Sassendonk viert carnaval

Zwolle – Het feest der zotten, carnaval, is losgebarsten in Sassendonk. Aan het begin van de avond begon op twee locaties het carnavalsfeest, in café de Kippe en in de Proosdij. Later op de avond, na het opzetten van de Eileuver, was vooral De Tent met het DJ-duo De Borrelnoten op het Grote Kerkplein populair.

img_6965_copy.jpg
Carnaval in de Proosdij

De komende dagen wordt er weer veel gefeest in Sassendonk, want van steden boven de rivieren kan Zwolle zeggen dat het een grote populatie carnavalsvierders heeft. Jong en oud gaat deze dagen naar de binnenstad van wat momenteel Sassendonk heet. En dat doe je dan natuurlijk verkleed. Een eerste blik op het carnavalspubliek zegt dat de Zwollenaren weer goed hun best hebben gedaan om origineel, ludiek of grappig uit de hoek te komen. Het hoogtepunt, de carnavalsoptocht, vindt zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur plaats.

img_7187_copy.jpg

car_11.jpg
Feest in De Tent

car_8.jpg
De Borrelnoten

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

img_7010_copy.jpg

img_7053_copy.jpg

img_7081_copy.jpg

img_7147_copy.jpg

img_7118_copy.jpg
Reinier Vegter

car_12.jpg

car_13.jpg

car_14.jpg

car_15.jpg

car_16.jpg

car_17.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Onherkenbaar, als je dan toch krulspelden doet….dan natuurlijk rozeeeeeeee. Leuk hoor!

    Hoor net dat De Kickert ook gaat en Rudeboy (stright from China) Rudegirl en 2 andere meiden/dames gaan met mijn directrice….wel verleidelijk om gewoon te blijven hangen vanmiddag 😮


    Maak melding

Reageer