Fakkelbrigade op hoofdpodium Bevrijdingsfestival Zwolle

Zwolle – Zondagmiddag is door de organisatie van het Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 bekend gemaakt dat op het Hoofdpodium de Zwolse formatie Fakkelbrigade de laatste ontbrekende muziekact op het bevrijdingsfeest in Zwolle gaat worden.

fakkelbrigade.jpg

Fakkelbrigade bestaat uit leden van het vroegere Opgezwolle, aangevuld met rapper Typhoon. De andere artiesten die naar het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle zullen komen waren al in een eerder stadium bekend gemaakt. Het Zwolse orkest De Vuurvogel verzorgt een openingsconcert. Op het Hoofdpodium treden verder op Van Velzen, Lisa Lois, Coolpolitics, Mala Vita, De Staat, Typhoon & New Cool Collective, Kane en Junkie XL sluit het feest in Zwolle af. Vorig jaar bezochten ongeveer 140.000 festivalbezoekers het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Gewoon werken..:(

  Gelukkig begint het (goede) programma wat later!
  Iedereen die een regendans wil doen schoppen want ik wil het droog houden!! Zie jullie vanavond.. lots-a-fun and enjoy your freedom


  Maak melding

 2. Gewoon werken:(

  Gelukkig begint het (goede) programma pas later!
  Iedereen die een regendans wil doen schoppen want ik wil het drooghouden! check jullie.. lots-a-fun and enjoy your freedom!


  Maak melding

Reageer