DEEP pakt uit met drie uur lang Michel de Hey

Zwolle – Deephouse, Techhouse en een vleug Techno is waar het tijdens Deep om draait. Het vaste danceconcept van poppodium Hedon te Zwolle pakt zaterdag 27 februari flink uit met niemand minder Michel de Hey achter de draaitafels. De tot vier maal toe bekroonde beste dj van Nederland komt een set van liefst drie uur draaien. Vooraf draait ‘next big thing’ Bjorn Wolf en vaste dj’s Roy El Kei vs Joshua Kayn.

Al in 1986 begon Michel De Hey met zijn eerste opname (Break) waarmee hij toen al meteen de US Billboard Dance Charts binnenkwam op plaats 10. Sinds dat moment ontwikkelde hij zijn funky techno geluid tot hoe het tegenwoordig klinkt. De Rotterdammer opende voor velen de deuren tot de techno en techhouse scene en werd een veel gevraagd en gerespecteerd dj wereldwijd, een status die hij tot op de dag van vandaag weet te houden. Vele malen werd hij genomineerd voor danceawards als de LSDA Awards, TMF Nokia Awards en de Update Dance Awards. Maar liefst vier maal verkreeg hij zelfs de titel Beste Techno DJ van Nederland en we zijn dan ook vereerd om hem maar liefst drie uur lang achter de draaitafels te mogen hebben.

Bjorn Wolf staat aangeschreven als een dj met een veelbelovende toekomst in het verschiet. Wat heet, voor de titel aankomend talent is hij eigenlijk al te lang bezig en met de grote dancefestivals als Mysteryland, Flamingo Nights en Amsterdam Dance Event op zijn uitgebreide CV kan je stellen dat hij die status inmiddels gepasseerd is. Zijn eerste residency kreeg hij in club Spock waar hij de draaitafels deelde met namen als Tiësto, Funkerman, Cor Fijneman en vele andere grootheden. Sindsdien is de klim naar boven alleen maar eenvoudiger geworden.

De vaste DeeJays bij DEEP delen deze editie hun plaats achter de draaitafels onder de noemer Roy El Kei vs. Joshua Kayn. Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl of bij Plato en VVV te Zwolle en kosten € 10,00 in de voorverkoop of € 12,50 aan de avondkassa bij Hedon. Aanvang 23:00 uur, de minimum leeftijd is 18 jaar.

DEEPLine-up: MICHEL DE HEY (3hr-set) / BJORN WOLF / ROY EL KEI vs JOSHUA KAYN

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 27 februari

Aanvang                     : 23:00 uur

Entree                         : € 10,00 voorverkoop – € 12,50 deur

Minimum leeftijd         : 18+

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.