericht door Plantje, op 11 februari 2010 om 14:08
  Ik had mezelf overigens rechtser verwacht… Maar ik vond de (overigens zeer suggestieve) stellingen te ver gaan hier en daar!

  Het gaat daar ook om extreem rechts he. Als je heel erg rechts zit hoor je bij de harige kale-koppen gemeenschap. Neem voor jezelf aan dat je bij 90 “normaal-rechts” bent.


  ⚠️ Meld

 185. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 15:00
  Haha WF; Willem is er nog STEEDS van overtuigd dat tante TON de leus van hem gejat heeft!

  Is toch ook zo. Gezien de data van zijn gebruik, en ze had toch toegegeven?


  ⚠️ Meld

 186. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 15:38
  Zet in op Tim (ToTo weet de quotering wel) dat hij thuiskomt van school, bakkie thee erbij …… inlogt en gewoon goud pakt op de ’83 smilies/angry.gif

  Nou ik zit te wachten 😀 Tot nu toe heb ik nog maar 1 punt 🙁


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.