ChristenUnie Zwolle genomineerd voor beste website

Zwolle – Met enige trots meldt ChristenUnie Zwolle vrijdag dat ze met onze campagnesite http://www.passievoorzwolle.nl/ door http://www.bestewebpoliticus.nl/ genomineerd zijn voor beste website. De websites van CU Zwolle staan bij de beste drie. A.s. maandag volgt de definitieve uitslag.

De argumentatie van de organisatoren om ons vorige week op de nominatielijst te plaatsen: "De ChristenUnie in Zwolle heeft een moderne en toegankelijke website opgezet, waar de kiezer alle nodige informatie kan vinden." Verder claimt de CU dat ze de de meeste actieve politieke partij tijdens de campagnetijd in Zwolle zijn.

Met wijkaktiviteiten als bijvoorbeeld Proef de passie zegt de CU het meest actief te zijn in Zwolle tijdens de campagnes.

In het popcentrum Hedon gaf de ChristenUnie startend muzikaal talent de kans om hun geluid te laten horen. Drie goede bands, afgewisseld met stellingen die in een soort van Lagerhuis werden behandeld, zorgden voor een geslaagd evenement, luisterend naar de naam Passiepop!

Maar ook een fietstocht met wethouder en raadsleden van de ChristenUnie langs politiek gevoelige plaatsen in Zwolle werd aangeboden in de Passietoer, compleet met e-scooters. Met Valentijn werden de verkiezingsposters voorzien van knalrode hartjesballonnen en vlaggetjes waarop de Zwollenaar kon lezen; ‘We love you!’

In de Plantagekerk kon men luisteren naar een orgelconcert, het Passieconcert. Aanstaande zaterdag wordt in de jonge wijk Stadshagen, een Passieloop georganiseerd waar afstanden van 3 en 6 kilometer gelopen kunnen worden.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.