Jan Peter Balkenende bij Vrijwilligerscentrale Zwolle

Zwolle – CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende bezocht zaterdag 27 februari Vrijwilligerscentrale Zwolle. Ook bracht hij een bezoek aan twee vrijwilligers. Directeur Margreet Versteegen reageerde verheugd: “het is goed dat vrijwilligerswerk en mantelzorg de aandacht van politici hebben.”

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_03.jpg

Het werkbezoek van Jan Peter Balkenende aan Vrijwilligerscentrale Zwolle vond plaats in het kader van de CDA-manifestatie in Zwolle in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Het bezoek is een initiatief van het CDA. Het team van Vrijwilligerscentrale Zwolle gaf Jan Peter Balkenende een presentatie over de doelgroepen van de vrijwilligerscentrale en de manieren waarop die worden geholpen. Versteegen: “we richten ons op vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en mantelzorgers. Voor hen hebben we diverse projecten en voorzieningen. Voorbeelden daarvan zijn Beursvloer Zwolle, advies en bemiddeling in het kader van de Maatschappelijke Stage en de landelijke actie NL DOET, de Vrijwilligersvacaturebank en mantelzorgondersteuning.” Na de presentatie zette Balkenende een jonge mantelzorger in het zonnetje. “Deze jongere zorgt voor een van haar ouders”, vertelde Versteegen. “Die zorgtaak kan zwaar zijn. Steunpunt Informele Zorg staat klaar voor mantelzorgers. Het is goed dat deze groep wordt erkend door de politiek.” Balkenende ronde de bijeenkomst bij Vrijwilligerscentrale Zwolle af met een bezoek aan een Zwols echtpaar dat zich al jaren als vrijwilliger inzet.

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_04.jpg

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_07.jpg

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_06.jpg
  

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_01.jpg

cda_peperbus.jpg
J.P. Balkenende ontvangt van lijsttrekker E. Dannenberg een miniatuur Peperbus 

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_02.jpg

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_10.jpg

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_08.jpg

27-02-2010_cda_balkenende_in_zwolle_09.jpg

Artikel delen:
Reacties 25
 1. Hee wat gaaf, ik zie een nieuw bericht over het bezoek van Balkenende. Dit schreef ik daarnet op een andere plaats:

  Deze middag heb ik Balkenende ontmoet bij de Assendorperdijk. Hij heeft me positief verrast. Hij blijkt een hele aardige man te zijn. Wat jammer is dat er een leger van beveiligers en mediagieren omheen hangt, en dan wordt zo’n bezoek al snel een ‘nummer’. Toch hield hij zich goed na een roerige week en had veel oog voor het goede werk van de Zwolse vrijwilligers.


  ⚠️ Meld

 2. zo gek is dat niet, hij werd vanmiddag aangevlogen door een sp-er verpakt in een kartonnen doos en spandoek. daarom veel beveiligers, er lopen veel gekken rond.


  ⚠️ Meld

 3. Ach, hij doet zn best, Het zal ook niet meevallen in een landje waar 16 miljoen mensen “ikke eerst” denken, ik zou in ieder geval niet willen ruilen.


  ⚠️ Meld

 4. Het gaat al fout bij die 8 cilinder Mercedes S-klasse..
  Wie geeft het voorbeeld?

  Met wat serieuze mediataining is iedereen een -aardige man-.
  Na de verkiezingen is ook deze man weer spoorloos verdwenen.

  Bah!


  ⚠️ Meld

 5. Uh Marjan? Volgens mij mis je nogal eens een nieuwsbericht. Het gaat misschien niet heel slecht hier maar het kan stukken beter. Het zou een bevrijding zijn als we eindelijk van Balkenende verlost zijn!


  ⚠️ Meld

 6. @Johannes

  Daar wordt verschillend over gedacht door de hoeveelheid plagen die onder zijn premierschap over ons land zijn uitgestort.

  Maar waarom vind jij hem wel een capabel politicus?


  ⚠️ Meld

 7. Onder Balkenende’s leiderschap zijn 4 kabinetten van verschillende signatuur geploft. Zou het niet kunnen zijn dat Balkenende geen goed regisseur is? De vraag stellen is ‘m beantwoorden, bij deze dus.


  ⚠️ Meld

 8. Hangen wel heel veel politiemensen om die fout geparkeerde mercedes, moeten zei geen bonnetje gaan uitschrijven…….

  Let eens op je spelling. Je komt zo ongeloofwaardig over als je “zei” en “zij” niet eens uit elkaar kunt houden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.