Talkshow LEV over moderne architectuur in binnenstad

Zwolle – Zondagmiddag 21 februari organiseert de politieke vereniging LEV haar tweede editie van Plein LEV. Deze staat in het teken van Blauwvingers, het behoud van Zwolse monumenten en de kansen van moderne architectuur in de historische binnenstad.

De talkshow vindt plaats in de Harmonie en start om 15.30 uur. Toegang is gratis. Verhalenverteller Stan Fritschy trapt de talkshow af met het originele Blauwvingerverhaal. Vervolgens spreekt Bert Dijkink namens de Stichting Levendige Stadsgeschiedenis over de eigen plannen voor de binnenstad. Marcel Overbeek van de Bond Heemschut geeft aan waarom hij knokt voor het behoud van de Tijlpanden en de oude IJsselbrug. Jong historicus Erik Venhuizen zorgt als gespreksleider voor een goed verloop van de talkshow. Meer informatie op www.zwolleverdientlev.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Fijn dat er in de verkiezingstijd zoveel aandacht voor architectuur in de binnenstad is, Maar hoeveel partijen hebben de zorg voor een gave historische binnenstad ook echt in hun programma staan?


    ⚠️ Meld

  2. Ergo, ze beloven je één ding maar staan ondertussen klaar met schep en sloopbal… en uiteraard verstrijkt de tijd om bezwaar aan te tekenen nét een dag na de verkiezingen, zul je altijd zien.:)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.