Samenwerking ZOO en Weblog Zwolle bij verkiezingen

Zwolle – Op initiatief van de nieuwe Zwolse Omroep Organisatie (ZOO) en internetkrant Weblog Zwolle gaan diverse partners op het gebied van media samenwerken om de finale van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Zwolle te verslaan. Met als hoogtepunt de uitslagenavond op 3 maart 2010. Beide initiatiefnemers hebben zich ten doel gesteld de burgers in Zwolle te informeren over de laatste actuele ontwikkelingen in de campagnes en de resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart a.s. in Zwolle.

zoo.jpg

Voor het realiseren van dit doel hebben ZOO en Weblog Zwolle op korte termijn beeldspecialist KVPM en de regionale radiozender Airplay Radio bereid gevonden om een aantal uitzendingen te verzorgen. Dit alles zal te volgen zijn via www.weblogzwolle.nl. Hoe dit precies gestalte gaat krijgen is in dit stadium nog niet duidelijk. Daarover zal later deze week meer bekendheid worden gegeven. “Dit is een mooie kans om te laten zien dat mediapartners met weinig middelen de Zwollenaren op de hoogte kunnen houden van de gemeenteraadverkiezingen”, aldus de beide partijen.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Hoe is het met de ZOO en 038 samenwerking? Heeft ZOO al wat van zich laten horen? Alleen door samenwerking kun je wat bereiken. Waarom zo stiekum? Het gaat wel over gemeenschapsgeld en het duurt al lang zat, lijkt me?

  Uitstekend om Airplay Radio bij 3/3 te betrekken. We zullen er wel nixxx van meekrijgen. Omdat we tot ernstig laat stemmen aan het tellen zijn.


  Maak melding

 2. Slim initiatief van de vrijwilligers van Weblog Zwolle en ZOO. Het is ook mooi dat de partners zich inzetten voor de Zwolse burgerij om datgene wat de Zwolse kiezer gaat stemmen uit te zenden. RTV 038 had ook plannen voor een uitzending, maar alleen met RTV ZOO. Dat lijkt me nu van de baan.


  Maak melding

 3. @Dick: als je kan lezen hier dan zie je dat de ZOO dus daadwerkelijk gaat samenwerken met anderen. Heel goed. En stiekum… het staat hier toch open en duidelijk dus wat is je punt Dick?
  Ja. ZOO is duidelijk het slimste jochie van de klas. Ze bepalen hun eigen weg en laten zich door RTV038 niet trekken in samenwerkingsverbanden die ze dus niet willen.
  Blijf me wel afvragen wat het echte nut van deze uitzendingen is maar dat ter zijde…


  Maak melding

 4. @Dick: ben zeker niets vergeten maar als John iets voorstelt… dan is dat een voorstel en niet meer dan dat. Daarom mag de ZOO toch nog steeds haar eigen weg gaan. Zo werkt dat nog steeds in ons vrije land
  En ik zie niets lachwekkends hooguit misschien het feit dat je blijkbaar een samenwerkingvoorwaarde van RTV038 normaal vindt terwijl ik dat juist ZEER lachwekkend vond.
  En nogmaals, als er één partij hier is die duidelijk en verstandig werkt en haar eigen weg volgt lijkt me dat de ZOO…


  Maak melding

 5. Gaaf toch… Airplay Radio, WeblogZwolle en de ZOO… een perfecte combi. Als straks het nieuwe bestuur van Zwolle net zo snel rond komt… zal er vast ook wel weer snel lokale radio zijn. Zijn we ook eens van al die lange discussies af.


  Maak melding

 6. hebben jullie al enig idee wat de golflengte gaat worden…???

  ==============

  Er staat nadrukkelijk vermeld dat de uitzendingen via Weblog Zwolle (internet) verlopen.


  Maak melding

Reageer