Zwolle viert carnaval!

Zwolle – De binnenstad van Zwolle schudt deze dagen op zijn grondvesten. Er wordt carnaval gevierd! Iemand die deze dagen naar het centrum van ‘Sassendonk’ gaat kan er niet omheen. Verklede mensen zijn duidelijk zichtbaar in de stad en de carnavalsliederen komen vanuit alle hoeken op je af. Op straat, in de kroegen en in de feesttent is het deze dagen groot feest.

beeld_4.jpg

Veel Zwollenaren hebben zich voor deze gelegenheid weer van hun creatieve kant laten zien. Vooraf de carnaval werd er in menig huishouden carnavalskleding in elkaar gezet. Vaak in het grootste geheim, want net als bij een bruiloft, niemand mag voor de carnaval zien hoe je voor de dag gaat komen. Sommige groepen maakten zelfs kleding voor meerdere dagen. Elke dag wordt dan een andere outfit aangetrokken. Dat zijn de echte die-hards!

beeld_3.jpg

beeld_5.jpg

beeld_1.jpg

beeld_6.jpg

beeld_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Nog een leuk gesprek gehad met h de kleine ondanks dat hij slecht herkenbaar was. en nog een heerlijk advocaatje van j stappenbeld naar binnen gekieperd.


    Maak melding

  2. Eerlijk gezegd heb ik er nooit last van als we vrijdagsmiddags bij Bosch balkenbrij eten ,dan doet iedereen een rondje in.Hoef ik zelfs geen foto van te maken.Hoe zit het met die Apfelkorn bij Stappie Joppuh.Vanmiddag nog aanwezig??


    Maak melding

Reageer