Rosenmontag in Zwolle

Zwolle – Weblog Zwolle ging maandagavond een rondje carnaval in Sassendonk doen. Er werden in de Zwolse binnenstad diverse kroegen en de feesttent op het Grote Kerkplein aangedaan. Overal in het centrum is de typische carnavalsmuziek goed te horen. Het bruist in de stad!

beelden_1.jpg
Tante Kippe in De Tent

Het was op deze maandag niet zo druk als tijdens de carnavalsdagen in het weekend, maar toch viel het animo van de Sassendonkers niet tegen. Diverse café ’s puilden uit. In De Tent was het minder druk dan voorgaande dagen, maar de sfeer aldaar was er niet minder om. Er werd overal uit volle borst meegezongen. De politie heeft het relatief rustig gehad tijdens het carnavalsfeest tot nu toe. Er deden zich tot nu toe geen onregelmatigheden voor, en het lijkt zelfs dat het uitgaan de laatste dagen vreedzamer verloopt dan tijdens een normale uitgaansweekend. Een prima sfeer dus! Dinsdag is het alweer de laatste dag van het carnaval. Dat eindigt onder andere met het traditionele haring happen. Later op de avond zal stadsprins Martinus I de stadssleutel aan het gemeentebestuur van Zwolle overhandigen.

beelden_9.jpg

 beelden_5.jpg

beelden_2.jpg
Harm Wolters trad op in De Twee Heeren

Meer foto’s via ‘Lees verder’ of in het Fotoalbum van Weblog Zwolle…

beelden_6.jpg

beelden_3.jpg

 beelden_4.jpg

beelden_7.jpg

beelden_8.jpg

beelden_10.jpg

Artikel delen:
Reacties 14
  1. ieder weekend maar carnaval

    Er deden zich tot nu toe geen onregelmatigheden voor, en het lijkt zelfs dat het uitgaan de laatste dagen vreedzamer verloopt dan tijdens een normale uitgaansweekend. Een prima sfeer dus!    Maak melding

Reageer