Open week ArtEZ Conservatorium Zwolle

Zwolle – Het ArtEZ Conservatorium in Zwolle houdt van 8 tot en met 12 maart een open week. Tijdens deze week kan iedereen, die geïnteresseerd is in een studie aan het conservatorium, meedoen aan het gewone lesprogramma. Zo zijn er lessen te volgen en repetities en optredens bij te wonen. Het volledige programma van de open week en het aanmeldingsformulier staan op: www.artez.nl/conservatorium/open_dagen. Het conservatorium is gevestigd op het adres Aan de Stadsmuur 88 in Zwolle.

De open week heeft als doel toekomstige studenten kennis te laten maken met de dagelijkse praktijk van het conservatorium. Bijvoorbeeld: Welke lessen kun je er volgen en wie zijn de docenten? Wat leer je tijdens een theorieles? In Zwolle biedt het ArtEZ Conservatorium de studies Klassieke Muziek, Jazz & Pop en Docent Muziek aan. Bezoekers worden waar mogelijk gekoppeld aan studenten die meer kunnen vertellen over de lessen en hun studie. De opleiding Docent Muziek houdt tijdens de open week tevens een meeloopdag. Deze is op donderdag 11 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Hiervoor wordt een dagprogramma op maat samengesteld.

De propedeusecoördinator is de hele week aanwezig om informatie te geven over aanmelding, toelatingseisen, studieprogramma’s en de theorie- en gehoortest.

Belangstellenden voor de open week kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website. Voor meer informatie of het aanvragen van een meeloopdag, voorspeelmoment of kennismakingsles kan men bij het Onderwijsbureau terecht via telefoonnummer 038-4270500.

ArtEZ Conservatorium

ArtEZ Conservatorium maakt deel uit van ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Met ruim 900 studenten en 250 docenten is het een van de grootste conservatoria van Nederland. De zeven afdelingen omvatten het hele spectrum van de muziek. In elk van de drie ArtEZ-steden – Arnhem, Enschede en Zwolle – is een vestiging met een eigen profilering.

De locatie Enschede van het ArtEZ Conservatorium houdt haar open week van 15 t/m 29 maart en de locatie Arnhem van 22 t/m 26 maart.

Artikel delen: