GroenLinks Zwolle op muzikale tour

Zwolle – GroenLinks trakteerde op zaterdagmorgen de bewoners van verzorgingshuis De Kievitsbloem in Zwolle Zuid op een muzikale koffiepauze. De bewoners konden heerlijk meezingen met de bekende klanken van bijvoorbeeld Mijn Opa en nog vele andere liederen. Marianne Duym nam achter het klavier plaats. Het was niet het enige wapenfeit van GL zaterdag, het ging ook nog de straat op.

27_feb_2010-18.jpg

GroenLinks wil ervoor zorgen dat jong en oud kunnen genieten van cultuur. Cultuur kan – in al zijn vormen – op verschillende manieren beleefd en beoefend worden. Cultuur is een middel om je te uiten, om tot rust te komen, om contacten te leggen. Cultuur kan je ook ‘bezorgd’ worden, zeker als je zelf niet meer zo goed in staat bent er naar toe te gaan. Om cultuur in de wijk, dicht bij de mensen, gestalte te geven organiseerde GroenLinks een koffieconcert voor de bewoners van De Kievitsbloem. Na de muzikale noot gingen de GL-ers naar de wijk Assendorp om daar het winkelend publiek ervan te overtuigen om en Groen en Links te stemmen woensdag.

27_feb_2010-9.jpg

27_feb_2010-34.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. In Stadshagen stonden ze dus ook in het winkelcentrum te flyeren. Onze dochter van 5 wilde wel zo’n folder. Gelukkig heeft het kind geen politiek benul. Dat bleek wel uit de opmerking dat ze niet alleen ‘Groen Links’ wilde maar ook ‘Rood Rechts’ 😀


    ⚠️ Meld

  2. Ik heb begrepen dat GL met een bakfiets door de voetgangerszone van WC Zwolle Zuid reed.

    Kunnen ook niet lezen… Aan slechte ogen kan het niet liggen als je weet hoe enorm die gele borden zijn..    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.