Het weer: schaatsweer

Zwolle – Donderdag kan er in de ochtend in het zuiden eerst nog wat lichte sneeuw vallen. Vanuit het noorden wordt het op steeds meer plaatsen droog. In de loop van de middag klaart het in het noordwesten op, terwijl er in het zuidoosten nog steeds een enkele sneeuwbui kan vallen. De middagtemperatuur komt uit tussen 1 graad in het westen en -2 graden in het oosten. Onder invloed van de stevige noordoostelijke wind voelt het voor het gevoel aan als -5 graden. In de nacht naar vrijdag gaat het opnieuw licht tot matig vriezen.

10-02-2010_weerfoto__diezerkade.jpg
Diezerkade

Vrijdag belooft het een koude dag te worden en is er af en toe ruimte voor de zon. In de middag neemt vanuit het zuidoosten de kans op lichte sneeuw weer toe. In het westen komt de temperatuur iets boven het vriespunt uit, terwijl het in het oosten licht blijft vriezen. Een stevige noordoostenwind maakt het voor het gevoel een stuk kouder. De dagen daarna is het wisselend bewolkt met vooral in het oosten kans op lichte sneeuwval. De temperaturen blijven laag. Op de lange termijn lijkt het iets zachter te worden, maar de winter is voorlopig nog niet voorbij.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik dacht dat we nu genoeg geschaatst hebben, laten we ons opmaken voor het Sassendonkse carnaval, en niet alleen koudkleumen aan de kant staan maar creatief meelopen met de optocht!
    Nadenkertje ,,Tussen Ja en Nee liggen veel waarheden”.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.