De Ali’s winnen Kiek Op Wie Liek Ie

|   Laatste wijziging

Zwolle – Op de zondagavond van het carnavalsweekend wordt al sinds jaren de “Kiek op Wie Liek Ie Komputiesie” gehouden. Dit is dan ook met recht een carnavalskraker waarbij carnavalsvierders zich eens een grote ster of beroemdheid mogen wanen. De winnaars van deze avond werden de Ali’s met hun Zumba Dance.

carnav_1.jpg

Verkleed als popster wordt op het podium een act neergezet die door Prins Martinus I en zijn adjudanten werden beoordeeld op de gelijkenis met de echte ster, originaliteit, kwaliteit en de mate waarin de zaal vermaakt wordt. Ook dit jaar vond de “Kiek op Wie liek Ie Komputiesie” plaats in De Proosdij. Het was er zondagavond druk maar ook zeer gezellig. Een karaokebar was er niets bij: iedereen zong mee! Volgend jaar volgt er vast weer een strijd voor de eer en de wisselbeker.

carnav_5.jpg 

 carnav_10.jpg

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

carnav_2.jpg

carnav_3.jpg

carnav_8.jpg

carnav_4.jpg
De Ali’s met hun winnende act…

carnav_6.jpg
De ‘Slagerij van Kampen’ had een mooie act! 

carnav_7.jpg

carnav_9.jpg

carnav_11.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “De Ali’s winnen Kiek Op Wie Liek Ie”

  1. Machtig mooi! Die met die Chinese lantaarn waren ook mooi. 😀 En op de laatste foto zie ik ook nog één van de roze Elvissen staan die ik het hele weekend al rondgereden heb. 😉

  2. Mooi de de Ali’s (alias de pippi’s) gewonnen hebben, ook tijdens de optocht waren ze aanwezig en vond ik dat ze een prijs verdienden.

Reacties zijn gesloten.